Slim Altoids plånbokHej alla! I dagens Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en riktigt smal plånbok ur en Altoids tin. Det är en mycket snabb 15 minuters process som erbjuder fantastiska resultat. Sammantaget är detta ett mycket värdefullt projekt och ett bra sätt att använda en Altoids tin!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids plånbok + Dispenser

göra en altoids plånbok som doserar dina pengar, innehar kreditkort, kvitton och mynt! (Min första insructableVÄNLIGEN RÖSTA!Steg 1: objekt 1. Altoids plåtburk2. massor av pengar av samma slag3. någon form av kniv och tång för att klippa och böja på...

Lätt altoids plånbok

vad är denna plånbokMin plånbok har inte ett mynt avsnitt så jag är en, sätt tvungna att ha alla mina lös förändring i min ficka. När jag försöker betala för något det är mycket svårt eftersom jag måste sortera genom för att hitta rätt mängd pengar s...

Slim minimalistisk plånbok av Cindy

jag har varit ett fan av slim minimalistisk plånböcker från Sedelklämma till gummiband. Min flickvän Cindy skapade nyligen, en minimalistisk plånbok från olika strumpeband storlekar speciellt för mina behov. Tyvärr dokumenterats skapandeprocessen int...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Super Slim Dubbelvikning plånbok (kolfiber)

Super Slim!Denna enkla Dubbelvikning plånbok design är baserad på utformningen av en läder plånbok jag älskade i år. Efter ett band-utökad liv och mycket forskande (för en ny) beslutade jag att DIM (gör det själv).Jag hade tillgång till några vävd ko...

Dubbel dubbelsidig Altoid plånbok

jag tog på locket av en altoid tenn, och fäst den på baksidan av en annan. Detta låter mig separat bära en eller två kort, t.ex. ett kreditkort och mitt ID, på baksidan av burken. Så jag slipper gräva igenom plånboken hela tiden....

Tetra Pak plånbok

en enkel tunn plånbok tillverkad av 1L Tetrapak kartong vanligen används för mjölkprodukter - det enda du behöver är sax eller en kniv, ett hårt vassa objekt att skrynklas kanter med och 1L Tetrapak kartong som passar din design fantasi. Denna plånbo...

Ultimate vertikala hydrokultur gård på de billiga... Gift bort gröna grödor!

*** för mer info och bilder vänligen besök min blogg på http://thehydroponicexperiment.blogspot.comOk killar jag ber om ursäkt för den crappy instructable... Jag kinda rusade det för att göra det till gåva tävling... jag förlorade uppenbarligen att m...

Portabla kassett

detta instructable är för människor som inte kan lämna hemmet utan duct tape och är trött på mesta.Steg 1: Samla material Behöver du; en skräp kreditkort (eller liknande storlek plastbit), duct tape, en permanent spritpenna, en linjal, sax, en plats...

Plånbok storlek Photo Frame Altoids Kit

dessa steg guidar dig genom för att göra en plånbok stora fotoram som kommer fir i en Altoids kan i delar. Den färdiga, sammansatta produkten bör titta liknar detta.Steg 1: Gör framsidan av kroppen Skapa framsidan av kroppen. Jag satte 1/4 tum hål i...

Vara BATMAN! Altoids tin i utility belt pouch (eller metall plånbok)

som barn, jag älskade campy Adam West Batman. Det var bara för roligt. Men jag har alltid trott att ha verktyget bälte skulle vara det snyggaste som! Tänk, att kunna komma med alla typer av fiffiga objekt på ett ögonblick!När man ser Altoids tin utma...

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

Altoid kan plånbok

det måste att göras... en Altoid kan plånbok var nära förestående. Använd en gammal Altoids kan som plånboken, utrusta den med en bank stil mynt insertion och en användbar LED-ljus.Saker som behövs för detta projekt:~ Altoids kan~ Magneter~Dremel/Cut...

Altoids Tin Magic plånbok

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en magisk plånbok ur två altoids burkar och några andra sakerSnälla rösta på mig i POCKET SIZED tävlingen och hjälpa mig vinna jag skulle verkligen uppskatta det tack!Steg 1: Vad du behöver Att göra d...

Altoids ficklampa/plånbok

detta är min första instructable så det är inte perfekt. Detta är en mycket liknande men lätt blixt/plånbok. Läs hela vägen igenom först.Steg 1: Vad du behöver En Altoids plåtburk med locken bil mätare ljus (en led fungerar)en switchen borr (en dreme...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

Enkel & Slim läder plånbok i 3 timmar

Kan du göra denna plånbok?... Jo tror jag på dig ändå.Denna enkla plånbok är ett enkelt projekt för någon som är första början läderföremål. Om du är ny till hantverk eller om detta är ditt första projekt, förväntar mig ta ungefär tre timmar för att...

Slim läder frontficka plånbok

En smal, främre ficka plånbok med tre-kortplatser ochen stor plats. Tillverkad av 3 oz. vegetabiliskt garvat läder och hand färgat mörkbrunt.Steg 1: Skära remsor Jag börjar med en sida av 3 oz. vegetabiliskt garvat läder. Detta kommer att hålla det f...

Enklaste Altoids Tin plånbok

har någon extra Altoids burkar liggande? Ja? Insåg att, försöka sätta i ett kort, det fastnar, och är svårt att komma ut? Här är en enkel 1 steg lösning på problemet.Steg 1: Steg ett-avslutad Summera dina räkningar på ett sätt så att du kan placera k...