Snabb Steampunk rörelse klädetta är en trevlig, lätt rörelse dress, utmärkt för en första gången steampunker. Den endast sömnad färdigheter du behöver är förmågan att göra en rakstygn (in och ut, i en rak linje) och möjligheten att säkra en punkt till en annan på en fast punkt. Vilket är bra, eftersom det är ungefär allt jag kan göra!

(Min pojkvän och jag var en galen vetenskapsman och hans uppståndna zombie flickvän för Halloween. Steampunk, naturligtvis. Om du vill lära dig hur man gör sin kostym, är hans instructable här.)

Vad du behöver:

Kudde
Nål och tråd
Örngott
Midjan cincher
2 yds tyg
Rak stift
Mässing-knappen
Säkerhetsnålar
Klänning att bära under

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör dig själv ett par enkla spats eller damasker

detta är en ganska omfattande handledning om hur att göra din egen par Damasker eller damasker, komplett med mönster utarbetandet. Detta görs med människor av en låg till måttlig skicklighet serien i åtanke och använder billiga material som finns run...

Dalek Dome kostym pannsmycke

Den senaste halloween, min fru och jag beslutade att klä ut sig till dödliga fiender: en Dalek och 10 läkare från Doctor Who. Uppenbarligen för att ens tillnärmelsevis skrämmande att en siffra som historiskt egensinnig av doktor, hon kommer att behöv...

Hur man filé en fräsch fångad lax

Detta är en Instructable om hur man filé en lax som är färska fångas ur floden. Tänk på att dessa lax fångades mindre än två timmar innan vi rensade dem. Vi lämnar även huden så det kan vara grillad, men de skalas. Också visar detta Instructable dig...

Projektor lampa konvertering till LED

fick jag en projektor från en vän December 2010. Det är en kraftig D100U från 1997. Det hade inte den ursprungliga glödlampan, men allt annat fungerade bra. Jag gjorde lite efterforskningar på nätet för att se om jag kunde få en lampa för det och fic...

Murare burk te kopp med inbyggd te bollen

Jag bläddrade bara tävling sidan här på Instructables och märkt "Murare burk utmaning". Jag hade velat göra min fru en tekopp med en inbyggd brantare ett tag nu, och eftersom julen var bara runt hörnet, jag tänkte att nu skulle vara en perfekt t...

How to Life Cast

Life CastingInom ramen för min forskarutbildning vid UNC-School of the Arts har jag att offentligt publicera del av min avhandling. Jag valde att forska mögel att göra och gjutning för teater och steg jag tvungen att ta för att bygga några av mina pr...

Förstå italienska gester

SOM DENNA KOMPATIBEL? RÖSTA PÅ DET I DEN EPILOG TÄVLINGEN, TACK! : DHej kära vänner, detta är Filippo från Italien!Ja från Italien! Och jag ska visa dig de mest italienska kompatibel någonsin, saknar bara av några spaghetti och pizza! XDItalienska vä...

Göra en murare burk tvålpump

Vi har alla sett de murare burk Tvålautomater på dyra heminredning butiker eller på små marknader eller online eller var som helst. Min fru har alltid velat ha en, och jag tänkte att jag kunde göra en ganska enkelt och för en bråkdel av kostnaden för...

7 metoder av primitiva brand start

jag har använt alla av de följande metoderna framgångsrikt. Var och en kan ge eld, men garanterat inte. Mina personliga favoriter är brand kolv och flinta och stål. Jag har noterat några "ibles" om att göra båda. Visst kan du också köpa båda. De...

Decopunk USB lampa

jag blev inspirerad att göra denna lampa när jag kom över en uppsättning av halogenlampor spår en av mina grannar satte i papperskorgen. Matcher på detta spår ljus påminde mig om att effektivisera Art déco-design av bilar och cyklar av 1930-talet. Oc...

Hur man odlar din egen Fairy räkor.

1) tid – dessa fairy räkor vilja gör bäst när kläckts på vintern, mellan Halloween och alla hjärtans dag. Deras hatch räntan är den största i kallt vatten (50-65 grader), vilket är svårt att upprätthålla vid varmt väder. Klassrum på vintern är perfek...

Hur man gör en flip sväng!

Hur till Flippin' vändaEn dag du väljer att gå en trevlig simtur i poolen. Du hoppa i, start simning och allt går bra tills du når den fruktade änden av poolen; Vad ska du göra nu?! Ta tag i väggen och vända dig långsamt som alla dina vänner? ELLER s...

3D utskrift penna handledning

I detta projekt ska jag ge dig en grundläggande introduktion till 3D utskrift pennor och hur de används.Vad är en "3D utskrift penna?"En 3D utskrift penna är som en handhållen 3D-skrivare. Den använder samma typ av värme element och extruder som...

Hacka din papper handdukshållare

Att vara en pappa, mer än när jag hade en situation när jag ville riva av ett ark hushållspapper, men det var utmanande att göra det med bara en hand fri.I detta Instructable tittar vi på ett sätt att hacka ditt papper handdukshållare, så det skulle...

Återuppliva en Vintage klocka

Jag plockade upp denna gamla väggklocka från ett vägkanten antikaffär för $15 i helgen. Klockan själv fungerar fortfarande bra, men färgen var flagna i olika sektioner och det hade en hel del mindre yta rust också. Jag visste med lite TLC, jag kunde...

Sant 8 bit foto gravyr på kinesiska laserskärare - kanske en världar först?

Uppdatering 11/04/2016: ny firmware är redo :)Du kan hämta den HEX filen här.För att ladda upp den till din Mega2560 Använd XLoader.Programmet ganska mycket förklarar sig: Välj hex-fil, ställa in styrelsen och com port, slå upp och njuta av.Alla vita...

Hur man gör DXV videor för Resolume

detta är en handledning om hur man skapar DXV kodade videoklipp för användning med Resolume Arena eller Avenue.DXV codec kan videoklippen avkodas av GPU. Fördelarna med att göra detta inkluderar:-Smidig användning av UI-Uppspelning av flera samtidiga...

Låt oss dra Manga! Lektion 1: "min egen fiende"

Hej, alla! För ett tag sedan, inte långt efter jag började rita i manga, jag ritade en bild av den tidiga glödande kol (då kallad "Mocha") med titeln "The Real Me". Det är nog den bästa manga konst som jag gjorde under det året och jag...

Altoids Solar/Dynamo nödsituation laddare

jag har olika USB makt banker, men ville ha något som skulle fungera i ett totalt strömavbrott och en låg/ingen ljus situation eller för camping etc, så jag tänkte varför inte göra en i en Altoids tin?Det finns massor av coola Altoids laddare redan u...