Smal Man foto redigeranär jag postat min senaste Halloween foto edit instuctable (skrämmande Woods foto Edit) flera Commentors (t.ex. nfk11) föreslog att det skulle vara mycket bättre med smal Man i den. Jag var resistenta på först men jag trodde det inte skulle skada för att ge det ett försök. Jag använde liknande justeringar och filter som i skrämmande skogen redigera och den ursprungliga bilden som jag använde togs på samma plats (Cortes ön, British Columbia). Jag skapade bilden av smal Man själv i Pixlr med ett foto av min bror (jag ville använda endast mina egna bilder för detta foto edit).
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skrämmande Woods foto redigera

här är min post in i Halloween fotoredigering tävlingen. Jag bläddrade igenom min foto bibliotek försöker hitta en idé för en Halloween bild redigera när jag kom över några bilder på träd. Nu inte är jag att bra på att fånga med en kamera vad jag kän...

Foto redigering

i detta Instructable jag kommer att visa hur jag få stillbilder från video på min dator och redigera dem, detta är ett bra sätt att göra Halloween dekorationer som affischer av månen och hur jag gjort omslaget till min bok melodisk vers.Alla kommersi...

Låg kostnad / hög-skrämma smal Man

Du går lugnt i skogen, njuter av natten vinden. Du kvar dina vänner på festen, så att ingenting kan störa din lugna ensam promenad. Natten är mörk, men månskenet fortfarande kan tillåta dig att hitta rätt bland träden.Plötsligt, tänds något. Och.......

Smal Man kostym på pålar

detta är en enkel smal Man kostym som jag har gjort, jag gjorde en förra året men det var en marionett, denna gång jag ville vara den faktiska Slenderman.Detta Instructable är för pålar och mask, jag är ganska säker på att du kan få en jacka, slips o...

Lalaloopsy själv Halloween foto redigera

ära för Halloween, detta är en enkel foto redigering att omvandla den till en läskig, knappen ögon Lalaloopsy docka. Jag använder Photofiltre, en fri bild redigerande redskap finns på http://photofiltre.free.fr/.Steg 1: Välj och beskära din bildDet f...

Smal Man gjorda av piprensare

jag gjorde smal man av piprensare. Samma steg som andra jag har gjort. Kommentera gärna och lämna förslag för mig och som alltid....

Hur man rita: smal Man

en steg för steg handledning om hur man drar Slender Man. (AKA Boogieman)En mycket grundläggande förenklade sätt att rita smal man.Jag tror att smal Man är en av de läskigaste monster. Det faktum att han kan teleportera, (mer än en) utdragbar bihang...

Foto redigering utan Fancy programvara

hur många av er har inte råd dyra $1000 + foto-redigerande mjukvaran? Vad?! ALLA NI? Konstigt. Kan inte heller jag. Så, som en ambitiös High School student, hade jag börjat arbeta med alla delar av Microsoft office för att redigera bilder. Jag har gä...

Foto redigera någonstans med Pixlr

jag har precis avslutat spelat runt med Pixlr för första gången och jag måste säga det var öppna ögonen.Jag tänkte att "Detta är ute för alla att använda gratis"Ett par dagar sedan jag öppnade Pixlr och hade en titt runt. Det första jag märkte v...

Avatar foto redigera

denna tutorial ska show dig hur till redigera bildens i tid för halloween, så kan du bokföra dem som din profilbilder, eller ens skriva ut dem på kort, dess allt upp till dig.Så i denna tutorial kommer jag att använda Adobe Photoshop Elements 7.0, ba...

Lätt Foto redigering: två av du

enkelt redigera själv i en bild visas att spela dig själv i basket, att ha te med själv, eller något annat. Det är enkelt och det kräver inte några dyra redigeringsprogram. Förresten, har bilderna bättre kvalitet och sedan vad du ser här. På grund av...

Smal Man kostym

Hej Karl instructableranators eller robotar, detta är min allra första instructable efter att hitta denna underbara hemsida. Jag ska vara ärlig är jag lite nervös men det är ovidkommande! så du vill bli smal? och inte titta jag har en kostym och en v...

Living Dead Girl foto redigera

här kommer du lära dig hur du SPOOKIFY dina Halloween bilder!Steg 1: Steg 1. Gå till http://www.ribbet.com och klicka på starta redigeringSteg 2: Steg 2. Klicka på knappen Röda ladda upp bilder att komma igång.Steg 3: steg 3 Steg 3. Klicka på fliken...

Blå himmel Blood Red Apocalypse foto redigera

ibland behöver du en bild av en värld som slukas av röda moln mitt i natten, men det är bara inte praktiskt att sätta bilden på riktigt (speciellt om du bland annat något verklig/ikoniska, som detta väl slitna vattentornet på Milwaukee Avenue i Chica...

Hund till Hound of the Baskervilles: Pet foto redigera

om din hund är som mitt, aka 60 lbs av vänliga fluff, då du kanske om att göra dem bara lite skrämmande för Halloween.Detta är ett roligt sätt att göra något sällskapsdjur foto med halloweenmotiv.Du behöver:Picnik foto redaktörSteg 1: Läskiga ögon La...

Twilight Zone (blek vampyr) Foto redigera

detta instructable visar dig hur du sätter dig själv, dina vänner, eller några random modell till en övernaturlig, men ändå något glamouröst, varelse. För en varulv använda gul istället för röd för ögonen!Du behöver:Picnik foto redaktör (det är grati...

Haunted House foto redigera

detta instructable visar dig hur du använder ditt hem, eller några hus, ser ut som ett spökhus. Jag bygger estetiskt för spökhuset på populärkultur, använda en stormig himmel, hårda perspektiv, mörka skuggor, dimma och desaturated färger för att skap...

Tidiga Zombie scenen foto redigera

detta är min post till att visa hur jag ändrat min flickvän (jag hade tillstånd!) till en ny zombie. Jag är inte en pro grafiker förresten men jag tänkte att jag skulle ge det ett försök!Vad du behöver:En bildDatorFoto Editubg Program (jag använde fy...

Mycket grundläggande foto redigering: Beskärning, Photoshop, och ramar - Ipad stil

jag hoppas att detta hjälper några av de mindre tekniskt benägna människorna!Steg 1: Steg 1: Ladda ner en Photoshop App jag rekommenderar Adobe Photoshop Mix: detta är den jag använt.Steg 2: Steg 2: kombinera & beskära dina bilder Vägbeskrivning:-ska...