SmartPhone kontrollerad RGB MOOD LightHumör lampor är alltid fascinerande för mig och är ett mycket bra projekt till att börja med att börja med Arduino.

Vad är en humör-lampa?

Humör lampor är belysning enheter som används för att skapa en viss känsla eller stämning i rummet. I vissa fall kan kan denna typ av lampa vara en liten enhet som är ansluten till elnätet och skapar punkter av ljus nära golvlinjen av rummet. Andra exempel på en humör-lampa kan användas för att belysa specifika punkter längs väggarna eller kasta ett mjukt ljus över en större bit av möbler i rummet.

Stämningsbelysning skiljer sig något från andra lampor i att deras syfte inte är så mycket praktiska som estetiska. Läslampor tenderar till exempel att ge starkt ljus på ett givet utrymme för att göra det möjligt att läsa en bok eller tidskrift utan att skapa påfrestningen på ögonen. Storbildsprojektor används när det finns ett behov att belysa större delen av utrymmet, som i ett klassrum eller laboratorium. Däremot används en humör lampa för att skapa en viss stämning i rummet som ett medel för att göra utrymmet mer attraktiv och välkomnande på något sätt.

Obs : detta Instructables accepteras för rainbow tävling röstar om du gillar it.

Prenumerera på min kanal för kommande filmer.

https://www.youtube.com/user/pious67

Se Steg
Relaterade Ämnen

ATtiny85 Mini RGB Mood Light!

jag har sett RGB humör lampor använder Arduino, PIC, och större AVR marker, men aldrig en med ATtiny85. Det är därför jag bestämde mig att göra en.Detta humör ljus är superenkel att göra och alla delar kan köpas online för ca $5,00 Totalt (inte inklu...

ATtiny RGB Mood Light

att göra en RGB led fader kan tyckas enkelt, men krymper det ner till en mycket liten flisa är extremt cool. Anledningen till detta är hårt beror på att blekna lysdioder vi normalt skulle använda en PWM stift. ATtiny har emellertid endast två PWM sti...

RGB LED Mood Light w / ATtiny85

de kallar dessa saker Humör ljus.Vet inte varför. Jag antar att ändra färger sätta vissa människor på gott humör.Även om jag har observerat att när folk ser på detta humör ljus tenderar det att få en liknande effekt som stirrar på en lägereld eller e...

Touch Sensitive RGB LED Mood Light

Jag ville alltid verkligen en cool LED Mood Light, men alla jag har sett på Instructables använder IC: s, och jag hitta IC: s ta ut några av roliga för att bygga kretsar. Det är anledningen till att jag designade denna lampa. Jag ville också se till...

Interactive, öppen källkod Mood Light

detta instructable kommer att gå igenom hur man gör en interaktiv, multi-function mood light. Kärnan i detta projekt är BlinkM I2C RGB LED. Som jag var du surfar på webben en dag, BlinkM fångade min uppmärksamhet och jag tänkte att det var alldeles f...

Innehavaren och Arduino Mood Light

lära sig hur man gör egna Mood light ur en Arduino!Steg 1: Samla materialDu kommer att vilja samla dessa material om du vill bygga humör ljuset:1 x Arduino Uno1 x RGB LED3 x 330 Omh motstånd1 x skärbräda4 x startkablar1 x mjölkkannaMängden trä beror...

RGB Strip Light golvlampa

Detta är ett litet projekt som jag kom upp med att använda en 5 M 3528 RGB LED Strip ljus som jag vann en auktion på eBay. Strip ljus kom med en 24 nyckel IR-fjärrkontroll och en LED-controller. Jag var tvungen att lägga till en 12V AC Adapter och nå...

Twitter Mood Light - världens humör i en låda

Hur världen mår just nu? Här du berättar.Drivs av: en Arduino, en WiFly trådlös modul, en RGB LED, Twitter.com och en 9v batteri.Jag är nyheter knarkare. Jag vill veta allt som händer i världen så fort det händer. Jag vill vakna upp och veta omedelba...

Montering av Mini Mood Light v1 Kit

The Mini Mood Light är en liten interaktiva och kan programmeras om färgade ljus generator krets. Humör ljuset består av en Texas instrument MSP430 micro controller ansluten till två RGB lysdioder, fyra knappar och vissa stödkomponenter alla på ett a...

Instamorph LED Mood Light

Detta Instructable kom along av en olycka - en lycklig slump. Mina kompisar på Makerspace jobbar hårt på deras mer användbara och praktiska applikationer medan jag arbetade på ett icke-närstående projekt med hjälp av lysdioder. Det går inte att ignor...

Hur man gör en LED omgivande Mood Light: en nybörjare Tutorial

Detta Instructable lägger ut hur man konstruerar och kod en ambient LED-ljus med hjälp av en Arduino ombord och en del gemensamma krets komponenter. Detta projekt blandar en röd, grön och blå lampan att få ett brett utbud av färger och Arduino växlar...

Twitter nämna Mood Light

Twitter nämna Mood Light --ett humör ljus som varnar dig när nämns på Twitter.Detta är en enkel intro i hur du kan styra din Arduino från Twitter. Om du är ny till Arduino Twitter / Arduino bearbetning Twitter / Arduino Python Twitter / Twitter humör...

50W RGB LED Light Show

Vi var på en tag försäljning och jag såg en 6 fot spränga pumpa för $10. Det såg ut för att ha lite användning så jag tog den. Jag kom hem och fann han 5 lökar insidan slogs upp lite. Det är OK eftersom jag ville lägga till en arduino kontrollerad RG...

Boka Mood Light

jag och några vänner hade organiserat ett parti var vi ge några presenter varandras. Jag bestämde mig att göra en trots köpa ett "anständigt" present. Jag trodde att följa boken lampan instructable av svampen Amungus. Även om detta projekt är aw...

IKEA Mood-light konvertering

denna lilla projekt var ett av mina första projekt med mikrokontroller. Först gjorde jag banan, sedan i år, jag undrar vad jag kunde göra med det, tills en dag jag kom över denna IKEA plastpåse dispenser. Jag visste omedelbart, det skulle göra en per...

SmartPhone kontrollerade Bluetooth Rover Kit

Vi gjorde en Smartphone kontrollerade Rover Kit för våra Kickstarter kampanjhttp://kck.st/1R3PIWE vi visar dig hur man gör en själv. De komponenter som används kan köpas individuellt eller besök vår kampanj för Kit. Om du vill göra en själv delar vi...

Hack: Smartphone kontrollerade Blender

här på Orbotix, vi vilja geek ut. Våra utvecklare och tekniker ständigt kommer med roliga hacks, från en sfär vagn som bär öl till en överladdade potatis kanon. Kör på en avgift på Red Bull och drivet av varandras upptåg, det finns aldrig en tråkig s...

Liten Smartphone kontrollerade Arduino Tank

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en mycket liten smartphone kontrollerade arduino tank.Jag försökte göra TinyTank så små som möjligt, jag ville också att styra med en smartphone.Åtminstone ville jag göra det enkelt att disasemble så...

Smartphone kontrollerade Arduino tank med Annikken Andee

Hej killar, jag är Robin, en av utvecklarna av Annikken Andee. Bara några veckor var tillbaka vi inbjudna att vara en del av Arduino dag Singapore 2014. På dagen för händelsen utställningsmonter vi en missil-bränning lego-krossning smartphone kontrol...