Soda mössor till snöflingorjag är mycket stolt över att säga att min nioåriga dotter kom med denna idé.

Ungefär en vecka sedan, var jag försökande till komma med en snöflinga prydnad hantverk att återanvända vissa kristall pärlor som en gång hade tillhört min mormor. Jag sitter vid köksbordet med tråd, pärlor och min ständigt närvarande Diet Coke. Jag försökte göra en form av vridning tråd tillsammans, men det höll på att falla sönder och centrerar var alltför skrymmande. Precis som jag var om för att ge upp, min förstfödde drog upp en stol och föreslog att jag borra hål i min soda mössa, sträng tråd genom hålen, och använda varmt lim för att hålla hela ihop. Lysande.

Först gjorde vi sex pekade snöflingor, sedan åtta, och sedan denna fantastiska 24 tum av 24 tum, 17 plastlock, snöflinga.

Jag älskar att denna idé har sentimentalt värde och också respekt för vår miljö.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arkitektoniska gjuten betong: Vägg mössor, kolumn mössor, och öppen spis härd och Mantel

Som arkitekt har jag ibland en vision för en designelement eller finish som är svåra eller dyra att förvärva eller bygga. Exempelvis är gjuten betong produkter som bänkskivor eller möbler vacker och tålig, men relativt dyra.2011 var jag starta min eg...

Hur man gör kedjor från Soda kan flikar

förvandla dina soda kan flikar till en awesome aluminium kedjor! Vad du gör med dem är helt upp till dig!För fler projekt videor, kolla in www.thekingofrandom.comSteg 1: Titta på videon!Varning: Skära metall klipp med en sax kan resultera i skärsår,...

Choklad pingvin lådor fyllda med vit choklad snöflingor

lära sig att göra din egen helt ätbar choklad pingvin rutan och fyll den med vit choklad snöflingor att ge till någon speciell. Här du görs med enkla former sätta ihop att bilda en jättesöt pingvin. Basen och locket på lådan är fast choklad medan sid...

Soda Box Coaster

Är du trött på att ha din soda lådor liggandes utan syfte? Här är väl lösningen, lär dig att förvandla din soda lådor till glasunderlägg i bara några steg!Steg 1:Leveranser1. pensel2. tydlig glans Finishing Spray flaska3. flaska ModPodge4. kakel 4 i...

Förvandla en arbetsbock tabell till ett skrivbord!

Hej peeps,Jag är tillbaka med min andra instructable. Detta skrivbord är en liten testare för mitt bord som jag ska bygga för min lägenhet. Jag hoppas detta instructable inspirerar också några av er att köpa några möbler i trä som kunde använda lite...

En fullkorn dinkel flingor frukost för dig!

I morse gjorde jag denna läcker lätt varm frukost för mig, mig själv & jag! Titta bara på det, vill du inte ha en stor skål för dig själv?Och från upp närmare, det ser ut så här, se bild 2!Har du gissat smaskiga ingredienser? Det finns 6 ingredienser...

Hålla multimetern sonden mössor från att gå förlorade

multimetern sonden mössor är bra att ha eftersom de hålla sonder ren och också hålla mig från att peta mig själv illa ibland, klumpig som jag är. Men de är små och runda - allt som det tar för att gå förlorade. Något måste göras.Få lite luft bota kit...

Hur man gör Cranberry Soda!

Det finns inte tillräckligt många sätt att njuta av tranbär under semesterperioden. Varför måste dessa awesome bär avträtts till gelé, kryddor och tranbärsjuice drink * ryser *? Väl kan inte mer nu när du känner dig uttorkade du nå för en fantastisk...

Gör ditt eget tvättmedel

detta är en lätt hemgjorda tvättmedel. Det är mycket lättare på huden, plånbok och miljö än den vanliga saker.Jag var lite tveksam först, men det gör ett bra jobb att städa våra kläder. Det tar bort smuts och lera fläckar riktigt bra. För fet fläckar...

DIY Gel tvättmedel

år sedan, en vän delade med mig ett recept på hemmagjord gel tvättmedel. Jag gjorde några och gillade resultatet. Jag har sedan dess delat detta recept med min mamma och min syster och de båda använder det regelbundet. Det fungerar riktigt bra, även...

Läsk flaska Cap behållare

Dessa bottle cap behållare är ganska häftigt. Det coolaste med dem är att det ganska mycket gratis, ser cool och tjäna ett syfte. Kontrollera din Papperskorgen eller ta ett par flaska läsk eller vad som helst. Det fungerar bäst när du använder den sa...

Koppar Instructable robot

jag var leka på Instructables app förra veckan och såg att det fanns en Instructables robot tävling. Jag sa till mig själv också detta bör vara något roligt för att göra, och prova min hand på en av tävlingen. Så letar runt vad jag kunde göra det av,...

DIY billigaste plastflaska extruder, återvinn HDPE mjölk kannor i glödtråden

Vi ska se hur till återvinna mjölk kannor och soda mössor i glödtrådengenom att smälta dem med värmen i en billig lödkolvDu behöver:en tom CO2 cartidgeen lödkolvisolerande material (ex rockwool)en kolv som passar inuti den CO2 cartidgeett skruvstäd e...

Hopfällbar trä Cup

Medan backpacking har jag alltid en collapsilble kopp med mig. Beslutat att göra min egen, trä liggandes.Detta är en grov prototyp 3" radie, 1 5/8" hög. Tillverkad med en dremel. Det roligaste var att dremel bifogade filer med hjälp av en dremel...

DIY Rotary Cutter från gamla metall kapsyler

Hej killar!Trevligt att se dig allt efter en lång tid...Välkommen till vår senaste DIY...Och denna gång vi ska göra en DIY Rotary Cutter från gamla metall soda kapsyler...Trailer: [Spela Video] Så, låt oss komma igång...Steg 1: Titta på VideoFullstän...

"Som en Voss" hemlagad Inline Bong

faktiskt relativt enkelt att göra. Tar en hel del arbete, men alla material (minus skål lappa) köptes vid lokala butiker för under $15 totalt.Vad du behöver:Voss vattenflaska (x3)Voss vattenflaska cap (x2)---> inte synligt men detta är där du kommer...

LED Sunrise väckarklocka med anpassningsbara låten larm

min MotivationDenna vinter min flickvän hade en massa problem med att vakna på morgonen och verkade lida av SAD (Seasonal Affective Disorder). Jag ens märker hur mycket svårare det är att vakna på vintern eftersom solen inte har kommit ännu. Symtom p...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Hur man bygger en Batman: Mr Freeze Costume - version 2.0

Iskalla temperaturer kan återvända med lätthet, och ännu coolare än innan! Historien är att Victor Fries var en forskare i DC universe som försökte hjälpa hustrun cryo-genically frysta. Tja, som alla korrupta företag och affärsmän porträtteras, de sk...