Soda kan (Pop-top) kedja/skala Mail - PopScale (avancerat)Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisida och en om sidan talar om hur min Soda kan ringbrynjor kom till stånd. För referens alla mina vävar är original och jag har endast sett 1-2-format som är nära att bryta på internet, och jag kände att det vore bättre att visa upp mitt arbete och inspirera andra att göra sin egen läsk kan ringbrynjor.

Detta är en ny delmängd för PopScale som skiljer sig från TabScale eftersom det är att göra en skala mail med flikar, där eftersom det är mer som ScaleMail i ser ut. Jag har gjort detta som de andra att lämna utrymme för framtida PopScale varianter som ska läggas till i, men för nu finns prep, bygga och en titt på några inledande Pia.

Saker som behövs.

Flikar - en hel del av dem, se varje steg för Sq Ft. per väva, men observera att det varierar från 300-800 per kvadratfot.
Ringar - ringen används här är (maskin Cut) Bright aluminium ringar jag köper mitt från TheRingLord de flesta väver du behöver bara om så många ringar som du har flikar. Jag ska säga dig i varje handledning vad varje väva kräver.
Tång - igen jag använder den RingLord tång set - det är billigt och för över 4 år av användning har de varit perfekt på alla sätt. Du kan använda din egen tång dock.
Fjäll - jag hur du kan få, prep och stämpla dessa för användning som skalor
Fräsar - besöka fångade ChainTab som referens på hur man gör ChainTab denna tutorial.
Tid - detta är ännu hårdare än ChainTab eller TabMail, och det är mycket lätt att blanda ihop saker och måste göra om arbetet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - ChainTab kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - specialitet kategori (avancerat)

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabMail kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabScale kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan gångjärn plånbok kedja!

Göra en (halv) snabb plånbok kedja av gångjärn finns på toppen av varje soda kan! Äntligen en bra användning för de ensamma gångjärn!Steg 1: leveranser De saker du behöver för att göra en av dessa plånbok kedjor är --Om 132 till 152 kan gångjärn. Det...

Soda Pop fliken kedja

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en kedja från soda kan flikar. Jag är inte säker på om den har en hel del praktiska tillämpningar men visst är det kul. Jag är inte tar äran för IDÉN, jag bara visar dig hur man gör det. Tack f...

Pop (soda) kan smuts cykel buller för cyklar

har du någonsin velat din cykel att låta som en smuts cykel, utan att behöva gå igenom besväret att tejpa ett kort till din cykel ram (som för övrigt är en dyning idé), nu kan du med en enkel pop (soda) kan.Steg 1: Hitta först en kan. Ett pop kan, öl...

Soda kan väte Generator för alternativ energi

gör väte på efterfrågan från aktiverat aluminium och vatten.Denna uppfinning har patenterats!Jag använder en droppe av flytande metall som jag köpte från eBay och aluminium från en läsk kan för att producera väte från vatten.Denna reaktion löser prob...

Soda kan tabba armband

Längs mina smycken att göra äventyr hittade jag denna stora idé att göra en läsk kan fliken armband av (naturligtvis) soda kan flikar och garn!Steg 1: Väva genom den övre halvan av soda flikar Jag började min armband genom att skära 3 12" bitar av su...

Skala mail arm styrketår

Detta projekt startade när jag var ute efter en present till en kompis födelsedag. Jag hade inte någon aning om vad som erbjuds när jag upptäckte denna skala mail full arm styrketår.Jag omedelbart även om det var en perfekt present! Hon skulle älska...

Förbättrad Soda kan kaminen

Traditionella spisen tar lång tid att värma innan det bygger press att göra en fin brännare ring. Den kapillära versionen av kaminen värmer upp och producerar en ring av eld inom några sekunder. På bilden den till vänster är en vanlig en och den till...

Skala mail armor

Hej killar,Det har varit en lång tid sedan jag postat min skala mail arm styrketår men här är äntligen i full rustning set!Detta projekt tog mig en massa tid... Verkligen!!! Väl OK, jag tog en massa pauser också.Jag tog inte bilder under hela process...

Soda kan tabba Chainmaille gatlopp

Här är ett nytt sätt att återvinna dessa soda kan flikar. Istället för att bara kasta dem varför inte göra några awesome chainmaille! Med lite soda flikar och lite fantasi kunde jag skapa chainmaille gauntlet!Steg 1: leveranserHär är vad jag använde...

Hur man gör kedjor från Soda kan flikar

förvandla dina soda kan flikar till en awesome aluminium kedjor! Vad du gör med dem är helt upp till dig!För fler projekt videor, kolla in www.thekingofrandom.comSteg 1: Titta på videon!Varning: Skära metall klipp med en sax kan resultera i skärsår,...

Hur man gör en återvunnen Soda kan lykta

detta instructable visar dig hur du gör din egen läsk kan alkohol drivs lykta!Detta är en mycket grundläggande instructable som är mycket enkel och kommer bara ta ca 1/2 timme för att slutföra.Du kan alltid klippa ut figurer eller stjärnor och placer...

Hur man gör ett halsband med Soda kan flikar och inre cykel Tube

I den här guiden visar vi dig hur att göra ett halsband med en innerslang av en cykel och soda kan flikar. Vi hoppas du gillar den instructable. De material som används:-24 soda kan flikar-Rensade innerslang av en cykel-Silver färgad kedja extender-1...

Pop top armband (fördubblats)

detta instructable visar hur man gör en fördubblad version av min pop top armbandSteg 1: material Behöver du:2 i min pop top armband härsträng,och sax.Steg 2: Få strängen. det måste vara lite längre än för singelversionen.Steg 3: Starta bindning. Hit...

Soda kan hänge med wire snörning

i ett par veckor kommer jag att göra en del workshops på min dotters junior high school. Jag vill ha en lätt, roligt projekt/teknik som flickor och pojkar skulle gilla... Skolan är mycket gemenskap och service inriktade, så ett återvunnet/re-återanvä...

Hur man gör skala Mail / hur man gör en ryttare av Rohan kostym

skala mail är en typ av pansar som går tillbaka till åtminstone det romerska riket. det bars också av Riders of Rohan i de andra två Sagan om ringen-filmerna. Det är en serie överlappande metall fjällen som i detta fall, men inte alltid, har ett unde...