Slutföra Tandem cykel byggadetta är en sann tandem cykel bygga. Från två cyklar till en. Inga genvägar.

Om detta är vad du har letat är för... här mitt tips, tricks, misstag och råd.

Om detta inte verkar som din kopp te... överväga det ändå! Detta projekt är en stor möjlighet att vara kreativ, lära sig några stora färdigheter och ha skitkul på samma gång!

Så få ut din cykel skiftnycklar och rulla ut den svetsaren eftersom det är dags att bli smutsig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Järn-Tandem - cykel/Recycle Project

detta instructable förklarar hur du sparar två gamla cyklar från graven till skapa en odödlig tandem cykel.Jag hade alltid tyckte bygga något kul och faktiskt ägna lite tid till ett projekt snarare än bara udda quick fix här och där. Med en välgörenh...

Återställa vintage tandem cykel

Kund hos min cykelaffär kom denna vintage parallellt med att de ville återställa och jag trodde att projektet skulle göra en bra Instructable.Den nya ägaren av den tandem brukade åka på vanlig semester som barn till samma ställe i Belgien och skulle...

Bambu trehjuling cykel - bygga

detta är mitt senaste projekt jag gjorde, det är en trehjuling cykel för streetmusicians cykeln gjordes för en schoolassignment i grupp... Ramen är gjord av bambu och metall leder, gemensamma tillsammans med glasfiber, Polyesterresin och lin rep... H...

Bygga en lång hjulbas låg racer recumbent cykel

detta instructable visar hur att bygga en snabb, billig recumbent cykel från en 1980-talet-eran väg cykel plus några bitar av en skrot cykel. Du bör kunna bygga detta för runt omkring $100 mindre färg. Jag planerar att dokumentera hur man bygger barn...

Bygga en Carbon Fibre bambu cykel från Scratch

Leta längre för en från frigående höns, ekologiska och glutenfri transportsätt! Bambu cyklar inte bara ser strålande, men de ger också fantastiska road vibrationer absorption, högre styrka förhållande till vikten än stål och liknande styvhet i alumin...

Duck tape två personer cykel

hur man gör en två person "tandem" cykel med ingenting men två döda vanliga cyklar, två pinnar och en rulle av anka tejp!Steg 1: Vårt mål Detta är vad vi skulle vilja bygga - två gånger kraften, två gånger faran, två gånger roligt!Steg 2: levera...

Kolfiber cykel

jag är inte en professionell ram BUILDER , detta är min första cykel bygga.Bygga och rida på egen RISKJag är dock Polymer och Fiber Engineering vid Auburn University student med tillgång till en kompositer lab. Vi har alla sorters tyger inklusive kol...

Hur man bygger en 72 Volt elbil – bil / Jeep

Introduktion1. den första videon visar gemensamma komponenterna i en EV.2. den andra videon är Jeep som det är nu med Direct Drive.3. den tredje videon är den ursprungliga jeepen med kedja drev, märka hur högt det är.Jag beslutade att bygga en elbil....

Bygga en mjölk spjällådan vagn

min fru gillar verkligen går till jordbrukarna marknaden på lördagsmorgonen... men hon hatar bära väskor av färskvaror. Hon behövde en vagn, men hon ville inte ha mig att köpa en (och inte jag heller).Så, min intrepid assistent, högra hand och son Ma...

Tandem Skateboard

Jag tog nyligen upp skateboard som en hobby och jag trodde det skulle vara en rolig utmaning att göra en skateboard jag kunde åka med en annan person mycket lik en tandem cykel. Efter att jag hade skapat styrelsen insåg jag att det var faktiskt ett b...

Bygga en enkel RDA Dual Coil

Bygga din egen spolar för din Rebuildable droppande förångare är både givande och roligt. Detta Instructable kommer att ge dig de nödvändiga kunskaper och färdigheter att utföra denna uppgift. Det är viktigt att veta hur man bygger dessa spolar orden...

Bygga SpinScooter

en gång i en stund får jag lust att skapa en ny vild och galen cykel bygger på en uppfattning från de många skisserna jag har samlat under åren. Dessa cyklar träna ibland som planerat, att skapa nya och roliga sätt att gå från punkt A till punkt B, o...

Vertikal cykelhållaren från 2x4s (enda cykel)

jag byggde en trä fristående cykel rack för en enda cykel bygger bort min dual-cykel design. Jag hade några skrot 2x4s. men jag var tvungen att köpa några nya 2x4s för denna rack. Bike kroken hängs på 63,5", som är perfekt för en av mina cyklar.Längd...

Hur du anpassar en bmx-cykel

Hiidag jag lär dig vem som ska göra en egen bmx cykeldu behöver-En ram (20 tum)-Gaffel-styret-2 x hjul (baksidan och framhjulet)-Stam-Grepp-Bar slut (valfritt)-Kedja rullar-Vev-Pedal (2 x)-Kedjan-seat(detta är min favorit cykelaffär eftersom de har d...

Boll balanseringen Beam

detta är en video av en boll balanseringen beam mekanism jag konstruerat. Roligt litet experiment som inte fungerar som förväntat men kom tillbaka lite matnyttigt för ytterligare ändringar som kan få det att fungera.Mekanismen är en enkel inriktade m...

Pulserande lysdioder att aktivera CCO

Detta instructable handlar om hur du använder sekvenser av pulser av ljus i olika våglängder till "resonans" med cytokrom c oxidas i celler för att hjälpa dem genererar mer ATP med mindre värme från lysdioder. Ljuset används främst för skador vi...

Den höga författaren

NYC författare KATSU demonstrerar funktionerna i den senaste verktyget från Graffiti Research Lab: The hög författare. Ritning på tidigare färg-pole mönster från innovatörer som Barry McGee och Medborgare mot fula Street Spam, är hög författare ett v...

Recumbent Madness

detta är den andra stora delen i ett pågående projekt som jag arbetar på. Jag försökte bygga en tandem cykel i tillbakalutad stil. Detta är dock inte hela projektet. Det är en hälften av vad blir en mycket större bit. För att bygga det jag återanvänd...

Hemmet cykelställ

denna guide visar dig hur man bygger en billig cykel rack av PVC-rör som rymmer 2 cyklar inne i din bostad. Det kan också placeras i ett garage om du vill ha.Dessa instruktioner är fördelade enligt följande:1. delar som behövs2. hur man bygger racket...