Sliding Puzzle Secret Compartment TableGlidande pussel hemliga fack tabellen är en idé som jag har gungade runt en tid. Jag har alltid haft pussel, träbearbetning och hemliga fack och detta projekt kombinerar tre på ett roligt och intressant sätt. Tanken bakom bordet är att det döljer ett hemligt fack som kan bara öppnas när glidande brickor på bordsskivan har anpassats i precis rätt sätt, annars det hemliga facket förblir låst shut. Tillsammans med det skjutbara kakel dolda facket döljer tabellen också en falsk botten kupé och en hemlig låda gömd i förklädet under den nedersta hyllan som kräver en särskild magnetiska nyckel att öppna.

Detta Instructable kommer att omfatta varje steg av bygga från konstruktionsfasen, att bygga den glidande kakel mekanismen, att tillämpa den senaste coat finish. Jag har försökt mitt bästa för att dokumentera varje steg och ge några råd och tips som jag kan ha lärt sig genom byggprocessen så att du förhoppningsvis kan följa dessa instruktioner för att bygga en glidande kakel hemliga fack tabell egen. Njut av!!

Allmän Information om projektet:

 • Bordets mått: 33" lång X 30" lång X 30" brett
 • Antal delområden dold: 3

  • Fack 1: facket nås av rak linje lyckat det skjutbara kakel pusslet
  • Fack 2: utrymmet ligger under falsk botten i fack 1
  • Fack 3: en hemlig låda gömd i förklädet av den nedersta hyllan
 • Uppskattade bygga tid: 1 månad arbetar efter jobbet och på helgerna
 • Beräknade kostnad: $150-$200 beroende på vilka material du redan har.
 • Kunskaper som krävs: Medelsvår till avancerade trä kunskaper och förmåga att mäta mycket exakt.

9 skäl varför du bör göra detta projekt:

 1. Det är kul att göra och kul för att leka med.
 2. Alla gillar pussel.
 3. Eftersom det är faktiskt ganska lätt att bygga trots att det ser mycket komplicerat.
 4. I bygga denna tabell du lär dig trick och tekniker som kan vara användbar i framtiden projekt.
 5. Eftersom du får lära dig hur man bygger flera cool jiggar som kan vara användbara i framtiden trä arbetande projekt.
 6. Det skulle vara ett bra komplement till ditt hem dvs det ser bra ut.
 7. Eftersom hemliga fack är cool och den här tabellen har 3 av dem som gör det extra cool
 8. Eftersom du skulle betala dubbelt så mycket att köpa kommer en tabell som inte skulle göra tio procent av de coola sakerna här.
 9. För om du är som mig, någon anledning att vara i din verkstad är en bra anledning!
Se Steg
Relaterade Ämnen

✶Really SECRET COMPARTMENT✶

detta är skickligt en hemlighet och oväntat ställe till djurhud din verkligen verkligen hemliga:) kort full av viktig information!Du behöver bara vara noga med ekorre.Detta är min Valentine version:Steg 1: Vad du behöver Behöver du:-en valnöt;-kniv;-...

Secret Compartment Box III

Konceptet för denna ruta kommer från en herre vid namn Ross Arnold. Tanken var en låda som var låst när det var rätt sida upp, men olåst när vänt. Jag glögg tanken över under lång tid innan man beslutar om denna design. Ther stora problemet var att o...

Puzzle lås för Secret trädörr

i slutet av mitt skafferi går under trappan till andra våningen. Jag hatar slösa värdefull lagringsutrymme så jag bestämde mig att dra nytta av det genom att lägga till ett vinställ.Naturligtvis som var inte tillräckligt bra, och i sann Myst mode, be...

Tablas de multiplicación de 6, 7, 8 y 9 sv las manos

Cuando tenía 8 años tuve que aprender las tablas de multiplicación. Nunca han sido bueno sv memorizar ni listas ni tablas. Eran fácil aprender de las tablas de 1-5, pero las de 6-9 mig parecían mucho más complicadas... Un año más tarde descubrí este...

Chuck Norris och en Victoria's Secret - gratis Cross Stitch PDF mönster

Chuck Norris och en Victoria's Secret.Tyg: 14 räkna AidaStödrastrets storlek: 98W x 70HDesignområdet: 4,57 "x 2.64" (64 x 37 stygn)8 färgerDu kan hitta mer av mina mönster på http://www.pixelpowerdesign.com. De är awesome :-)...

