Smartphone kartong kamera stativI detta instructable, vi gör en smartphone kartong kamera stativ till placera på hyllan, tabeller eller garderober mer professionella foto eller video utan rörelse oskärpa eller skakig video's. Det är enkelt, Billigt och ca 2-3 timmars arbete. Det beror på hur händig du är.

Saker att behöva:

  • Kartong
  • Superlim
  • Kartong kniv
  • Smartphone

Ha kul och glad pyssel!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kamera stativ för telefonen

Steg 1: material Kartong. Sax. TejpSteg 2: jag gjorde först en liten telefon plats med kameran hål. Detta är en bild från min telefon på kamera stativ jag byggt.Steg 3: Sedan gjorde jag en stark topp genom att Tejpa ihop 4 bitar av kartong. Då jag te...

Ledade kamera stativ

Ett stativ är oftast det bästa sättet att ta en stadig bild. Men det finns många gånger när ett stativ inte är bekväm att använda. Ett alternativ är att montera kameran på en ledad arm som är monterad utanför åt sidan. Detta kommer fortfarande håll k...

Kamera stativ från en plastflaska!

Hur man gör en kamera stativ för skrivbord och cykel från en flaska.Steg 1: Titta på videoSteg 2: Ta din delar1) plastflaska2) en skruv3) en borr4) varmt limSteg 3: Gör det!Borra ett hål på mitten av locket och lägga skruven där, säkert allt med varm...

Hur man gör digital kamera stativ eller stativ från flaska

Du har en digitalkamera? Men inte har en digital kamera stativ eller stativ. Gör det! Köp inte!Följ instruktionsvideo!Steg 1: Du behöver -Plastflaska (valfri storlek)-4 Milimeter bult och Hexnut-Metall bricka-Skärare-Vatten-Karamellfärg ** TillvalTac...

Lätt kamera stativ

detta är min allra första instructable. Så jag valde något lätt att jag vet att jag kan göra.Jag hade ett behov av ett kamera stativ för en webbkamera eftersom originalet var till synes i billig plast och gick sönder. Det verkade som en bra skäl nog...

Hur man skapar ett kamera stativ från en gammal musikställ

jag hade en gammal "Jupiter" musikställ ligger runt huset och bestämde mig för att ta den i bruk som ett kamera stativ. Även en ny Gorilla Pod skulle vara cool, ville jag också använda gratis material att jag kunde hitta runt huset och inte spen...

Otrolig kamera stativ - ännu super billiga

otrolig kamera stativetDenna idé kom till mig när jag såg att kameror har ett hål under dem med några spårDe stativ människorna göra otillbörlig fördel av vår omedvetenhetHur som helst, detta super billiga kamera stativ kommer att spara dina pengar!D...

Kamera stativ

ett kamera stativ som är som möbler. Specifikt för att ta bilder av vad du är gör för instructables eller någon anledning du har för att göra något sånt.Brukade skjuta detta: lärande Arduino, knapp.Steg 1: delar 2 justerbara friktion gångjärn - http:...

DIY trä kamera stativ

här är till för alla med diy flyter genom dina ådror. Denna gång gör vi en diy kameran stå ut från några skrot trä.Jag föredrar vägleda människor i rätt riktning i stället för att bara lägga en göra exakt som min tekniska ritningar och mätningar stat...

Gör en Mini kamera stativ

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en mini-kamera stativ med bara en Powerade flaska, och en skruv och mutter.Steg 1: Prep Att göra detta behöver du:* Powerade flaska* Sax eller tång1/4 skruv och mutter* VattenSteg 2: första... Och sis...

Smartphone DIY Lego stativ

Hej killar,Jag har nyligen köpt en HTC Desire HD och kameran i denna telefon är helt fantastiskt, så jag ska använda den som en primär kamera.Men problemet var att jag inte hade ett stativ för denna smartphone och jag visste inte var man kan köpa! Oc...

DIY flexibel & ROTATABLE står för (SMARTPHONE/DIGITAL kamera)

i detta projekt kan vi se hur man gör egna flexibla, 360 graders roterbart stativ för din smartphone och även för digital kamera som kan hjälper dig att titta på videor, ta foton, spela in video i valfri vinkel någon riktning. Kostnaden för detta pro...

Smartphone Fundus kamera

IntroDe flesta av oss har två av de tre viktigaste komponenterna av fundus kamera i ut fickor på alla tider, en CCD-kamera och en LED-ljus. Detta är naturligtvis på våra smartphones. Vad skulle hända om vi hittade ett sätt att lägga till den tredje d...

Kolossala kartong kamera-Flat Pack konstruktion

freshmen eleverna på min skola skapas en rad av marint tema kostymer från återvunnen papp med slitsade konstruktion för församlingen. Kostymerna var gjorda för att passa högstadiet barn på Halloween och hade vara flat pack/skårad konstruktion design....

Mobiltelefon kamera stativ hållare

Designa din egen eller använda min design. Inga fler be främlingar eller att ha en arm längd selfie uppriktig skott. Denna konstruktion kan anpassas för alla mobiltelefon, antingen i fallet eller inte.Steg 1: Steg 1: utrustningFör denna design behöve...

Ett teleskop stativ förvandlas till ett kamera stativ!

Hej, detta är min andra instructables och dess när jag vände ett teleskop stativ till en kamera monter med några starka lim och eltejp så jag hoppas du njuter och glöm inte att kommentera :)...

Game Boy kamera stativ hacka

Om du erkänner att Nintendos Game Boy kameran är lika cool som en frysta räkor eyestalk så - som jag - har du förmodligen varit frustrerad att det finns inget enkelt sätt att montera din gameboy på ett stativ som alla människor med hjärnor i deras sk...

Makedo kartong kamera

göra en återvunnet "kreativitet kamera" med bara några små lådor, några plast lock och Makedo delar tillgänglig från mymakedo.comSkapa en plats längst ned på din kamera för kul Polaroid action - varje gång du ser en stor scen drar det och mata d...

Top-down iPad/tablet kamera stativ

Jag hittade en underbar iPad app som kallas Camera Lucida (http://www.cameralucidaapp.com/) efter att ha sett en fascinerande dokumentär kallad "Tim's Vermeer". Problemet jag stötte på var att jag inte hade en repeterbar, tillförlitlig, och vikt...