Skum Ring dekorationerjag är en vanlig sparare/samlare av något som kan vara "nyttiga" någon gång i framtiden. Jag hatar att kasta allt bort som har potential. I samband med mitt jobb, jag bränna tusentals CD & DVD-skivor och DVD förpackningen innehåller en liten skum ring som lyfter upp i en hög med tomma skivor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nintendo controller ring box

Detta projekt startade med förberedelserna inför mitt bröllop.Min fru och jag är DIY människor som gillar att göra så mycket som möjligt själva, beslutat att förlänga denna filosofi till vårt bröllop.Designade hon sin egen ring, jag gick med en inspi...

Dagger 3.0 Spear 1.0

This was not my hardest project, but you could think about it as switching to an entirely new programming language. För en var detta mitt första försök i latexskum (ish). Hela saken gjordes också i två delar. Jag hade inte planerat att det ska vara e...

Minion kostymer

Först av allt - var beredd på att ta flera månader för helger. Så börja i förväg. När du skapat blir denna minion två person jobb att klä in. Du kommer att känna någon som kan sy och någon som kan svetsa. Förteckning över krav visas längst ned på sid...

Det spelet av Candyland kommer till liv kostymer

spelet av Candyland har kommit till liv. Gryphon är King Kandy, står framför sin speciella Candy Castle. Phoenix är prinsessan Lolly, lever lyckligt i Lollipop skogen. Paret står på Candyland spelfältet, alla redo för spelet börja!Vi beslutade att vä...

Lätt arg fågel kostym och Candy Basket

min son ville verkligen vara en Angry Bird för Halloween, jag kunde inte hitta några dräkter som jag var villig att köpa online och kunde inte hitta någon lokal, så det var då jag bestämde mig att göra min egen. Jag är inte särskilt bra på att sy, oc...

Gör en Cyborg mask

I min första "vänners kompatibla jag visat hur att skulptera en anpassad mask. Jag hade en av bas masker http://www.amazon.co.uk/Adjustable-Black-Elastic-P... kvar och ingen mer spackel att skulptera med.Lyckligtvis hade jag en belastning av gamla da...

Warrior Medusa

fören är PVC-rör som var uppvärmd med en värmepistol att böja. Sedan målade jag det svart. När torr, jag ingår det i en fishnet lagerhålla en målade det orange, brons och vit att göra en orm mönster. Sedan fäster jag en bågsträng.Pannsmycke är fotbol...

RGB-Led klocka med Bluetooth Smart

Detta instructable visar hur du använder en Cypress-BLE-Devkit för att bygga en RGB-LED-klocka.Du behöver endast mycket få saker:RGB-LED-Strip med 30 eller 60 WS2812b-lysdioder.en grid-stil dator ombordnågra pins pin-header och lite tråd.en 5V kraftk...

Lätt väggdekoration asiatiska

Dekorera din vägg kan ge huvudvärk! Vilken typ av konst? Vilken tapet? Vad händer om jag inte gillar det i en månad eller nästa timme??? Också, om du hyr en plats du förmodligen inte kan måla dina väggar om din hyresvärd inte är mycket öppen! Så du k...

Butterfly krans

Steg 1: Saker du behöver -Penna-Gammal eller ny bok sidor-Sax-Fina sharpie-Skum Ring-Vatten färg färger-LimpistolSteg 2: Dra fjärilens Dra fjärilens på papper som så, vara kreativ göra dem hur du vill.Steg 3: markering Sedan spåra runt fjärilen med e...

Kan innehavaren för att hålla din dryck färska

detta är en steg för steg att veta hur man gör en cool kan innehavaren. Jag är en student och måste tid vi behöver energidryck, läsk och öl under arbetet. Många gånger, punch jag mina kan hela min plats. Detta är lösningen. En kan hållare med ett han...

Kusliga kyrkogård kyrkogård Halloween kostym

detta är ganska låg tech. vi gjorde min sambo till en kyrkogård för Halloween. Vi hittade ett dussin skum tombstone dekorationer på en dollar store och skruvade dem till en grön outfit. La några fladdermöss på tråd till en hatt och bar tecknet som et...

Hur man gör barn dammsugare bollen kanon

det finns många tutorials på hur man gör en kanon med sug, men det kräver alltför mycket uppsättning upp per skott. Vad jag ville ha var något som bara behöver bollar matas till det: något min två år gamla son kunde använda. Kanon designen är i princ...

Pocketex: den minimala cryptex

detta Instructable tar Da Vincis cryptex till en miniatyr nivå.Den grundläggande förutsättningen för cryptex är att det tillåter skaparen att dölja en hemlighet i kapseln och låsa den med en enkel slitsade viktig mekanism. Ett lösenord helt i linje m...

Fokus (z) enhet för fokus stapling fotomikrografi

Jag ville automatisera datainsamling under fokus stapling imaging på min Mikroskop. Om du inte är bekant med tekniken har jag inkluderat siffran "Fokusera stapling" (ovan) för att förklara processen. Kort, bilder tagna genom en rad olika focal p...

Förbättra din cykel gaffel suspension

i detta Instructable kommer jag visa dig hur till vända regelbundna spole upphängning på en mountainbike i stötdämpare arbetar med tryckluft. Med detta Instructable kan du spara massor av pengar eftersom cykel gafflarna arbetar med tryckluft är oftas...

Anpassade trä ringen rutan

anpassade ringen rutan från fallna BjörkenSteg 1: samla leveranser, prep-trä förnödenheter som behövs:-hand såg-fallna träd (1 1/2"- 2" diameter)-pensel-trä bets-polyuretan-små gångjärn-gamla ring box-sandpapper-små stämjärnVägbeskrivning:prep t...

3D tryckt Retrofit för en tablett stå

ProblemetJag köpte denna eleganta tablet stand, och den arbetat stor för ett par månader. En av de många inslagen var att det roteras 180 grader från stående läge till liggande läge. Efter 3 eller 4 månader av användning dock centrum axel lossas, och...

PULS Tube bygga

för hypnopompic teamSteg 1: Verktyg som behövs förLödkolvKrympslangVarmlimma fast svartStrip testareSteg 2: Material per tube (1) 8' tube(1) kvinnliga jst 4pin kontakten(1) manliga jst 4pin kontakten(1) 8 "4" svart 20g tråd(1) röd 20g tråd 8 &qu...