Snow Globe ornament - arktiska temaJag älskar semester, speciellt i December. En sak jag verkligen njuta av är dekorera trädet och har möjligheter att göra semester hantverk. Om du älskar att skapa och kärlek blir att ge då dessa snow globe ornament den perfekta presenter till familj och vänner.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snow Globe Cocktail

När vädret utanför är fruktansvärda, sätt att vädret i ett glas och göra en Snow Globe Cocktail! Detta är ett enkelt, roligt och super söta sätt att tjäna drycker på en julfest!Steg 1: leveranser För att göra din egen snö globe cocktails, är här vad...

Snow Globe prydnad

inspirerad av och behovet av en prydnad för julfesten, jag har gjort för dig en Snow Globe prydnad.Material:Prydnad bollenSmå leksaker som passar i prydnad bollGlitterVattenVarmlimma fastSteg 1: Prep prydnad Ta av toppen prydnad och Varmlimma små lek...

Göra egna Underlandet snow globe/house

kom ihåg Alice i Underlandet växer lika stor som ett hus? Min gode vän Kleenie gör verkligen! Hon ville göra något kring detta tema och jag är på att göra snöglober nyligen, gjorde jag henne en "Kleenie i Underlandet snö hus". Att göra huset ett...

DIY Snow globe

Juletid är gåva dags. Jag gjorde dessa söta snowjordklot i en murare burk för gåva.Jag har också in detta i olika tävling av instructables. Vänligen rösta på min instructables om du gillar den.Steg 1: Att göra julgran Jag köpte dessa gröna strängar f...

DIY Ugly Snow Globe jul tröja

Material:TröjaKlar plast presentpapperJul gåva omslagspapperPlysch jul prydnadChristmas Tinsel GarlandFalska snöKände snöflingorMini presentaskar och rosetterBatteridriven Christmas LightsSkum klistermärke bokstäverVarmlimma / limma pistol / saxRandi...

Snow Globe bas

detta instructable visar hur man gör en enkel trä bas för en boll, snowjordklot, etc.Steg 1: Runda ett torg i det här steget börjar med en lövträ ruta. Detta stycke gjordes förmodligen 5 x 5 inches och 1,5 inches tjock, genom att limma två bitar till...

Miniatyr träd halsband - Winter Wonderland

Eftersom min inspiration för holiday gåvor har utvidgats, jag fann mig själv att göra dessa super söta och unika halsband ur en massa material som jag hade redan. Kedjor och charm var del av en gammal halsband jag fick ett tag sedan men aldrig hade....

Light bulb snöglober

om du letar efter ett annat projekt att göra med en gammal glödlampa lampa här är en snowjordklot du kan göra.Jag gjorde ett par versioner; en, jag gjorde med den lampa liggande på sin sida, den andra stilen står upprätt med ett led ljus som ett stat...

Julgran servett vikningen

Lära sig denna julgran servett vikningen teknik verkligen höjt min semester inställning spelet och jag vill sprida glädje (servett). Följande super enkel steg leda till inget mindre än en modern, elegant, och jag kan inte låta bli att säga det, bedår...

Anpassade sjungande snowjordklot

detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde en anpassad snowjordklot som en gåva som en unik statyett, lasergravering och en personlig ljudmeddelande.Det började lite över en månad sedan, när jag arbetade på ett "glasfiber-over-skum" p...

Etsat glas snowjordklot

Rekommenderas för åldrarna 18 och uppåt. I denna uppsättning instruktioner kommer du att använda en vass rakhyvel, varmt lim och en kemisk etsning grädde.Snöglober är en signatur inredning objekt under vintern semesterperioden. Vi ser dem på TV, i vå...

Holiday DIY: murare burk snowjordklot

få i semester och göra din egen vintage mason-jar snöglober! Använd våra Snow Globe DIY Kit, som innehåller en begränsad upplaga blå murare burk, fyra miniatyr träd och ett paket med skimrande prydnad flingor.Steg 1: Vad du behöver:Medelstora murare...

STAR WARS BB8 SNOWJORDKLOT

Tjena alla,Detta Instructable visar dig hur du gör din egen någorlunda billigt anpassade snowjordklot. Dessa verkligen kan göras till någon design men självklart gick jag med Star Wars BB8 droid design...Bakgrunden Info:Efter en nyligen inträffade ka...

Mest tillförlitliga Goldfish

mitt på campus radhus tillåter inte husdjur. Tja, inte helt; de tillåter guldfisk. Varför inte få en guldfisk? Men de kräver massor av omsorg och elektriska apparater att upprätthålla; Det finns inget sätt jag kunde ta Grouper hem! Men en falsk guldf...

Ugly jul tröja-för dig och för ditt husdjur!

Så glad att min skapelse var bland deFinalisterna... men att vinna är bara SUPER!!!Tack för din röster och stöd!Fula tröjor är överallt! Men kan vara kreativ och göra en "Super ful" tröja!I slutet av detta Instructable är en BONUS, snabb och sup...

Återvunnet Jar snowjordklot

att göra dina egna snowjordklot är lätt och roligt för barn. Allt du behöver är en burk från din papperskorgen, små plastleksaker och några andra förnödenheter. Genom att använda ett hålslag för att göra en massa glänsande cirklar ska du skapa "snö&q...

Hur man gör en DIY glitter/snowjordklot

Vill du göra en glitter eller snow globe HEMMAGJORD! Kommer då kolla detta instructable här röran blir som en snöstorm!Steg 1: Samla ditt material1) glitter2) limpistol3) liten behållare4) mini figur leksakSteg 2: Steg för steg Varmlimma fast siffran...

Hur man skapar en explosion världen

jag försökte mig själv på ritning en tecknad när på något sätt jag kom med idén till snow globe typ sak som kallas en Explosion globe. Så nu har jag skapat en Instructable på att skapa din alldeles egna, explosionen världen.Steg 1: Vad du Will NHeed...

Carleyys blogg runda upp - 16 augusti

tackar Gud dess måndag!I denna runda upp har jag en rad unika hantverk och inspiration att få din kreativa hjulen att snurra.Jag söker ständigt nya projekt för att funktionen och söka efter nya Bloggar och webbplatser. Jag har några olika metoder för...