Småbarn och barn storlek slipsDenna ska tutorial undervisar dig hur man gör en barn storlek knyta!

Material du behöver är en söt tyg - bomull

Stabilisator material eller ett stick tyg att använda för slips del för att göra det en liten hård

Symaskin

Samordning tråd

Elastiska eller slips klipp (valfritt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga barn-storlek Boba Fett pansar med hjälp av Pepakura metoden

denna handledning visar hur man gör en Boba Fett kostym för barn (9 år gammal i detta fall) med hjälp av Pepakura metoden."Pepakura" är en teknik för att göra utskrivbara versioner av 3D datormodeller. Utskriften kommer med numrerade flikar och...

Barn storlek Tusken Raider dräkt

För några månader sedan, bestämde min 7-åriga son att han ville vara en Tusken Raider för Halloween i år. Som ett stort Star Wars fan skyldiga jag naturligtvis.Detta var en rolig kostym för att bygga, erbjuder en mängd olika material, texturer och te...

Svarta tavlan topp skrivbord (barn storlek)

Så min dotter var i behov av ett skrivbord, och det innebar att jag hade möjlighet att använda mina verktyg och träbearbetning färdigheter att njuta av lite tid i mitt garage. Jag får ofta göra små byggen och bygga möbler är en av mina favorit objekt...

Barn storlek Adirondack gungstolar

Dessa tre stolar är minskade från original vuxen Adirondack gungstolen, men tillverkad av 5/8"(1,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får du som vuxen ordförande,...

Barn storlek Adirondack stolar

Dessa tre stolar minskas från min Ursprungliga vuxen Adirondack stol, men tillverkade från 1/2"(13 mm) eller 5/8" (7,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får...

Barn storlek liv vakt stand

denna småskaliga badvakt tornet var tänkt för att vara en "trevlig liten dekoration" för utanför stranden huset. Modellerad efter den Ocean City Beach Patrol vakt torn, tog det några timmar att bygga och några till att måla. Grundläggande träbea...

Barn storlek Ghostbusters Proton Pack!

Så förra året, jag var en Ghostbuster för Halloween, med otroligt häftigt proton pack jag byggt. Det fanns ett par problem med kostym, så jag bestämde mig att fixa dem och uppgradera kostym för årets Halloween.Medan jag satt runt omkoppling, berättad...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Barn storlek dammsugare

medan på en väns hus märkte jag att mina barn älskade leker med en leksak dammsugare, de ens slogs om den för att se vem kunde leka med den. Naturligtvis ville jag utnyttja detta intresse så att jag kunde spendera mer tid med att koppla och har mina...

Barn storlek Tandem för mina två pojkar, 4 & 6 år gammal.

http://www.youtube.com/watch?v=8iYph9Lsr7cMini tandem gjorde jag för mina två pojkar, 4 och 6 år. Mina pojkar har länge examen från balans cyklar och för närvarande rida en 12" och 16" hjul storlek cyklar. Min fru och jag rida en tandem och jag...

Predator kostym - barn storlek

senaste Halloween jag gjorde min son en predator kostym. Det var mycket tidskrävande, men jag tror det var det värt! Jag använde många olika medier i detta projekt, inklusive loppmarknad tecken för rustningen, backer spö för håret, en muskel skjorta,...

Barn storlek Aliens Film koloniala Marina outfit

mig och min son arbetade på detta tillsammans. Inga instruktioner på denna tid....

Super Mario Shine Fort (katt storlek och Kid storlek)

fort. Thunder var detta min favorit sak som barn än legos. Det var bra att mina föräldrar hade en bra storlek lekrum i källaren som var alltid full av udda bitar av grejer. Våra standard forts verkar väl företrädda här, från soffan kuddar till säng a...

Den enklaste och funkigaste hals slips bälte någonsin

jag hade så många band kvar från min Hals slips grimma klänning projekt som jag började experimentera och kom upp med en awesome hals slips bälte att bära med det lilla svarta som hänger i min garderob.Det är jag kan helt ändra utseendet på att klänn...

Böjda bänk och Infant storlek båt fotografer rekvisita

Min SIL är en fotograf och begärde ett par rekvisita som hon hittade på nätet. Jag tog en massa bilder genom att bygga men jag har några att dela.Hon visade mig ett par bilder av böjda bänken. Det hade inga dimensioner anges så jag hade till wing dem...

Namnlös knex hagelgevär sekundära och ficka storlek pistol

jag var för lat för att ge en detaljerad beskrivning så här är det.Område: 5.80 m eller 19,2 fötter med en lstandard gummiband. Jämfört med HSSR: 4,70 meter, eller 15,4 fötter (en standard gummiband)Åtgärd: Bolt action, hopper kommer att läggas till...

Hur du klippa och ändra storlek på en stål klädd tillträdesdörren

Vi köpte ett hus i 2011. När vi flyttade in, ville inte dörren öppna hela vägen; Det drog golvet vid ca 70 grader från fullt öppen. Nog att pressa av det, och du kan öppna med makt det hela vägen, men det var gnugga golvet ganska bra. Jag tänkte att...

3D-visningen och virtuell verklighet Headset som Oculus Rift och Google kartong, för Ipod Touch och liknande storlek smarta telefoner.

Låt oss göra en 3D-visningen och virtuell verklighet Headset för spel eller för att visa 3D sida vid sida bilder och 3D SBS videor med hjälp av en IPOD TOUCH eller en SMARTPHONE (med skärm storleken upp till 4 eller 4,5 inches).Detta kan också använd...

Göra en modulär tesla ventil av foam clay - ett bra sätt att Visa teknik och fysik av vätskor för barn

StorylineHej alla,Jag letade begrepp relaterade till turbiner och rotorer. Jag kom först till Tesla turbin vid visning av video från en välkänd video plattform... Vad ett konstverk! Efter video föreslog internet utsiktsplattform mig en sekund på Tesl...