Slät betong ser spis refinish.Idag började jag fordonsreparationslackering min spis, jag hade beslutat att en fin slät betong ser förseglade med en Högblank finish skulle se awesome i vardagsrummet, så jag fick det bli förnödenheter och verktyg.

Vad du behöver är följande: (belopp beror på fungerande yta).

Material

• 3 x anpassade grå hastighet in murbruk.

• 2 x ½ i. Fibercement ombord.

• 3 x 27 tum x 8 ft. stål lister.

• 1 x 8 ft. stuckatur hörnet pärla.

Verktyg

• Borrmaskin.

• 25 ft. måttband.

• Indragbar Blade kniv.

• 5-gal. Homer hink.

• 2,5 qt mäta hink.

• Efterbehandling murslev.

• Skärande Snips.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Målade spis

Inför lite fult för en spis: målat, faux sten (betong) tegel, "bastu trä" accenter och guld ventiler och dörrar, jag vände för att måla en quick fix!Steg 1: Applicera färg Hög värme emalj sprayfärg av Rust-Oleum täckte sakkunnigt mässing accente...

Konkreta "vävnad innehavaren'

Hej till alla er instructable-människor!En toalett-besök kan vara en tråkig sak att göra om du inte har din smartphone för att fördriva tiden, denna varför jag gjorde en intressant och iögonfallande vävnad innehavaren. Varför betong? Jag ville alltid...

Stem lampan

Att kunna klippa mitt eget tomma ölflaskor jag ville bygga något som drar fördel av fina varma glas färgen. En lampa tog form i min hjärna...Steg 1: Lampskärmar För att se ett enkelt sätt att skära en glasflaska kan du läsa mitt tidigare instructable...

Arkitektoniska gjuten betong: Vägg mössor, kolumn mössor, och öppen spis härd och Mantel

Som arkitekt har jag ibland en vision för en designelement eller finish som är svåra eller dyra att förvärva eller bygga. Exempelvis är gjuten betong produkter som bänkskivor eller möbler vacker och tålig, men relativt dyra.2011 var jag starta min eg...

Betong Tiki Rocket spis

med lite kreativitet och en hel del återvunnet material, kan du göra denna Tiki Rocket spis för under $40.Rocket spis är en effektiv kock spis med liten diameter träbränsle som bränns i en enkel hög temperatur brännkammare som innehåller en isolerad...

Schackpjäser gjord av betong!

jag har ofta velat göra ett schackspel av något ovanligt och jag slutligen gjorde det. Här är ett schackspel (bitar bara, ingen styrelse), av betong. Jag äger en fin trä chess in och ville reproducera den och kan ge dem bort som julklappar. Fina med...

Allt-i-ett Outdoor ugn, spis, Grill och rökare

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Betong BRASSRÖKARE

En cement planter baserat på ditt ansikte? Varför inte? Du kan måla den i så många olika sätt och använda valfritt antal växter för att få ett annat utseende.Jag har på handen några av material från tidigare Instructables bygga nätter att vi har gjor...

Återuppbygga en spis Surround

detta Instructable (Instructanovel) beskriver den process som jag gick igenom att riva en befintlig öppen spis surround av STENPLATTA och ersätta det med ett mycket mer attraktivt (åtminstone för mitt öga) custom byggt en.När jag flyttade in i mitt h...

Sol paraboliska spis med den mekaniska matematikern!

Nu tror jag att "sammansatta" paraboliska rätter har många fördelar. (En förening paraboliska sol spis kan också göras med mathematicianen och jag kan lägga till instruktioner senare.)Använda hardiplank, kartong, gips betong eller cob att göra n...

Öppen spis soffbord

Du kan ha en inomhus spis säkert i någon hem-ingen skorsten behövs!När du hyr som mig, är du i händerna på din hyresvärd när det gäller hem förbättring. Ingenting gör mig mysigt på en kall dag som en öppen låga uppvärmningen i vardagsrummet, men det...

DIY betong:: Klocka

detta Instructable visar dig hur att kasta en fiberarmerad betong klocka i en melamin låda, med en skum knockout för att recess klocka händer och mekanism.Om Fiber armerad betong: CHENG D-FRC är en fiber armerad betong blandning som är idealisk för s...

Spis topp kaffe Kafferostningsföretagen

IntroduktionAtt köpa färska skördade gröna kaffebönor är på modet idag tack vare internet. Men pan stekning är inte alltid att mycket roligt och med hjälp av en träsked inte alltid får önskad steken. Så jag gjorde denna spis topp kaffe Kafferostnings...

Billig och enkel spis värmare

Som hösten rullar, börjar folk att frukta de kalla vintermånaderna och kostnaden för att hålla huset varmt. Eldstäder är mycket vacker och mysig men är faktiskt mycket ineffektiv. Detta instructable visar dig hur du får mycket mer värme av din spis f...

Lätt stora bärbara vedgas spis

Detta är en billig version av min första InstructableOm du behöver få en stor spis går just nu, är detta den.Video av kaminen drift vid slutet av Instructable.Läsa och bygga!Steg 1: Verktyg och material Tools:-Tenn snips-Skarp mejsel och hammare-Slad...

Camping rocket spis

Jag något slags kärlek camping. Även älskar jag matlagning. Men jag gillar inte att bränna icke reversibel bränslen.Så vad för alternativ gör har du. Ja naturligtvis, du kan tända en eld varje gång, men det inte är tillåtet överallt och du också brän...

Uteplats / Terras spis

I detta instructable jag ska förklara mitt äventyr att göra en öppen spis i min trädgård med uteplats. Stegen omfattar lite metall fabricera och några okonventionella sätt att göra din egen dubbelväggiga eller dubbel-hölje skorstenen pipe. Leka med e...

Fickformat alkohol spis

detta är min första Instructable så bär med mig.En enkel gnugga alkohol drivs spis tillverkad av två läskburkar som ryms i fickan.Steg 1: Samla ditt material Behöver du:Två läskburkar (samma storlek)En såg eller knivEn drill (visas inte) eller knivEn...

Pop kan Camp spis

Denna lätta Kaminen är perferct för backpacking eller bara camping. Koka vatten lätt för din MREs eller varm choklad eller waterever annat. Mycket enkel att göra!Ledsen avancerade i om all min bilderna visar sig i sidled...Om du gillar, skulle jag up...