Slips och die ¶¶¶väl jag igen med ny slips och dör.
Jag gjorde det som min fungerande utbildning läxor.
hoppas du gillar och rösta mig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Tyg konst: slips och färgämnet

Denna indiska tekniken med slips och färgämnet kallas "Bandhini", som betyder "att knyta" på Sanskrit. Det handlar om kopplingsförbehåll tyget med en tråd hårt sedan dör den, lämnar den bundna delen utan färg. Jag delar här några bilde...

Jätten Slip och bild

här är en tutorial om hur du skapar en jätte slip och skjut. Det tar ett par vänner och jag om 3 olika kvällar efter jobbet för att slutföra. Som med något, ju mer du gör det bättre får du på den. Sanningen ska fram, slutprodukten är så häftigt, jag...

Super Duper Slip och bild

Varje barn behöver en slip och skjut. Jag tror det är en lag i PA, men jag måste titta som. Mina pojkar har förstört några av de billiga och kommersiell kvalitet bilderna är alldeles för dyrt. Efter en snabb sökning på internet jag hittade en bra DIY...

Hur att slipa och Boardslide på en Tech Deck

dagens instructable visar dig hur man slipa och boardslide på en tech däck.Steg 1: Börja med en Ollie (boardslide) Ollie på järnväg eller objektet du slipning på med en liten vinkel. Landa så att styrelsen bildar ett kors (t) form med järnväg. Detta...

Använda svarven - Tap och Die

Under min tid på college har jag en hel del fritid i de tekniska workshoparna kring min skola och högskola. Detta gör min att göra en massa olika saker och Använd olika maskiner. Jag tycker om att använda svarven eftersom det materialet du maskin har...

Trä slips och fluga

två fina tillbehör som jag gjorde. Allt från gamla återvunnet trä och endast för hand. (Slips från ett gammalt skåp och fluga från en gammal ek stängsel). Fören tog ca ~ 2 timmar att göra och knyt om ~ 4 timmar, men jag älskar hur de kom ut. Obs: de...

Slips och färgämnet korg, DIY!

jag har denna gamla korg, och jag beslutade att ge honom ett andra liv med knyt och färga metod! Det är verkligen lätt och billigt! Förbered den färgning som visar på rutan med varmt vatten och salt. Våt korgen innan doppa i den diy. Här ser du färge...

Slips och löda en cykel hjul

inte många folk göra detta längre, men inte för att det inte är cool. Kopplingsförbehåll och lödning dina ekrar effektivt förkortar längden på talade, så att du får ett styvare hjul. Detta betyder oftast snabbare och mer lyhörd, men också inte så bek...

Hur man skär, böja, slipa och svetsa ett konst-bil tecken

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park http://www.techshop.com och Burning Man 2012.Som ett bidrag till min Burning Man camp (Bojon) och vår vackra konst bil Sil-vi, jag skapade en stor skylt. Detta är hur jag gick på det:Steg 1: Vektor skapandet ja...

DIY skjutreglaget Slip och Skjut reglaget iPhone

som vanligt har jag inte mycket tid att sätta ihop fina letar informativ handledning. Men jag hoppas att detta kommer att komma igång i rätt riktning för hur man gör en mycket tillförlitlig, smidig och lätt vikt reser reglaget för din iPhone eller nå...

10 geniala bröd klipp och Twist slips Hacks Life

Är du trött på bröd klipp och twist band belamra ditt hus och förstör ditt liv? Tja, kolla in över 10 geniala sätt att använda dessa vardagliga hushållsartiklar till din fördel.Titta på Youtube-video!Steg 1: Ett bröd klipp gör en stor iPhone laddare...

Zip-slips härskare och längd Comparer

detta gör att du kan mäta saker och mer viktigt att jämföra avstånd utan den klassiska "ta storleken med fingrarna" eller "sätta fingret på linjalen för att jämföra provet".Allt detta med en enkel zip slips och ett klistermärke.Steg 1:...

Zip-slips Tips och Tricks

Det finns många olika användningsområden för zip band. Att veta typ av zip slips och andra möjliga hjälpmedel kommer att förbättra din zip slips används. Zip band när de används på fel sätt kan vara destruktivt över tid och även misslyckas. Det finns...

Visitkort och Obs Slip innehavaren från PVC

jag använder många Obs Underklänningar från styckning skrot papper i åtta bitar. För några år sedan anpassat jag en Visitkortshållare för att hålla dessa Obs följesedlar. Att kortinnehavaren är inte längre säljs i butikerna. Jag ville se om jag kunde...

Grooms män manschettknapp och slips gåva som. (star wars tema)

Jag är gifta och jag och min fästman är massiva Star Wars fans så vi ville inkludera det i vårt bröllop men inte galen och har ett tema bröllop, så vi är även lite tips av star wars in i våra dagar.ett sätt vi är även det är genom de gåvor som vi ger...

Småbarn och barn storlek slips

Denna ska tutorial undervisar dig hur man gör en barn storlek knyta!Material du behöver är en söt tyg - bomullStabilisator material eller ett stick tyg att använda för slips del för att göra det en liten hårdSymaskinSamordning trådElastiska eller sli...

Mic shock mount och pop filter använder quiltning hoops

jag har sett många trevlig chock fästen och pop filter DIY mönster, men inte båda tillsammans. Många av PVC mönster tar en massa tid och lite grejer som jag inte har som 2" hål sågar och Drillborrpressar. Tooling PVC är också tidskrävande. Så var min...

Personliga Drone System (mig och min Predator)

Bygga din egen personliga Drone System. Annars vet som "Mig och min Predator".Jag är en Artist in Residence på detta är min första färdiga projekt skapat under min hemvist. Jag har skapat en helt fristående, analoga drönare som fäster på ditt hu...

Duct Tape Dow slips

Steg 1: leveranser Få lite silvertejp och sizersSteg 2: Rulla ut Roll out lite silvertejp göra det länge orsaka dina gunna har att vika detSteg 3: Vik Ok så nu när vi har vikt den silvertejp som du har till vik båda sidor varandra då Linda tejp runt...