Soffbord förvandlas till en barnen Chalkboard tabellDetta instructable visar hur min fru blev en $5,00 yardsale soffbord till en play tabell för våra barn. Ärligt talat var jag mycket skeptisk till detta! Jag var positivt överraskad med resultatet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

BEANIE VÄSKA! Hatten som förvandlas till en väska!

Vi har alla haft ett par gånger när vi inte kan hitta våra handskar eller halsduk innan du går ut genom dörren. Kanske de har fallit från våra fickor eller vi har bara missriktad dem.Hur många gånger har vi skickade barnen till skolan alla paketerade...

Inramad bild som förvandlas till en hylla

Det är en bild när du vill, en hylla när du behöver den.Jag har en projektor som är ganska bad-ass, men det är jobbigt att ha projektor och medföljande datorn hogging utrymme i vardagsrummet när det finns människor över. Dessutom det är en smärta att...

Gammal bänk förvandlas till en flowerbench

gamla bänk förvandlas till en flowerbenchSteg 1: Detta är en gammal bänk Detta är en gammal bänk som går in i en blommig bänkSteg 2: Ta bort locket på bänken Ta bort locket på bänkenSteg 3: Ta bort längst ned på bänken Ta bort längst ned på bänkenSte...

Little Tikes Chalkboard tabell

barn, hans eller hennes Little Tikes tabellen är där allt händer: frukost, lunch, mellanmål, middag, lek och läxor. Varför inte ta med mer funktion till din lilla en tabell genom att lägga en svarta tavlan topp för anteckningar och doodling? Svarta t...

Hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller

detta är ganska snyggt. Jag kommer att visa dig hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller.Steg 1: Första luckan Du måste först göra Ja detta är vad jag kallar det en varmkorv gånger.Steg 2: Nästa luckan Nästa du behov till gör...

Hur man gör en paj... Som förvandlas till en kaka

mycket till min mans förtret, jag ofta experimentera med recept. Ibland är de misslyckanden, men inte till grad att bli oätliga. Jag gjorde honom nyligen Mountain Dew gelé med framgång så jag tänkte jag skulle använda samma principer för att göra en...

Barnen leka tabell gjord av ett gammalt soffbord.

Jag hade en gammal glas toppad soffbord som saknade glaset och snarare än att kasta bort ett robust bord på hjul jag gav det en ny topp och skapat en plats för min dotter att spela.Steg 1: Gamla soffbordDetta Instructable visar hur jag byggde en spel...

Förvandla en bruten grind till en rustik utomhus tabell

utfärda utegångsförbud för vid sidan av vårt hus föll för en stor stormen nyligen. Orsaken var marken röta på inlägg, men det innebar att de flesta av trä var fortfarande i ganska gott skick trots att det är över trettio år gammal. Istället för att k...

100k tabell till en $25 konsolen tabell

efter att ha sett detta tabell som visade sig vara $100k jag trodde det skulle göra en fin konsolen tabellen jag behövde så jag specad ut i photoshop och även om jag var tvungen att göra vissa justeringar i farten, det kom ut ganska bra. Övergripande...

Barnen leker tabell

Detta är en ganska sund instructable för en barn spela tabell. Hela fungerar också som en fin lightsource i våra vardagsrum för när vi behöver den.Steg 1: Basen: IKEA! För 2 side skåp jag åkte till IKEA och plockade upp 2 skåp från "BESTA" syste...

Ett teleskop stativ förvandlas till ett kamera stativ!

Hej, detta är min andra instructables och dess när jag vände ett teleskop stativ till en kamera monter med några starka lim och eltejp så jag hoppas du njuter och glöm inte att kommentera :)...

Konvertera en tåg tabell till en konstruktion zon tabell

min lilla kille gillar lastbilar mer än tåg, så jag tänkte att jag skulle konvertera sin gamla tåg bord till något mer konstruktion orienterade...Steg 1: Den gamla tåg tabellen Vi hade här riktigt cool tåg tabellen... som han fortfarande använder, me...

Återanvända gamla hjul till en awesome spinning tabell!

Att finna ett bord att matcha vagnen rulla bänk jag gjorde visade sig vara nära omöjligt, så jag bestämde mig eftersom jag inte kunde hitta en jag skulle göra en! Jag ligger två vagn hjul på lokal loppmarknad för $20. * Jag är ny till svetsning och h...

Gammal byrå förvandlas till en råtta Condo

jag ville ha min råtta har massor av utrymme att ströva omkring. Jag slog Craigslist och hittade denna gamla byrå! Denna byrå hade 9 lådor och nu dess ner till 4.Jag valde att bygga denna typ av bur eftersom tråd burar som du kan köpa från en djuraff...

Mat Stylist Art Deco morötter praktiskt förvandlas till rosor dekorerade plattan

Material:Mogna tomater eller kiwi frukt vass knivAtt genomföra:Tomater tvättas, de härrörde, skalade.Med en vass kniv, trimma runt tomaterna så att skalet har enhetlig tjocklek och från början till slut är inte bruten.Försiktigt rulla skal tomater, s...

KONVERTERA EN STEN TILL EN ELEGANT END TABELL.

Hitta den perfekta rock för ett bord eller bänk kan vara givande och upplyftande. Jag visste inte detta förrän jag behövde en rock. Sanningen är den...... Vi har massor av rock på vår gård. Jag kommer att visa dig bilder på en sekund. Jag ville använ...

Soffa armstöd förvandlas till en swing plats

Jag har hittat en gammal träsoffa som någon kastade bort; dess armstöd hade en fin form så jag har tagit bort detfrån soffan 's chassi och tog den med migJag undrar vad jag kan göra det...På grund av sin speciella böjd form, har jag beslutat att skap...

TV-ställ förvandlas till lek kök!

Detta är en liten lek kök som jag gjort till mina flickor ur en gammal TV-ställ. En dag jag kommer att lägga en steg för steg när jag räkna platsen ut lite bättre!...

Thedunkiss realistiska Knex AK47 förvandlas till en DRAGUNOV!

Detta är inte en mod men är mer som en omvandling ALL respekt går till Thedunkiss för den ursprungliga idénLolololol så jag hoppas ni uppskattar det oh btw (förresten) det inte skjuta den endast en replikFörlåt!!!Och det är en DragunovSteg 1: på lage...