Snickarvaror av trä pall (kumiki pall)trä Snickeri pall (kumiki pall)
för TenkaizuBudoukai

Material: MDF2.5 mm 1820 x 910 mm 2sheets (300 × 450 × 2.5 mm 20sheets)
Storlek: D278 × W185 × H228

1:cut PDF data med hjälp av en laser skärmaskin.

stool_01.pdf × 2sheets (för box delar)
stool_02.pdf × 1sheets (för box delar)
stool_03.pdf × 1sheets (för box delar)
stool_ashi.pdf × 12sheets (för benet delar)
stool_co.pdf × 3sheets (för co delar)

2: montera rutan kroppsdel i nummerordning. (Titta på tejun.pdf)

3:output en 3D skrivare varje data.

tomegu × 4
tomegu_co × 2
stool_3D_top × 2
stool_3D_bottom × 2
stool_3D_right × 2
stool_3D_left × 2

4: montera MDF delar och 3D-utskrifter delar hålet.

5: komplett!

Relaterade Ämnen

Pall trä hund fruktskål stå

En vän till mig ville ha en monter för hennes hund mat och vatten skålar (hon äger en särskilt stökigt hund) så jag bestämde mig att göra henne till en av regenererade pall trä. Dess ett relativt enkla projekt att bygga och visade sig ganska bra (för...

Fancy trä toalett pall

Bajsa: du 're doin' det fel! Tydligen "huk [är] en mer naturlig position som öppnar den anala sfinktern, flyttar kroppen är VVS-i rätt anpassning, och tillåter oss att evakuera friare." Med tanke på miljarder människor i Asien , och alla människ...

Amerikanska flaggan Upcycled pall

Upcycle gamla pallar i fantastiska patriotiska utomhus heminredning!Vi bor i en militär stad och hänga detta året runt! Jag älskar det! Och det gör det lätt att hitta mitt hus!Steg 1: Montera strukturen Behöver du ett par gamla lastpallar. De är gans...

Cykel läder sadel pall

en pall tillverkad av gamla trasiga cykel stommeSteg 1: Rädda en cykel Såg jag denna idé i en trendig butik men jag hade bara gamla cyklar men fortfarande knappt arbetar och för mig är detta en verklig smärta att rädda något som inte är trasig så jag...

Euron pall Log skjul - 7 fot hög ca

Min fru och jag hittade det blev jobbigt att böja sig och når in i vår ursprungliga inbyggda pall DIY hemgjorda pall log skjul. Original är en bakom grön tarp. Därför inlett jag buiding en mycket högre pall logg skjul gjorda av Euro-pallar.A - vi sku...

3-vägs lap gemensamma pall!!!

Detta är en ganska knepig litet projekt men super kul!Steg 1: Välj ditt material för min pall jag välja valnöt men du kan använda vad någonsin du vill, även ett par olika arter. Det måste vara minst 1 1/2" tjock, 6" brett och ca 4 och en halv fo...

FÖRSAMLINGEN pall

Uppgiften var att förbereda projektet av workshop pall, som var avsett främst för workshopen SOF och andra universitet.-Detta projekt gör att eleverna utbildning arbetar på CNC-maskiner, som finns på verkstaden.-Det var möjligt att du kan använda bef...

Awesome pall trä TV konsol - $35

Jag har varit på jakt efter en TV konsol som var en liten off beat. Något modernt, låg och lång tid för mitt vardagsrum område. Jag såg ett par bitar på hög slut Möbelbutiker som var bomb-diggity, men när jag kollade priset jag grät. Så jag satt på e...

Tillbaka pall solstol

Jag gjorde denna stol i ett par timmar och det har varit ett bra komplement till min baksidan däck!Steg 1: pallarDet tar två pallar göra en stol. Detta är standard 4 fot lastpallar som jag använde.Steg 2: Skär och ta bort Skär en av paletterna i hälf...

Cykel ram butiken pall

jag bröt växelföraren hängare från en Trek 2200 efter många år av hård användning. Det råkade vara ett terminal villkor för denna cykel. Kunde inte förmå mig att kasta det efter så många underbara miles - så det satt runt mitt garage. Används upp rör...

3 minut pall trädgård plantageägare!

I den här videon visar jag hur man gör en enkel planter låda för trädgården med gratis pall trä. Lastpall projekt är roligt och du kan ändra detta till dina behov....

DIY pall Coaster

pall dalbana från regenererats valnötsträ.Steg 1: skär Skär 2 typer av bitar:-1,7 x 0,3 cm x 10 cm (L)-1,7 x 0,3 cm x 1.7 cm (L)Varje enskild pall kräver 11 styrelser (10cm lång) och 9 rutor (1.7 av 1,7 cm)Steg 2: lim Limma första dessa bitar ihop, v...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

DIY stubbe pall

En gång när jag var på Mina kusiner till lunch hörde jag ljudet av en motorsåg. Jag tittade och fann att grannarna rensa upp trädgården! Jag sa trädgårdsmästare där att om de skulle hugga mig några stockar jag skulle betala dem för det ;-) De kom öve...

Awesome pall lampa!

Vad gör du när du har en extra lampskärm och en trasig gammal lastpall? Du gör en awesome pall lampa!Per lampa behöver du:* Aluminium eller kopparrör* Elektrisk tråd* 1 pall distansblock* 1 pall planka* 1 lampa uttag* 1 switch* 1 plugg* Skriv ut lath...

Gjuten aluminium pall

Med X-rista CNC en mögel så jag kan kasta min egen aluminium topp för en pall.Steg 1: Gör ett Block av gips Smälla ihop en enkel trälåda från skrotar. Jag använde Billigt 3/8" plywood som hade några vattenskador. Jag blandade en hela 10KG påse av gip...

Barns justerbar höjd cello pall med en IKEA Frosta pall

Koncept:Förvandla en vuxen IKEA pall till 12-15" justerbar höjd barnets cello/musik pallSlutresultatet är extremt stabil och bekväm för barnetLägga till ett handtag i botten för lätt bringarÖversikt:Du ska borra ett antal hål längs varje ben, sedan h...

Tabellen 4 pall arbete

Steg 1: Få pallarDu kan få pallar från nästan var som helst, men när du köper försöka få de pallar som har 3 två av fyror som inte har skurits så en gaffeltruck kan plocka upp dem från båda håll.Steg 2: Ta isär pallar.Ta isär 2 pallar så har du 4 fas...

5 års jubileum pall trä telefonhållare

Inte mycket pengar? Inga idéer för din make efter 5 år? Begränsad tillgång till verktyget? En make som aldrig kan hitta sin telefon? Henne du gå!Steg 1: 1: få dina saker tillsammans Om du har gjort det i 5 år av äktenskap, bra för dig! Den traditione...