Solar camping boxdet hela börjar med mig att köpa den fel plast rutan...
Jag ville göra en "solar något" som det för en lång tid och detta var den utlösande faktorn.
Se Steg
Relaterade Ämnen

SOLAR GADGET BOX

detta projekt för gruvan som jag kallar min "SOLAR GADGET BOX" är i grunden en USB solar laddare och en 12v power scourse.Det är bra om denna ruta är att det kan ladda med solen (SOLPANEL)Boxen har en axel bärrem.När jag kom upp med denna USB so...

Everlasting Solar Camping natten Lite

http://www.ledlights.greenwatts.info/ detta enkla projekt omvandlar två solar trädgård lites och några tunna muromgärdade centrala vacume PVC-röret i en ficka storlek LED solar powered lampa som kan användas som en natt/komfort ljus eller läslampa. D...

Solar camping generator

Jag byggde denna solenergi generator för camping. Det ger ett lågt wattal för länge. små laster, 12 volt enheter och laddning USB-enheter.Steg 1: delaralla 3d tryckta delar (valfritt) http://www.thingiverse.com/thing:1413044Solar charge controller ht...

Ultimate Camp Box

Här är en ny metod till klassiska läger box eller chuck. Jag ville ha en ruta som lagras alla min matlagning redskap inklusive min spis, var lätt nog för en person att bära och lätt att bygga.Det finns två stora förändringar från de flesta boxar. För...

Solar torktumlare box

Solar torkare är ett enkelt och energibesparande sätt att torka din egen mat, örter, grönsaker och frukter både.Rutan solar torktumlare är kompakt, lätt att hantera och kan demonteras på några få steg.Den grundläggande idén för denna torktumlare komm...

Camping / akut Toolbox

detta är ett mycket praktiskt "Fyll den och glömma det" camping box. Denna idé är bra om du är en ivrig husbil, eller om du behöver en nödsituation beredda survival kit. Jag blev sjuk och trött på att försöka packa ryggsäckar och redovisade gym...

Box Cooker

Angela LingKaren BustamanteKarla LeonMykaela WrightMars, 14,2014Perioden. 4Quesadillas, sol termisk spis.Quesadillas är lätt att göra och god, med våra hybrid box spis. Denna design kommer att bestå av fyra reflekterande sidor runt rutan som kan just...

Solar lättnad

... "Åh min Sue Ellen, det har inte varit denna heta sedan den sommaren 1997"...Steg 1: idé.... "Jag vet att Sharon, men vet du vad? Jag tror jag har en idé!"...Steg 2: Brun hund det... "Jag är ganska säker på att vi fortfarande h...

Solar Box (för camping)

Här du utnyttjar kraften i solen för camping. I vildmarken har du vanligtvis inte El att värma upp vatten eller ta ut batterierna ficklampa. Du har normalt använda bränsle för att värma upp du vatten för din varm choklad, te, kaffe eller soppa. De br...

Gratis solar box spis

Denna sol spis gjordes av alla återvunnet gratis material.Det enkelt kan byggas i en timme och kan användas för att baka bröd, laga soppa eller gryta och många andra saker. Denna solar box spis fungerar bäst för mat som ska tillagas långsamt under må...

Hur göra äppelpaj i solar box ugn

steg för steg-instruktion för att göra några läckra apple dessert i en solar box spis....

Solar box ugn

jag fingrade med paraboliska rätter och Fresnellinser men när det gäller matlagning, jag kunde inte göra mycket mer än att steka ett ägg eller koka ett par koppar vatten. Så jag bestämde mig att ta ett skott på ett effektivare sätt för solar matlagni...

Hur man gör en Solar Powered Stencil Light Box

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Under $10 solar box spis

Denna design är för en solar box spis som kostar mindre än $10. Denna konstruktion kan koka ca 3 liter soppa eller 2 limpor bröd.Den högsta temperatur som jag har haft min ugn på när Tom hittills var 163C eller 326F. När matlagning bröd i bra sun vil...

Solar Laddningsbar "glödlampa". Perfekt för camping. (tillverkad av återvinningsbara material)

Nu när jag gå camping jag vilja fly teknik och bara njuta av naturen, men jag vill ofta ljus på natten i mitt tält, som inte? Med alla din elektronik hemma och ett uttag långt ifrån nå är ljus svårt att hitta på natten, så här kommer jag visa dig hur...

Vattentät Solar Powered Boom Box

detta är en gå någonstans, driva något, musik sprängning stereo som kommer att hålla festen gunga även i hällande regn. Denna stereo ligger inuti en vattentät, crushproof, kittenproof inhägnad, och använder en vattentät marin huvudenheten och vatten...

Chuck Box - Camp kök

Problem: jag vill åka bil camping men inte har ett organiserat sätt att handskas med matlagning, äta och piffa upp Förutom flera kartonger fulla av camp grejer som jag inte vet vad det är. Med andra ord, börjar jag från början. Det sista jag vill är...

SOLAR POWERED MOBILTELEFONLADDARE för CAMPING, fiske och utomhus

här är en enkel att göra TELEFONLADDARE som är POWERD av gratis solljus - perfekt för CAMPING och fisketurer från elnätet eller bilen...

Solar Driv reklam light box/business

Hej alla. Detta är min första instructable, tyvärr finns det inga bilder eftersom jag bara hade idén men jag kommer att lägga till grov ritningarvad du behöver12 1 eller 2 tum l parentes2 1 av 6-6 fot lång2 1 av 6-2 fot långnågra grundläggande verkty...