Snabbt och enkelt, PVC trädgård bevattningssystem (för under $70)Trädgårdsarbete är en av mina viktigaste sommaraktiviteter och under de senaste åren, min trädgård (eftersom de tenderar att göra) har vuxit. Med att tillväxt, har tid och min trädgård tar också ökat.

I år, har jag velat ett bevattningssystem som jag kunde vända på varje morgon, i 15-20 minuter, som skulle tillräckligt vatten min trädgård utan att förlora massor av vatten. Min tvekan var alltid varit kostnaden, tills nyligen när jag byggde mina barn snabbt och lätt, PVC vatten kör!!! (för under $100). Jag tyckte att den sprutor jag använde fungerar bra för blötläggning barnen så, varför inte prova dem på trädgården. Plus baserat på kostnaden för "Vatten kör", jag visste att jag kunde helt arbeta den in i min budget (som var ca $50).

Här är vad jag kom med...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabbt och enkelt, PVC vatten kör!!! (för under $100)

Efter att bygga en "fort och lätt PVC barnen Fort" för min 8-åriga dotter, lämnades jag känner sig inspirerad.Är att den 4 juli kom upp (och eftersom värme/fuktigheten i NC kan vara lite tryckande på sommaren), jag bestämde mig att bygga något k...

Snabbt och enkelt, PVC Kids Fort (för under $60)

Vem älskar inte en bra fort? Oavsett om de är byggda inomhus eller ut, är fort av alla slag ganska awesome. Särskilt när du är liten!Nyligen frågade min 8-åriga dotter mig att bygga henne en "Club House". En plats utanför, som hon kunde gå umgås...

Katt Castle (mycket snabbt och enkelt)

Jag har köpt en katt hus att sätta i min trädgård för min kitty Enya från en on-line europeisk butik. Det kom med två stora lådor.Idag var det regnigt (... igen...), så Enya inte kunde gå i trädgården: Jag bestämde mig att göra henne en "katt castle&...

Hur du snabbt och enkelt testa och diagnostisera en två sätt radiosändare

I denna färdighet bygga övning visas du hur snabbt och enkelt identifiera den grundläggande förutsättningen för en två sätt radiosändare. Hjälp av en fågel Watt mätare, kommer du att kunna få en uppfattning om sändaren genererar RF-effekten på de öns...

Snabbt och enkelt själv vattna Trädgård Planteringsmaskiner

snabbt och enkelt själv vattna trädgård plantageägare. Billigt, återanvändas och återanvändningsbart. Allt du behöver är: mjölk jug(s) (1 eller 2 quart), sax, plantering skum (används för levande blomsterarrangemang) och krukväxtjord.Steg 1: Rengör e...

Slipa en kniv snabbt och enkelt

om du har en carbide tippas sågklinga, har du ett utmärkt verktyg för skärpa kniv snabbt och enkelt. Bara klämma det till en bordsskiva eller låsa den på din såg arbor så det inte går att inaktivera.Steg 1: Dra kniveggen mot carbide tand Dra kniven m...

Hur man skalar lök och vitlök, snabbt och enkelt.

Först få din lök och vitlök.Förlåt mig för omskriva dålig Mrs Beeton från hennes berömda "bok av hushåll förvaltning" utgiven i Storbritannien år 1861.Anledningen till att jag säger "fattiga" Mrs Beeton är att jag tycker så synd om hen...

Hur man gör en logg lastbil... snabbt och enkelt!

Detta instructable visar hur man sätter ihop en logg lastbil med hjälp av enkla verktyg och material. Jag inser att vissa människor inte kommer att ha alla dessa verktyg, men alla välutrustade båtar eller art studio bör ha någon av dem. Jag tycker om...

Anpassade animerade kompis Chattikon = snabbt och enkelt!

Obs: detta instructable kräver att du har adobe photoshop.Om du vill ha en animerad ikon, måste du också ha adobe imageready, men du kan göra en statisk ikon utan som.Andra saker du behöver: en bild på din dator som du vill använda för att göra din i...

Snabbt och enkelt en punkt sele!

Så jag gick runt med min Daisy Pumpmaster BB pistol, och undrar om det finns ett enklare sätt att bära den. Jag hittade en bit snöre och denna idé föddes! Det är snabbt, och jag skulle inte rekommendera användande den för en faktisk skjutvapen. Också...

Målat glas hjärta (mycket snabbt och enkelt)

du vill göra någon glad denna valentines.Om du gör det, prova detta billigt och enkelt hantverk. Steg 1: Skal papperet av kritor. Använda en pennvässare raka dem över ett stort ark smörpapper, sprida spån tunt och lämnar en bred Tom kantlinje runt ka...

Hur du snabbt och enkelt lagra paracord

Hej killar detta instructable gjordes för att visa dig hur snabbt enkelt lagra och extrahera paracord snabbt.Steg 1: leveranserDu behöver några paracord och detta instructable.Steg 2: Steg 1Ta i slutet av din paracord runt att bilda bokstaven s.Steg...

Reparera slet Fotvandring sko tyg öljetter snabbt och enkelt

De flesta av öljetter på mina vandringskängor bar ut, lämnar dem unwearable. Stövlarna är gamla, men redo inte för att kastas bort. Det verkade synd att slänga dem när yttersulor och överdelar var i ganska god form. Plus, de var dyra, och jag tycker...

Lär dig animera snabbt och enkelt!

De flesta människor tycker om animationer och undrar hur de görs. Inga speciella program är actully behövs för det och kan lätt göras med program på din dator!Det finns dock en del gratis program jag finna nyttig.Kolla in min animation från Youtube.J...

GÖR EN LJUS-VEKE!!! SNABBT OCH ENKELT!

Detta är en enkel instructable, tar bara några minuter, inte mycket arbete och kan vara mycket praktiskt for...lots av saker:) Vekar kan användas för ljus uppenbarligen, så du kan se när det finns inga lampor även om du inte har stearin ska sticka de...

30 dagar av natten snabbt och enkelt...

Jag hade inte mycket pengar detta Halloween, så jag använde saker från tidigare kostymer för att slänga ihop denna djävulska vampyr ras!Vad du behöver:(förslag)1 par svarta ut linser(Jag fick min från 9mm effekter-deras grejer är awesome, kolla in de...

Gör läskigt falska spider webs - snabbt och enkelt!

Jag försöker hitta ett sätt att göra realistiska läskiga spider webs för en Halloween spökhus och jag hittade denna stora webbplats. Jag har inte ändrat design, precis lagt sekundär lock utan springor så att jag kan hålla alla oanvända spider webblös...

Ihåliga boken. Snabbt och enkelt bygga för nattduksbordet

jag har alltid velat en ihålig bok att hålla saker. De är perfekta för att hålla små föremål gömda i slätt sikta. Så jag bestämde mig att göra en till mig själv och en för flickvän för alla hjärtans dag.Förteckning över material:Mod PodgeExacto kniv...

Snabbt och enkelt sätt att göra en ljus upp huven för Burning Man

EL Wire El tråd är din bästa vän. På allvar. Våra lokala livsmedelsbutiker kedja började sälja dessa "Glowbrightz" kit i avsnittet cykel tillbehör. Du kan också beställa delar och skär dina längder och whatnot ganska enkelt.I detta fall, hade ja...