Sockerkulör fyllda kladdiga choklad cupcakes med choklad glasyr och bacon bitarjag fick en idé i mitt sinne ett tag. Jag älskar dessa choklad täckt karameller med havssalt, bacon går bra med choklad (jag menar, vad går inte med bacon?) och jag älskar att göra cupcakes så jag kom med idén att kombinera allt detta i en awesome recept.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Rostade rotfrukter med brysselkål och Bacon

När stekheta grönsaker jag bara älskar hur det drar ut alla naturliga sockerarter och skapar en krispig utsida respektive ett anbud insida.Vissa grönsaker behöver lite matlagning att bryta ner enzymer som annars skulle hindra vårt matsmältningssystem...

Vit choklad och macadamia cupcakes med berry glasyr

detta är en elegant, söt behandla av en cupcake med vackert kontrasterande färger mellan baka och glasyr. Jag tycker att tartness av berry frosting hjälper till att skära igenom sötma av kakan.Cupcake smeten är återigen baserat på vanilj cupcake rece...

Citron-lavendel Cupcakes med honung glasyr & Cream Puff bin

Jag blev inspirerad att skapa dessa cupcakes på grund av våren och "Tillverkad av bin" Instructables konkurrensen. Detta är lavendel cupcakes fyllda med lemon curd och frostat med en honung cream cheese glasyr. Jag är inte van att laga mat med k...

Kladdiga chokladkaka med Ganache glasyr och vanilj (wafers)

denna kaka recept Instructable är en förlängning av min bakning Extravaganza Instructable.Detta var en mörk chokladkaka med halvsöt smulad blandas in kaksmet ge sentimental choklad smaken. Jag gjorde min egen hallon sprids. Jag använde färska hallon,...

Saltade sockerkulör fylld choklad Cupcakes med Saltad Carmel Buttercream Frosting

choklad CUPCAKES1/3 kopp halvsöt choklad chips1 kopp hett kaffe2 koppar socker1-2/3 koppar oblekt alla ändamål mjöl1 dl osötad kakao - rekommenderas: Hersheys vill inte använda nederländska processen!1-1/2 tsk bakpulver1/2 tsk bakpulver1/2 tsk salt3...

Super Bowl Cupcakes med Oreo & färskost tryffel

Dessa cupcakes är fantastiska! Från och med den mest välsmakande choklad kakan, är dessa cupcakes fyllda med en otrolig Oreo cookie vispad grädde och frostat med en fluffig buttercream. Varje frostat cupcake är toppad med en choklad tryffel, gjord av...

Sparris med balsamvinäger lök och Bacon

Du kan kolla in hela videon för pappor att göra denna maträtt här:Steg 1: ingredienserAnpassad från "America's Test Kitchen"1 pound sparris, botten tum bort1 stor (eller 2 medium) rödlök, halverade och skivade ca 1/8" tjock1/2 pund bacon (j...

Lerkruka-A-Cue-kyndel långsamt kokt revben med grönsaker och bonus jalapeno cheesy gryn

Tillfällighet leder ibland till åtgärder. I detta fall var det min kommande 16 bröllopsdag, lerkruka potten tävlingen och en försäljning på revbenen. Jag tolkade allt detta betyder att jag bör göra långsam kokta revben för min fru och skriva en instr...

Choklad Guinness Cupcakes med Whiskey och Baileys

det enda sättet en god stout öl, whisky och irländska grädde sprit kunde vara bättre är om de var blandade ihop - a la en irländsk bilbomb. Bättre fortfarande dock skulle blanda det hela med lite choklad i form av rika Guinness choklad cupcakes, fyll...

Choklad Pudding fylld marmorerad part Cupcakes

jag alltid tänkte pudding fylld muffins lät som en cool idé, och en dag jag gör det.. Är det inte synd att världen är full av samma gamla tråkiga muffins? Varför inte byta upp lite och prova dessa fuktig och fluffiga små kakor fyllda med krämig chokl...

Choklad körsbär cupcakes med mältat choklad glasyr

fruktig, choklad, överseende och lätt. Du inte kan verkligen gå fel dessa cupcakes. Smeten är lätt att göra och otroligt fuktig och bygger på de choklad fudge cake recept från svart katt Cafe i Cambridge. För en variation prova min choklad och saltad...

Choklad banan Cupcakes med jordnötssmör-brun socker glasyr

denna combo verkade ganska snygg, även om jag hatar kokt frostings - så mycket arbete och så lätt att f #ck upp. Mine kom faktiskt ut lite tunnare än jag skulle ha velat så det är skrämmande i frysen just nu tills den tjocknar upp.Här är receptet:Ban...

Choklad Cupcakes med Cream Cheese Frosting

Hur man gör choklad Cupcakes med Cream Cheese Frosting recept från grundenI detta instructable, vi kommer att att göra choklad Cupcakes och toppade dem med en hemlagad Cream Cheese glasyr. Dessa choklad cupcakes är super läckra och jättelätt att göra...

Smält choklad Cupcake med pulver socker & jordgubbar

titeln i princip beskriver det!Smält choklad Cupcakes med florsocker & jordgubbar!Gjort för en Champagne & Cupcakes min vän hade för i slutet av mandatperioden på Oxford. :)Ingredienser:5 ägg2 matskedar mjöl1/2 kopp socker1/2 kopp smör250 gram ext...

Kryddig choklad Cupcakes med De la Rosa godis glasyr

det finns en marknad precis vid mitt hus som säljer fyra De la Rosa godis för en dollar. Jag använde tolv för detta recept. Om du har aldrig haft dem, de är smulig, torr och smakar som jordnötssmör. Jag minns inte exakt hur eller varför denna idé kom...

Choklad Guinness Cupcakes med en lönn Candied-Bacon glasyr

detta är min post för "Cupcake tävlingen".Inspirerad av en episod från TV-serien "2 Broke Girls". Max (Kat Denning) gjorde en öl smeten lönn Bacon Spring Break Cupcake. Cupcake är så bra att tjejerna besluta att gå till Metropolitan Mu...

Ghirardelli choklad Cupcakes med Buttercream isbildning, avokado

vad var jag tänkande du frågar? Oroa dig inte, du kommer att falla i kärlek med dessa sötsaker när du har provat dem.Jag måste ge en eloge till min Guru av köket, Alton Brown. Han är den som inspirerat mig att laga år sedan. Detta var ett recept som...

Hur man gör de bästa choklad cupcakes med buttercream isbildning!

Dessa cupcakes är helt enkelt utsökt, lätt att göra med en lätt och fluffig konsistens!Steg 1: Att göra cupcakes Blanda ihop 100g vetemjöl, 20g kakao pulver, 140g strösocker (om du använder grädde socker fungerar fortfarande men mindre söt), 1 1/2 ts...

Choklad Cupcakes med Bacon strössel

För detta recept behöver du:Choklad Fudge cake mix (i en låda, 'cause det är hur jag rullar)1 1/4 dl mjölk3 ägg1/2 dl vegetabilisk oljaChoklad Fudge isbildningMikrovågsugn BaconMuffin burkarEn stor skålElvispCupcake linersSkedar (för ösa)Steg 1: Saml...