Smartphone DIY Lego stativ
Hej killar,
Jag har nyligen köpt en HTC Desire HD och kameran i denna telefon är helt fantastiskt, så jag ska använda den som en primär kamera.
Men problemet var att jag inte hade ett stativ för denna smartphone och jag visste inte var man kan köpa! Och som alla bra hacker, beslöt jag att göra det själv.
Kolla in min instructable!
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Lego Orrery (Star Wars stil)

För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars...

Smartphone kartong kamera stativ

I detta instructable, vi gör en smartphone kartong kamera stativ till placera på hyllan, tabeller eller garderober mer professionella foto eller video utan rörelse oskärpa eller skakig video's. Det är enkelt, Billigt och ca 2-3 timmars arbete. Det be...

Riktig Lego stativ

Hej alla, idag jag ska visa dig att göra en "Riktig" LEGO stativ med LEGO bitar bara. Sistnämnda gör ont behöver någon "Telefon till stativ" adaptator och rymmer de flesta av telefonen (jag använde en Iphone 6 för storleken).PS: Sinne...

DIY Ultimate stativ med kameran Boom

I denna tutorial får du lära dig att tillverka ett händer gratis webcam stativ med en tålig och professionell letar teleskoputskjut arm och universella kamerafästet. Boom-arm kan enkelt tas bort från det basen stativet, komprimerat till en liten stor...

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

DIY LEGO ornament

jag letade efter ett enkelt sätt att göra några LEGO ornament i år. Jag tog $1 ornament och fyllde dem med en mängd olika små legoklossar och resultatet är super kul....

DIY Lego smycken

halsband, armband och örhängen med Legos är bortom lätt att göra och ett bra sätt att återanvända din favorit barndom leksak. : DDen sista bilden visar en enorm sats av halsband jag gjort på en dag!jag har en ton av halsband till försäljning i min et...

DIY Lego USB

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en mod och gör en Lego tumdrev, så få ut din gamla Lego samling och börja bygga!Du behöver:-USB-minne-Lego tegelstenar-Super lim-Rakblad-DremelSteg 1: Ta isär din disk Först ta isär din tumma d...

DIY Lego mobiltelefon hållare/laddare

detta är bara en av dessa idéer hat bara pop i huvudet utan uppenbar anledning. Jag var uttråkad och denna idé kom bara. Med hjälp av ett diagram jag gjorde upp i mitt huvud (omöjligt att konvertera till JPG, PNG, PSD, etc.), började jag bygga det. H...

DIY Lego nyckelhållare

mina söner och jag har gjort en lego nyckelring för min gubbe för fäder dag.Jag har sett liknande tutorials på nätet men alla har krävt att du måste borra genom en lego bit. Jag bara inte kunde förmå mig att göra det (!) men tack och lov hittade jag...

DIY lego ljussensor

som ljussensorer som följde med min första och andra rcx där inte användbara när du vill ha en laser guidade robot, jag diceded att göra min egen ljussensoreroch här är det min första instructable :)Ursäkta mig för min dåliga engelska är inte jag bra...

DIY iPhone stativ i 60 sekunder från husgeråd

göra en iPhone stativ i mindre än 60 sekunder från enkelt husgeråd. Jag älskar min nya iPhone men jag verkligen ville ha ett stativ - här min design... Du behöver ett plastlock från en sprayburk, och Tom vattenflaska och en sax - det är det! (Se även...

DIY Lego Raspberry Pi + Usb hub fallet

Hej detta är min instructable om hur man gör ett lego raspberry pi fall, jag var trött på att ha min USB-hubb och min Pi separat från varandra så jag beslöt att göra ett fall att hysa dem båda.Detta fall har också en extra USB-hubb. Designen är gansk...

DIY Lego USB Flashdrive

är du ett fan av Legos? Behöver ett fall för den lilla USB-enheten, som en flash-enhet eller en USB-dongle. Din till rätt plats. Detta projekt är något enkelt att göra, du behöver bara några grundläggande färdigheter med ett par verktyg! Låter komma...

IPhone Smartphone DIY Powerbank

material och verktyg som behövs för12 "x 12" Flexiglass klar i 5mm thicknesXacto knivScoring BladeLödkolv 30wLödning lederRöd & svart tråd (för elektronisk)GlueGunVälja bandMäktiga Bond (quickdry epoxi)PennaLinjalenVinyl golv kakel (ny) 1st...

DIY LEGO IPHONE fall

Vänligen rösta i craft tävling!!! Med hjälp av gamla iPhone fall och reservdelar LegosSteg 1: material Stora Lego bit att passa iPhone skära ut utrymmet för kamera Extra längd av Lego bit är för sidorna av falletSteg 2: superlim Superlim bitar på oms...

DIY smycken stativ / hängare

jul kom och jag var ute (sista minuten naturligtvis, för det är så det alltid är ;-) för presenter till mina systrar (och min fästmö). De har en massa stora örhängen som inte riktigt passar bra i smycken lådor.I en av de sista avsnitt av Desperate Ho...

DIY laptop stativ från en trä cook book laptop stand

en av de enklaste sakerna men mycket viktigt eftersom fler människor använder bärbara datorer dessa dagar. Tyvärr har jag inte min kamera när jag gjorde det så jag kommer att förklara det med den färdiga produkten.Först få en cook book stand. Jag köp...

$0 DIY Lego ljus Switch Cover

varning:Projektet innebär en utsatt strömbrytare. Använd försiktighet när du gör detta projekt kring barn.Häromdagen såg jag en Lego lätt byta locket online och tänkte "Hej det är en bra idé". Men det var inte värt $10 + frakt. Så jag bestämde m...