Snabb alla hjärtans dag rum dekorationer/gåvorHej! Så här är kan två alla hjärtans dag DIYS som jag skapat som vara rum dekorationer eller evan en snabb present till en annan. Dessa DIY ta mindre än 20 minuter och de är så söta!

Den första inredning som jag gjorde var en krans av rosa, rött, och vitt, papper hjärtan. Stegen för att göra detta var ganska enkelt, allt jag gjorde var skära upp remsor av dekorativa papper och vikta och häftade det in i en lång hjärtat krans. Om det är svårt att förstå gjorde vad jag förklarar titta på youtube-video jag ner nedan :)

Nästa gåva/dekoration som jag gjort var hjärtat väggdekorationer. Vad jag gjorde för detta DIY var ta papper hjärta som jag klippt ut med samma dekorativa papper och jag skär övre korsningen. Eftersom jag klippte det, jag kunde göra det pop ut att göra hjärtat 3D. Därefter tejpade jag det till min vägg. Igen, om det är svårt att förstå min skriftliga förklaring, titta på videon jag gjorde ner nedan!

Hoppas du njuta av dessa DIY och om du gillade min video se till att kolla in min kanal diywithalex :)

Relaterade Ämnen

Hur man gör lera dribblare | DIY rum dekorationer för alla hjärtans dag

DIY alla hjärtans dag: I denna tutorial får du lära dig att göra lera dribblare för alla hjärtans dag i bara några steg. Kan komma igång.Förfarande för att blanda lera: https://youtu.be/-5hg59-FcfIJo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm...

Hur man gör en Tealight Candle innehavaren | DIY rum dekorationer för alla hjärtans dag

DIY alla hjärtans dag: I denna tutorial får du lära dig att göra ett hjärta VÄRMELJUSHÅLLARE för alla hjärtans dag i bara några steg. Kan komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerer...

DIY: alla hjärtans dag hjärtat ornament

Hej alla och Välkommen tillbaka till TrendingSeasons! Idag ska jag visa dig hur man gör dessa söta Alla hjärtans dag hjärtat dekorationer. Du kan hänga dem från en mantel eller en armatur och de tar det festliga cheeriness till någonstans i ditt hus....

Altoids Tin, alla hjärtans dag pussel gåva.

jag tillbringade många timmar surfat försöker hitta den bästa och mest kreativa presenten till min flickvän för alla hjärtans dag, och kom upp kort. Jag försökte tänka på vad hon gillade och det var då det slog mig, ett pussel. Detta är en snabb och...

3 livet HACKS / alla hjärtans dag hacka

https://youtu.be/PMPyN1O_UAsSteg 1: för att göra en 3 LIFE HACKS för alla hjärtans dag du behöver! Hej stötarna! Denna video tutorial hjälper dig att bevisa eller Visa din kärlek med lätt DIY gåvor och dekorationer.Jag visar 3 Life Hacks att papprör...

Alla hjärtans dag Frappuccino recept

Alla hjärtans dag är på väg! Om du vill något speciellt att dricka, prova denna alla hjärtans dag frappuccino. Jag hittade den på StarbucksSecretMenu först och anpassat den till arbeta med min bas frappuccino recept. Det är ganska välsmakande och är...

Alla hjärtans dag Mini rosa Cupcakes

Om det är alla hjärtans dag eller någon speciell dag - dessa "Ros" dekorationer för mini cupcakes är lätt och roligt att göra. Dekorera ett gäng och göra en hel bukett.Steg 1:"Rosen" görs genom att rulla en längd av strawberry "Fr...

Söt liten alla hjärtans dag tårta bollar

när en vän eller älskade en gör eller säger något som värmer ditt hjärta, gör du smälta, eller blir hjärtat aflutter, du har fått ett varmt fuzzy. En varm fuzzy är oftast bara något du känner, men ibland någon faktiskt ger dig en riktig varm fuzzy, e...

Den genomsnittliga killar guiden till en lyckad alla hjärtans dag!

Denna guide är för killen som är aningslös om vad en tjej vill egentligen för alla hjärtans dag. Den som tycker att en billig nallebjörn och ett exceptionellt vaxartad chokladask är tillräcklig för alla hjärtans dag. Han tror att om han ger blommor o...

Alla hjärtans dag Party tabell idé

Glad Alla hjärtans dag (på en budget) alla!Steg 1: material De flesta av det material som behövs finns på Dollarstore, därav varför jag skrev "på en budget" i Beskrivning :) Och jag lovar dig, tabellen är utan mycket krångel.Du kan hitta många d...

Alla hjärtans dag Garland

här är en snabb och lätt hantverk projekt för en super söt hjärta kände garland, att visa ditt hjärta kände kärlek på alla hjärtans dag!Steg 1: Att göra en krans av 12 hjärtan:1 - du behöver en 12 tums torget craft kände, 22 små filt bollar, 10 störr...

Quick & Easy DIY för alla hjärtans dag

har du en extra 15 minuter för en snabb och enkel DIY för alla hjärtans dag? Utan kostnad? Jag gjorde, och kom upp med detta söta lilla återvunnet Tshirt hjärta för ett nej-sy komplement till din hjärtans inredning i år. Och när semestern är över, po...

Alla hjärtans dag godis behandla väskor

dessa behandla väskor är bra för att dela ut godis till din klassrum, familj eller vänner. Du kan anpassa dem efter dina behov och lägga din favorite behandla i dem. Dessa är alla hjärtans dag tema, kan du ändra temat under hela året.Steg 1: Vad du b...

Choklad täckta Squid - alla hjärtans dag Candy från Sea

vad bättre sätt att säga "I heart du" på alla hjärtans dag då med choklad omfattas squid?Jag råkade vara matlagning vissa bläckfisk idag och insåg att i några enkla steg jag kunde göra några riktigt awesome och super romantiskt squid choklad. De...

HUR MAN GÖR ALLA HJÄRTANS DAG GÅVAIDÉER! Smördeg hjärta

https://youtu.be/pOdT0UA7xigSteg 1: För att göra en smördeg hjärta du behöver! Hej killar! Dessa smördeg hjärtan är ett enkelt och roligt alla hjärtans dag recept för dig och din kärlek!Steg 2: Du kan fylla den med allt du kan gilla (jordgubbssylt)....

Maräng tårta för alla hjärtans dag eller bröllopsdag!

Detta instructable gör en underbar efterrätt för alla hjärtans dag, bröllopsdag eller ens för en romantisk kväll! Det är mycket enkelt att göra men det tar lite tid som du behöver göra det i etapper!Steg 1: ingredienser Först och främst förbereda bak...

Nr-baka alla hjärtans dag Cheesecakes

Alla hjärtans dag är denna helg och många av oss söker för de snabba och enkla efterrätter som vi kan piska upp på nolltid. Du har väl hittat en! Jag gillar vanligtvis inte instant cheesecakes, men detta är som ingen annan. Det är enkelt med bara någ...

DIY papper hantverk - papper Box & ljushållare - sista minuten alla hjärtans dag gåvor

Denna handledning är det steg för steg instruktioner, så det är mycket lätt att förstå den.Vi inbjuder dig att prenumerera på vår youtube-kanal att titta på framtida videor!https://www.youtube.com/user/estoreromaniaGlöm inte att gilla, kommentera och...

Gör-ut praktiken kudde för alla hjärtans dag

När jag var i högstadiet, skämtade alla"" om att göra med kuddar för praktiken. Jag antar att jag inte var den enda som skämt hade någon sanning. Låt oss bara alla erkänna att vi alla praktiken gjorde ut med våra kuddar och vi såg verkligen dum...