Cube puzzle

dessa är de skivor som hjälper dig med mått och byggandet av varje del av puzzle.you behöver 27, 1 x 1cm, trä kuber att göra den fullständiga kuben pussel. du kommer att göra 6 stycken med olika färger.Steg 1: att få bitarna tillsammans dessa är bita...

Super Secret Book Safe

göra en bok med ett hemligt utrymme som behöver en nyckel för att öppna den.Jag gjorde min första bok säker när jag var ca 10. Jag fortfarande har det, och även om det är ganska grov, gör det fortfarande exakt vad det är tänkt att - dölja saker :)Jag...

Handgjorda Coffe Table

handgjorda coffe tableSteg 1: corte e colagem material usadoMadeira pinhoSerra de mesa2 cintasCola brancapistol pregosSteg 2: lixagem e pés lixadora eléctricacaneta ficaSerra de mesaSteg 3: pintura e envernizamento pintura com tinta plástica brancade...

DIY Victoria's Secret rynkad Hiphugger trosor

Victoria's Secret rynkad Hiphugger trosor är en av mina favorit underkläder stilar. De ger ett enkelt hip-hugger eller pojke-kort mönster en söt twist. Jag kommer att lära dig ett enkelt sätt att göra din egen rynkad trosor. Paret gjorde jag för denn...

Göra Patrick's Secret Box

The Secret Box är från ett avsnitt av Svampbob. Om du inte har sett det, här är en länk http://www.watchcartoononline.com/spongebob-squarepants-episode-66-the-secret-box#check leveranser: skokartong, extra kartong, garn eller andra strängen, sax och...

Iron-leg Poplar Dining Table

Detta är en äldre design jag har varit sparkar runt.Allt du behöver är några pipor med minska tees, flänsar och vissa 5' träbaserade skivor och du kan bygga och färga detta projekt i ca 3 helger.Vi hade det gjort i tid för thanksgiving!Steg 1: Primär...

Make A cheap yet luxurious Modern looking Coffee Table w/ tons of storage

My wife really hated our old coffee table and really hates my mess.. Jag har en massa små behållare och slangar som jag använder när jag tobak pipe aka vattenpipa... Så jag bestämde mig att städa upp min röran genom att göra ett soffbord... med masso...

Star Wars Dining Table

Detta projekt härrörde från min systers trängande behov för ett Matsalsbord, min önskan att flytta min kreativa gränserna, och mina och Min systers kärlek för Star Wars. Som ett college student som bor i en lägenhet, min syster hade lite pengar till...

Table(less) duk

ganska länge sedan, svampen amungus anges en utmaning att duplicera utformningen av en "bordduk utan ett bord". Jo, efter att ha väntat hela tiden, jag slutligen sa "Jag antar att jag gör det, jag måste göra allt omkring här klagar morrande...

Two-Tier Table

Soffbord är magneter för röran. Traditionella vardagsrum kullen--tidskrifter och öl burkar--har nu fått sällskap av en uppsjö av digital detritus. Medvetna om detta problem, byggde jag detta soffbord som en bröllopsgåva för två gamla vänner som bor i...

How to make Table using recycled wood

First build a table frame, just like a regular table.Gör ett stort rektangulärt hål i ytan som går på två sidan.Och skapa upp i table.and lägga till två inuti sidor bitar.Verktyg används:-Drill-Jigsaw-Sander (valfritt; du kan också använda slipning p...

Secret Garden

Här är för tjejer och killar där ute som vill ha något mer inspirerande än en lekstuga. Ett perfekt ställe att drömma och undrar och låt din fantasi gå vilt. Vem vill inte deras egen Secret Garden?? En privat oas specifikt med alla dina favorit saker...

Super Secret kryssrutan Lås med kapacitiv Touch

Hej alla, jag ville dela ett projekt som jag precis avslutat. Jag byggde en super hemliga låsbar låda för min väninnor lillebror. Han har en talang för creative lego bygga så jag trodde det skulle vara en bra idé att öppna honom Arduino så snart som...

Piso de madera DIY con tablas anchas: de madera aserrada en machihembrado (con subpiso)

Como pasaba el invierno sv Michigan y los proyectos al aire libre iban trasladándose adentro, se mig ocurrió una idé masiva. ¡Terminemos el sótano! que se ha convertido de una cueva de roca húmeda (pero con 8 pajer de alto) sv una habitación sellada...