Skyfly23 10K special: 3-dagars projekt: Halo 2 Sniper RifleDet kommer till sommaren killar, 6 veckor av ren ingenting för vissa, så jag kommer att lägga upp coola lilla projekt för dig att göra under sommaren om du blir uttråkad. ironisk jag säger lite eftersom denna sniper är enorm.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Halo nå Sniper Rifle

Hej alla jag tänkte jag skulle lägga mitt senaste projekt, en Gloria nå prickskyttegevär. Det är mag matas skjuter gula spön och för att vara en modell har anständig makt. Glöm inte att betygsätta, kommentera och naturligtvis prenumerera.Proffsenmag...

Hur man gör en liv storlek Halo 3 Battle Rifle

detta är min handledning om hur man gör en naturlig storlek Halo 3 Battle Rifle ur kartong och tejp. Det är en av många liv storlek Halo vapen som jag har gjort. Alla de vapen/vapen som jag har gjort är gjorda med hjälp av samma process; Först skär u...

HALO MA5B Assault Rifle prop - DJ Radio Gun rättfärdighetens

vara avundsjuk. En replik baserat på HALO MA5B med arbetsbelysning och ljud.Ett annat projekt som kommer att min 10 år gamla brorson, samma kid med TARDIS, och naturligtvis ett par skott av Caitlin gör Patty Hearst sak testa den. Det är en djungel dä...

Hur man gör en Halo 3 Battle Rifle (Trigger, Reloader, Borttagbart magasin)

i denna Tutorial jag visar dig hur du kan göra en billig och enkel Halo Battle Rifle Prop. Njut av och vill youn mer prenumerera, så du inte missar en handledning. Önskemål är välkomna. Kolla in min kanal för mer Prop Tutorials.http://YouTube.com/cat...

Halo Sniper Rifle - papp och pvc

Att Pimpa min sons Halo dräkt:Jag byggde ett prickskyttegevär. Den är tillverkad av kartong, skrot trä, PVC pipe kopplare och en telescoping pool skimmer pole - tillgänglig för omkring $12 online (jag hade en åt vänster över från en blow-up pool hade...

Hur man gör en Halo MA5C Assault Rifle Prop

MA5C Assault rifle, först sågs i Halo 3, är av 2552 den standard fråga geväret för FN: s säkerhetsråd styrkor. Ersätta MA5B, den har en bullpup design, 32 runda kapacitet och rustning peircing FMJ rundor. Åh, och det används också av Master Chief.Til...

Halo nå Assault Rifle Prop

jag var leka med papper och jag fick detta! Om om det blir för hårt jag vill post en instructable om hur också gör det så om det blir för hårt kommentar nedandu behöver:1. papper2. sax3. limma eller tejpa...

Halo Sniper Rifle

Jag har inte skrivit något på log tid så detta är vad Ive blitt arbetande på nyligen. Jag kan få 50ft ur det med 4 #32. dess enda skott och du kan hålla 27 gula spön i beståndet. Jag kommer antagligen inte att lägga den. Den har ett arbete att göra f...

Halo Assault Rifle

detta är min första instructable för en halo Assault Rifle för runt $10-$15, om inte om du inte har verktyg.Steg 1: Få EVERYTHANG tillsammansFörst, måste du få alla leveranser, Läs detta och få allt om du redan har den, eller det är valfrittVerktyg:P...

Nybörjarguide till halo 3 matchmaking

detta instructable kommer att hjälper dig att förstå några av de bättre sätten att spela och ge du hjälp du behöver för att vinna.Steg 1: Vet din kontroller Självklart hoppa över detta steg om du vet hur man spelar. Om du trycker på start och gå till...

Mod den Halo PC gevär till Halo 3 Version

hur till mod den Halo PC gevär (MA5B ICWS) i till Halo 3-versionen (MA5C ICWS) som är mer exakt, har en annan storlek klippet, och en olika riktmedel (även känd som "hårkors"), bland många andra saker. De är faktiskt olika vapen i Halo universum...

K'NEX Halo 3 dubbla SMGs och Battle Rifle

Knexfan kommer inte att sluta stressa mig om detta så jag postar detta som ett bildspel (skojar bara...). Allt detta är kopierat direkt från denna sida.Dubbla M7 hylslös SMGsJag gjorde en annan SMG och slaget gevär! SMGs är nästan exakt lika, utom nä...

Blodiga glaskross godis Cupcakes för Halloween

blodiga glaskross godis Cupcakes för HalloweenDetta är bäst som ett 2 dagars projekt för kylning och futzing. Det tar några timmar att rätt. Du kan spara tid köper muffins och isbildning, men godis glaset måste du göra (men det är verkligen kul) kemi...

Choklad Tiara Cupcake Toppers

dessa söta cupcake slagklippare är ett enkelt sätt till jazz upp några muffins istället för att spendera pengar på dyra vid en specialitet butik. De skulle fungera bra för lite tjejer födelsedagsfest, och skulle också kunna vara lite mer vuxit upp fö...

Kakadua papegoja läder Mask Tutorial: Från idé till färdigställande

Hej, mitt namn är Chelsea och detta är min andra publicerade Instructable.I detta Instructable, kommer jag att gå dig genom stegen för att göra en premium kvalitet läder mask; från begreppet design och nyanskaffning av läder ända till målningen, best...

Katakomb Wall Decor

Detta är en 3-dagars projekt.En dag att bygga ramen, skära skummet och trampa upp stenarna.En annan dag att måla första lagret.Och slutligen en dag på Detaljer!Steg 1: Bygga din ram Bestäm hur stor du vill att din funktion vägg bit vara. För mig, jag...

DIY Negatoscope

Detta är min första inlägget och av tiden im kommer att visa dig ett 2 dagar projekt: A hemgjord Negatoscope eller "Box of Light". Detta verktyg dess används av hälso-och sjukvård på Detaljer en radiografi.Steg 1: Steg 1: material och Design För...

ROMERSKA LJUS FOTOGRAFERING COLT M4 A1/M16 REPLIKA!

Hello everyone!!! Jag ville bara visa er mitt fjärde juli två dagars projekt: den romerska ljus Colt M4 A1/M16 replika! Här skjuter romerska ljus när de lyser en infogad ner 1/2 i. CPVC fat.Dessa bilder togs på olika punkter i dess skapelse (Ja, de ä...

Minion axelväskor

Detta var 5 dagars projekt för våra döttrar och mig hem ensam. Det var för varmt för att gå ut innan 5 pm och undersåtar är bara bedårande ;)Obs: Detta instructable är mer som serier, för mycket bilder och för mindre text. Vi försökte göra både Stuar...