Snygg och låg kostnad 55 Gallon Drum Plantersjag ville bygga några enkla, Billiga och attraktiva behållare för några fruktträd som var redo att planteras i min trädgård. Med andra handen 55 gallon mat säker plast fat och några skrot trä som jag rensade upp på hyveln, jag var kunna skapa några mycket grundläggande planteringsmaskiner för min trädgård på bakgården. Virket var fri och fat köptes av craigslist för 10 kr styck.

Projektet kom tillsammans i en lätt eftermiddag på butiken och vad som är bäst, jag fick använda min brad spikpistol för första gången - bonus!

Inuti behållarna planterade jag en black jack fikonträdet, meyer citron träd och en okänd sortrenhet avokado som jag startade från frö 6 år sedan. Alla, tror jag de verkligen piffa upp min bakgård.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Låg kostnad, ingen svets 55 gallon drum rökare

Att vara pank som själv vi alla kan fortfarande uppskattar smaken av hem rökt kött. Jag spenderade totalt $66 att göra detta rökare. Över tiden, kan jag lägga till några finesser i den. Men till att börja med, här är hur jag gjorde en låg kostnad, in...

55 Gallon Drum trädgården: vi har trummor, nu vad gör vi?

Om du har tillgång till mat grad plast trummor gör de stora veggie trädgård behållare. Vanligtvis finns de för $10 till $30 per 55 gallon drum online från leverantörer och på Craig's list. Vi var välsignade för att hitta några gratis.När min man fatt...

Pall / 55 Gallon Drum släde

detta projekt görs av material som kunde hittas vanligen. Det är också ett enkelt projekt ser bra ut och gör en fin slädeSteg 1: Material -snickare square-exacto kniv-sortiment av borrmaskiner-måla skrapa eller spatel-skyddsglasögon-80 och 120 grus s...

Snygg och praktisk lampa

här är hur man gör en snygg och praktiskt rum ljus!Problem: Överljus i mitt studentrum är alltför svag och värdelös.Lösning: Byt ut det med något mer funktionellt, och av min egen design!Steg 1: Gör lampan För att göra lampan, jag rensas en 120V dato...

55 gallon Drum vertikala vertikalaxlad turbin (VAWT)

detta Instructable gör att du kan bygga en vertikal vertikalaxlad turbin av mestadels återvunna material.Jag blev inspirerad att bygga en Savonius turbin från 55 gallon trummor efter att ha läst en artikel från 1970-talet kopia av Mother Earth News....

IKEA ljus hacka en snygg och säker förbättring

Detta "vänners kompatibla föddes ur min dotter-in-law behov att visa ljus säkert i deras sovrum.Tre år gamla pojkar och ljus är inte en bra kombination.Steg 1: IKEA ljusMin son och hans fru bor i ett gammalt viktorianskt hus och de älskar originaldet...

Wood cykel Rack för 5 cyklar, snabbt och låg kostnad bygga

Jag letade efter en lösning för att lagra de cyklar som bygger upp i våragarage. De om överallt och på grund av min "garbage samla" vana, vi hade många av dem.Jag ville ha något som kunde:Lagra 5 cyklar.Vara lättillgängliga för barnen utan några...

Hörapparat förstärkare fyra transistorer (bra kvalitet och låg kostnad)

Hi från FrankrikeHär är en liten förstärkare med 4 transistorer vilket förbättrar lyssnar för person är skyldig att vända uppvolymen på TV: N och som hindrar deras familjer de hör mycket väl.Heter en kanadensisk "kusin" Gary Pechón som ligger ba...

Snygg och prydlig toalettbord

jag lovat min väninna att jag kommer att göra en för henne, så det fanns en känsla av förpliktelse i denna ;)Vi var riktigt missnöjda med alla dressing tabeller som du kan köpa i butikerna - de helt missar poängen med vad ett toalettbord behöver. För...

Touch skärmen soffbord DIY med 32-tums TV och låg kostnad CCD sensor

UPPDATERA 04/04/2016: Multipoint program + Emulating NES video och bilder + OPTION_7 punkt och klick + hastighetstest alternativet videoUPPDATERA 03/24/2016: CCD-sensor reverse Engineering + med 2 CCD-sensorer + Laser gravyr vektor filer + Retropie s...

IPad penna - också för tabletter, iPod, iPhone, Touchpad - snygg och enkel

efter försökande en penna eller två, samt försöker många andra galna lösningar som flyter runt på internet (korv inte är en lösning), äntligen har jag hittat en enkel och snygg lösning. Här är vad du kommer att behöva göra egna...Material & verktyg+...

Mobil USB-laddare för PC och bil utan kostnad!

Hej alla jag är ny på instructables, detta är mitt första projekt, pl. brukar kommentera om du har någon fråga och om du gillar mitt arbete.(Förlåt mig om det finns några stavfel.)Idag ska jag lära dig hur man gör en USB-laddare för din mobiltelefon...

Billigt, bra snygg och lätt att göra hjälm!

Du kanske har sett mitt svärd instructable. Nu behöver du en hjälm. Men hur! Hur skall du gå på vägen av att göra en! Du behöver hjälp! Och här är det! En fantastisk ny hjälm som kan vara skräddarsydda att passa din huvud storlek, och företräde till...

Lätt och låg kostnad FM-sändare DIY kit

Nyligen gjorde jag en enkel DIY FM sändare kit för amatörer och elektronik nybörjare. Med detta DIY kit, kan du överföra din röst eller ljud över en vanlig FM-radio inom FM broadcast band.Du kan använda denna FM-sändare på två sätt:a. ljud överföring...

Snygg och enkel Off axeln klä

tunn och enkel i material, off-the-axeln klänningen får en touch av vältalighet från den enkla detaljen...

Snygg och lätt att göra hörnet bokhylla

en vän frågade mig om jag kunde bygga en bokhylla för henne, och jag tänkte bygga något liknande till mitt tidigare projekt (se:). Men visade det sig att det fanns bara plats för en hörnet bokhylla, som gjorde saker verkar svårare. Men med lite efter...

Snygg och lätt Pumpkin Carving steg Instructable

denna pumpa carving instructable är en bra och billig verksamhet att göra med barn på Halloween!Steg 1: Samla leveranser Första sak att göra är samla dina leveranser. Du behöver:-ett medium till stor storlek pumpa-carving knife (en kökskniv är vad ja...

Hög effekt ledde Under skåp belysning DIY - snygga och BRIGHT @ bara 23w!

Först och främst, låt mig förklara att "High Power LED" förmodligen bör läsa "Hög intensitet lysdioder". Mina beräkningar används denna helhet setup om 23w av el.Hur som helst, efter att få nya köksluckor och få en fin blank granit bän...

BÄST KATT LEKSAK NÅGONSIN, OCH DET ÄR KOSTNADER UNDER EN DOLLAR!

Är din katt lata, feta, tråkig, eller alla tre? Bra för under en dollar kan du ändra det genom att göra denna enkla leksak! Allt du behöver är en plastring (finns på de flesta flaskor) och fiske sträng.Steg 1: Hitta en flaska med en liten extra ring...