Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - specialitet kategori (avancerat)Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisida och en om sidan talar om hur min Soda kan ringbrynjor kom till stånd. För referens alla mina vävar är original och jag har endast sett 1-2-format som är nära att bryta på internet, och jag kände att det vore bättre att visa upp mitt arbete och inspirera andra att göra sin egen läsk kan ringbrynjor.

Denna kategori är den konstiga saker, dessa kombinera användningen av större ringar att göra mycket unika vävar och detta är mycket svårare än de andra 3 kategorierna (Tänk på detta som den avancerade delen till TabMailling)

Saker som behövs.

Flikar - en hel del av dem, se varje steg för Sq Ft. per väva, men observera att det varierar från 300-800 per kvadratfot.
Ringar - ringen används här är (maskin Cut) Bright aluminium ringar jag köper mitt från TheRingLord de flesta väver du behöver bara om så många ringar som du har flikar. Jag ska säga dig i varje handledning vad varje väva kräver.
Tång - igen jag använder den RingLord tång set - det är billigt och för över 4 år av användning har de varit perfekt på alla sätt. Du kan använda din egen tång dock.
Fräsar - besöka fångade ChainTab som referens på hur man gör ChainTab denna tutorial.
Tid - detta är ännu hårdare än ChainTab eller TabMail, och det är mycket lätt att blanda ihop saker och måste göra om arbetet.

Jag ska täcka ett par olika stilar här varje i det egna "steg"

Se Steg
Relaterade Ämnen

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - ChainTab kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabMail kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabScale kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) kedja/skala Mail - PopScale (avancerat)

Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisida och en om sidan talar om hur min Soda kan ringbrynjor kom till stånd. För referens alla mina vävar är original och jag har endast sett 1-2-format...

Pop (soda) kan smuts cykel buller för cyklar

har du någonsin velat din cykel att låta som en smuts cykel, utan att behöva gå igenom besväret att tejpa ett kort till din cykel ram (som för övrigt är en dyning idé), nu kan du med en enkel pop (soda) kan.Steg 1: Hitta först en kan. Ett pop kan, öl...

Soda kan tabba armband

Längs mina smycken att göra äventyr hittade jag denna stora idé att göra en läsk kan fliken armband av (naturligtvis) soda kan flikar och garn!Steg 1: Väva genom den övre halvan av soda flikar Jag började min armband genom att skära 3 12" bitar av su...

Förbättrad Soda kan kaminen

Traditionella spisen tar lång tid att värma innan det bygger press att göra en fin brännare ring. Den kapillära versionen av kaminen värmer upp och producerar en ring av eld inom några sekunder. På bilden den till vänster är en vanlig en och den till...

Soda kan tabba Chainmaille gatlopp

Här är ett nytt sätt att återvinna dessa soda kan flikar. Istället för att bara kasta dem varför inte göra några awesome chainmaille! Med lite soda flikar och lite fantasi kunde jag skapa chainmaille gauntlet!Steg 1: leveranserHär är vad jag använde...

Soda kan väte Generator för alternativ energi

gör väte på efterfrågan från aktiverat aluminium och vatten.Denna uppfinning har patenterats!Jag använder en droppe av flytande metall som jag köpte från eBay och aluminium från en läsk kan för att producera väte från vatten.Denna reaktion löser prob...

Hur man gör en återvunnen Soda kan lykta

detta instructable visar dig hur du gör din egen läsk kan alkohol drivs lykta!Detta är en mycket grundläggande instructable som är mycket enkel och kommer bara ta ca 1/2 timme för att slutföra.Du kan alltid klippa ut figurer eller stjärnor och placer...

Pop top armband (fördubblats)

detta instructable visar hur man gör en fördubblad version av min pop top armbandSteg 1: material Behöver du:2 i min pop top armband härsträng,och sax.Steg 2: Få strängen. det måste vara lite längre än för singelversionen.Steg 3: Starta bindning. Hit...

En lömsk Soda kan säker

här är en enkel instructable som kan förhindra familjemedlemmar kommer in i ditt rum och tar dina värdesaker. Soda kan safe är ett smart men säkert sätt att förvirra mötande vänliga marauders.Steg 1: Lista Du behöver...1. Burköppnare2. en läsk kan (P...

Awesome 30 sekunder soda kan tabba örhängen

Vill du ha billigt, lätt, gröna smycken som du kan göra i cirka 30 sekunder? Inte leta längre!Jag har gjort soda fliken armband ett tag nu, (länk på sista steget) och jag tänkte att det tar ett tag att spara tillräckligt färgade flikar att göra en he...

10 minuters Cookie Cutter från Soda kan

när jag behövde en hjärtat cookie cutter och ville inte gå på jakt efter en i butikerna jag bestämde mig för jag skulle göra mitt eget. Det måste vara kraftig och robust nog att skära i degen av något slag och det skulle vara lätt och snabbt att göra...

Soda kan gångjärn plånbok kedja!

Göra en (halv) snabb plånbok kedja av gångjärn finns på toppen av varje soda kan! Äntligen en bra användning för de ensamma gångjärn!Steg 1: leveranser De saker du behöver för att göra en av dessa plånbok kedjor är --Om 132 till 152 kan gångjärn. Det...

Soda kan lampan i mindre än 1$

Jag hade några tomma burkar så tänkte på att göra något.Sen fick jag en idé att göra en LÄSK kan lampa.Det är verkligen lätt att göra det och det tar mycket mindre tid.Hoppas du gillar att göra det.Steg 1: Saker du behöverEn tom soda kanEn kompassEtt...

Hur man gör kedjor från Soda kan flikar

förvandla dina soda kan flikar till en awesome aluminium kedjor! Vad du gör med dem är helt upp till dig!För fler projekt videor, kolla in www.thekingofrandom.comSteg 1: Titta på videon!Varning: Skära metall klipp med en sax kan resultera i skärsår,...

Soda kan lura

Ett snyggt trick att göra med en tom eller nästan tom läsk kan.Steg 1: MeterialsMåste du få en tom soda kan (Oh, goodie! caffinated godhet!), och ca 70 mL vatten. Beloppet behöver inte vara exakt, men det har att fylla ca 1/5 av kan.Steg 2: Den enda...

Soda kan Theremin

Kom ihåg de gamla skolan sci-fi filmerna med finfina och kuslig bakgrundsmusik? Dessa unika ljud gjordes med hjälp av en theremin, elektroniska instrument som kan spelas utan fysisk kontakt. När du spelar en theremin, kan operatören styra volym och p...