Smuts billiga lysdioderi den här videon kommer jag visa dig hur till extraktet lysdioder av leksaker från dollar store. Några leksaker innehålla upp till 5 lysdioder. I den här videon visar jag ett lasersvärd typ av leksak, men en gång såg jag en mugg som lyste upp glaset satt det på som hade 6 blå lysdioder i den. Allt detta för en dollar är värd det!

Om du gillade denna video, måste du prenumerera på min kanal, jag produkt DIY Video en gång i veckan!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till bygga smuts billiga hus

någonsin undrar hur man bygger en enkel hem för väldigt lite pengar, utan att gå in skulden? Nyckeln är att använda billig, lokalt tillgängliga naturmaterial sådan jord, liten diameter trä och halm för att hålla kostnader till ett minimum. Roligt är...

Smuts billiga smedja

Om du läser min Instructable om att göra träkol, då vet du att jag är på väg att göra en grekbimbon, gratis. Smedjan är hjärtat, som jag antar skulle göra dynan lungor... eller skulle det vara tvärtom? Hursomhelst, smedjan är viktigt så jag bestämde...

Smuts billiga grekbimbon

En grekbimbon är ett mycket användbart verktyg, och mycket enkelt verktyg. Det används till rive trä, som i stort sett dela trä, men med en grekbimbon är det möjligt att rive styrelser, bältros, grov ut hinken och tunna stavar. Du kan också använda e...

Redneck, snabb, smuts billig, oscillerande multiverktyg

Jag alltid ville ha en av dessa verktyg, men är jäkligt dyrt, och jag behövde bara att skära några cellplast, så jag gjorde denna smuts billig mod på min sander, och resultaten är mycket bättre än förväntat!Steg 1: What'cha behöver...Tja, detta är en...

DIY smuts billiga kontinuitet testare med LED + 555 IC

Hej, jag ville ha en kontinuitet testare (min multimeter behöver inte en Summer) så jag don´t måste titta bort från kretsen jag testa att se universalinstrument displayen. Även om jag ville ha en Summer jag lade också till en lysdiod och en strömbryt...

Snabb och billig lysdiod squeezee

jag gör amatörastronomi, och ett av verktygen är en röd ficklampa (om du aktiverar din vitt ljus och förstöra din astronomi kompisar mörkerseende, han kommer förmodligen slå din block av). Men med populariteten för den nya vita LED, röd LED ficklampo...

Smuts billiga akustisk gitarr Pickup

bygga en billig (men bra klingande) akustisk pickup från hus håll produkter.Steg 1: materialSamla dessa material.1 gamla brandvarnare/co2 detektor. (Var noga med att bara använda en som inte används. Brand och co2 detektorer har sina viktiga syften,...

Smuts-billiga flytande svalare

en super billiga sätt att hålla din dryck kall på vattnet.Steg 1: Steg 1 Samla dina leveranser - en simtur ring och en sopsäck. Blåsa upp ringen, placera i en plastpåse. Slips från påsen, och du är klar. Kommer fortfarande fungera även om vatten komm...

Ultra smuts billig telefon fall från gamla läderstövlar arbete.

Detta är hur jag gjorde en telefon fall medan jag är instängd i öknen (på grund av mitt jobb) där verktyg och material är mycket svårt att komma med... om du tog med dig.Låt mig visa dig hur jag gjorde min telefon fall från saker som bara ligger runt...

Smuts billiga ATtiny-85 Tv-B-Gone(switches off any TV!), plus arduino som isp

TV-B-Gone är en stor liten bit av iscensätta, och kodning. Tillsammans med den korrekt namngivna liten, AT-liten, kan vi göra en fantastisk universal tv remote som kan stänga av någon TV. Detta såldes ursprungligen som ett kit, men vi kommer att göra...

Hur man gör en Star Trek emblem för smuts billiga

Behöver du som en sista touch till din Star Trek cosplay? Vad gör alla Enterprise besättningsmedlemmar har gemensamt? Sina märken. Detta är den bokstavliga ikonen från älskade sci-fi serien av film och TV. Jag kommer att visa dig hur man gör en av di...

Smuts billiga DIY CFL reflektor

kompakta lysrör (CFL) lökar är utformade för att släppa ut mer ljus från sidan än toppen. Detta fungerar bra för bordslampor, men inte så bra för fotografering eller inomhus trädgårdsskötsel. Vi behöver en reflektor för att få ljus rubriken i rätt ri...

Smuts billiga träkol

Vissa människor använder kol för en smedja, andra gas, och vissa, vissa använder kol.Fina med träkol är att, från vad jag läst, det brinner renare än kol, det är billigare än kol och du kan göra det själv!Jag tittade på några instructables på träkol...

Smuts billiga Arduino LED-ljus bar!

Detta instructable har utformats för nybörjare i åtanke, men avancerade användare kan enkelt anpassas för att passa deras behov och önskemål. Det använder bara några gemensamma komponenter, så du inte bör ha mycket besvär att sätta detta tillsammans....

Hur får man en smuts billiga PSP

i denna kompatibel, jag lär dig hur du får en smuts billigt (runt$ 100 <)(maybe free) psp 1000 eller 2000 från ebay (det ska vara ett köp det nu sak.) Och detta är min första instructable, så, ja, du vet borren.* Legal Disclaimer * jag inte är ansvar...

Smuts billiga Arduino inhägnad

inte du hatar hur de flesta arduino kapslingar du hittar på webben kostnaden ungefär hälften så mycket som en arduino själv? Vissa bilagor kostar nästan lika mycket som en arduino.Här är hur man gör en arduino inhägnad för under $3Steg 1: Köpa grejer...

Äpple skarpa gjort smuts billiga

äpplena såg så bra ut i butiken igår. Och de klarade testet för buckla och priset var bra.Men dessa äpplen är fruktansvärda. Mjölig och okänslighet och mjuk nästan kokta smak. Blekh. Inte att kokta äpple smak är dåligt men det är helt fel när du tar...

Elektronisk automatiserad dolda stash inbyggd i tabellen (lätt och smuts billig)

Hi guys! Så jag spelade deus ex 1 och 3 och alla de dolda stashes bakom TV och bilder och under golv gav mig en idé! Jag ska göra mig själv något liknande-hur om en plats att lagra mina pennor som glider upp från mitt skrivbord på en enda knapptryckn...

Gjort smuts billiga 3D Foamy (RC flygplan)

i detta instructable kommer jag att illustrera min erfarenhet av att skapa en 3D löddrig, så billigt som möjligt. Detta plan är gjorda med uppåt på $20-$25 av material, förutom den obligatoriska elektroniken, och beroende på priserna på butiker du hi...