Snake blockera staketjag har velat göra en av dessa för ett tag, men aldrig haft motivation till i dag, när jag bestämde mig för att jag hade inget bättre att göra. Det är i grunden ett staket med en 30º passiv pitch för att förhindra ormar kommer in din trädgård/gården/vadsomhelst. Jag bara byggt en panel för detta men det kommer att komma igång eller åtminstone ge dig idéer.

DISCLAIMER: Som med något, vara säker och smart när du arbetar med verktyg. Jag helt enkelt visar min design och det är ingalunda en perfekt setup. Mer stöd kan krävas att hänga din, speciellt om olika material används. Jag kan inte också garantera framgång för detta staket, eftersom många faktorer skulle medverka i din specifika situation. Jag byggde min helt enkelt för många icke-giftiga ormar som hänger runt. Om du har giftiga ormar nära din trädgård, skulle din bästa insats vara att ha en professionell tar bort dem,

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga block!

Är du trött på billiga leksaker, billiga elektroniska leksaker, billiga plastleksaker, billiga elektroniska plastleksaker?Vill du skapa något för det speciella barnet i ditt liv? Eller ett snyggt soffbord leksak?Tja, har jag projektet för dig. Här ko...

Minecraft paraply och Beach Chair

Hej! Detta är min nya instructable på att göra ett paraply och en strandstol! Dess mycket enkelt! Detta är för nybörjare! Im ganska säker på att alla vet hur man gör detta men jag kommer att lära folk som inte vet hur man gör det! :) så är de sakerna...

Återvunnet staket slaktare-Block stil bord

vind stormar, hagel stormar och/eller bara uppgradera din stängsel runt din trädgård, staket panelerna är nu uppdelade och låg avfall. Du kunde bara lastbil ut till närmaste soptippen, bränna den och göra en häcklaren av en brand (rekommenderas inte)...

Friktion block

detta är en ganska enkel enhet för händer om lärande.För att undersöka vilka faktorer effekt kraft friktion kan du göra ett block med fyra olika typer av material på ett block av trä med en krok i bifoga probe en våren poäng eller kraft.För detta pro...

Klättring Dumars hur man klättra riktigt höga chainlink staket

hittade jag denna idé i en bok "pojke soldat" och tänkte id sprida kärlek. Detta är en instructable för en klättring dumar, tyvärr inga bilder coz im en idiot och inte kan arbeta oot hur du infogar en. : lSteg 1: Dumar1. jag tror inte att detta...

Hur till bygga naturlig trädgård ström med vattenfall + ljus + CROSS bana + block + LINER + damm-PUMP + funktioner

Hej killar, här är Carl landskap killen. Idag vill jag visa dig steg för steg hur man bygger en 18 meter lång ström. Jag hoppas du gillar min video och att det hjälper dig med ditt eget projekt. Jag skulle dock uppskatta en "tummen upp" och en k...

Ekologisk tabell såg staket / arbete bänk

detta är en berättelse om ändringar i en tabell såg att göra det en ännu mer användbart verktyg. Jag tycker att det är mitten av min verkstad, både fysiskt och känslomässigt. Tyvärr slutar det också att vara arbetsbänken för många gånger. Detta proje...

Mulle staket

mulle frisyr ser ut verksamheten på framsidan men det finns en part som pågår på baksidan, detta är min inspiration.the staket görs från pallar det viktigaste jobbet för det är att hålla barnen borta från uppfarten, återvinna och hålla saker ur depon...

Dra trästaket tjänster som i betong med ingen gräva!

Jag ville detta inlägg för att kanske hjälpa någon spara lite tid om de någonsin behöver ersätta ett staket, som har trä inlägg som ligger i betong och inte vill behöva gräva ut dem för hand.Här är historien.Min mycket åldrande granne dam på gatan fr...

Liten skala trädgård staket med upphöjda bäddar

uppdatering: lagt till 3 fler 4 x 4 lådor marmor chip vägar. Tid för mer utrymme vi återanvändas en av de inlägg att stödja vår ständigt växande hop vinstockar och ge lite naturlig skugga när de växerDetta instructable är lämplig för en person att gö...

Hemgjord tabell såg Rip staket bygga

Detta är en annan av de projekt jag skurat nätet och tittat på vad alla andra hade gjort och jag var inte helt entusiastisk på vad jag såg så jag konstruerade min egen. Beviljade fungerade min inte exakt som jag hade hoppats rätt utanför bat men lyck...

Minecraft: Slem Block hiss

Hej och Välkommen till en annan instructables av COOLCREEPER69! I detta instructables, kommer jag att visa dig om hur man gör en kompakt, enkel och effektiv slem Block hiss. Detta bygger ta inte lång tid att göra. Den slem Block hiss bör hålla studsa...

Warhammer 40k terräng (staket)

efter att leta runt efter enkla men effektiva terräng att använda med Warhammer 40K spel och se ingen, att jag tyckte var lätt nog för alla att göra jag beslutat att dela hur jag göra ett enkelt staket. Det kan användas med alla 28mm modeller.Steg 1:...

Pall trä staket

min pall trä staketSteg 1:Detta är min pall trä staket alla gjorda med återvunnet trä och pall önskar jag tog fler bilder av mig att göra detta men det här är enda bilden jag har.EDIT:först tog jag pallar och bärgades vad jag kunde från dem som en he...

Router tabell staket för Mafell Erika bord såg

Jag byggde en router tabell som är kopplad till min Mafell Erika tabell såg. I detta instructable jag ska täcka hur jag byggt stängslet för min router tabell. Eftersom tabellen router är integrerade i tabell sågen, kan router stängslet monteras till...

Drill press repeat drill staket fixtur

jag har haft en drill press för många, många år och hade en mycket tung, om än stryk, mal på det nästan lika många år. Det har varit en bra vice för ändamålet, men har sina problem när jag vill borra en massa upprepade placerade hål i många delar, el...

CNC fräsning en rosa Himalaya Salt Block

Att fortsätta med serien jag har jobbat på i aluminium, marmor och kol, beslöt jag att skapa en panel i salt också. Denna pjäs var direkt bearbetas på ShopBot vid piren 9 under min vistelse där. Eftersom det finns redan så många resurser om ShopBot p...

DIY tabell såg Rip staket

denna distinkta ljusa orange beast är en Triton MK3 såg bänk; en fantastisk australiensisk uppfinning som enkelt konverterar en standard handhållen cirkelsåg till ett bord såg. Jag tror att främst populära här i Australien och Storbritannien. Triton...

Bygga en Western Saloon Kid's Fort med Standard staket brädor

Howdy Polarn! Så du tror att du har vad som krävs för att vandra in i vilda västern? Har du ett uppbåd av pytteformat pistol packers? Ja ta de revolvermän, få i ditt garage, ta din utrustning och svindlande-up! Y'all håller på att göra en western sal...