Solar Driv lödning StationVänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för att förbeställa en produktionsmodell!

http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sola...

Detta projekt bygger på min kicken project kallas Solarpad, vilket inkluderar anpassade hög effekt Solarpad solpanel och Power Core batteri. Specifikationer för Solarpad och Power Core kan hittas på denna sida: www.solarcyclepower.com

Har du någonsin velat att löda utanför på en fin solig dag, men din förlängningssladd var för kort? Nu kan du med denna lilla men kraftfulla bärbara sol Lödstation! Packa i en liten väska eller verktygslådan och du kommer lödning på-den-gå på nolltid! Det lödpunkter utan problem upp till 24 gage tråd, men resultaten kan variera med tjockare tråd.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Autonoma solar driv tweeting fågelbordet

konceptet är enkelt på ytan. bygga en autonom solar driv fågelmatare som detekterar rörelse, knäpper bilder och laddar upp dem till Twitter. Resten av denna artikel Detaljer ut byggnaden av en sådan anordning och vad vårt team lärde sig längs vägen.V...

DIY lödning Station

Hej igen!Projektet var på mitt sinne för över ett år nu.Efter tortera mig själv med hundratals arbetstimmar med generiska no-namn 40W lödkolv har jag äntligen beslutat att göra min egen professionell lödning verktyg. Det finns många billiga alternati...

Handske monterad lödning Station

detta projekt är en i grunden en ärm/handske monterad sladdlösa Lödstation byggde jag använder mestadels återanvända material. Den har två "helping hands", en ficklampa, lödkolv, en magnetisk lödning spool hållare och rinner av några gamla lapto...

Solar Driv 24 timmars växthusgaser

Du är förmodligen tänker för dig själv "Hey, är inte alla växthusgaser solar powered?" Som du skulle vara rätt. Växthuset har jag skapat är faktiskt en dubbel solar powered växthusgaser eftersom det använder solljus både dag och natt för att hjä...

Solar Driv insugningsventil för Vantage Vue väderstation strålning Shield

Usch, som titeln... Låt mig förklara. Jag har en Davis instrument 6250 Vantage Vue Trådlös väderstation. Det är verkligen ett härligt instrument: solar powered, trådlös, med alla sensorer integrerade i en enda snygg förpackning. Det är små, prisvärda...

Brun hund prylar Solar Driv Ryggsäck laddare

Vi njöt mixtra med Brun hund prylar Solar plånböcker för vår mars Instructables bygga natt och medan vi såg en massa olika idéer på mark O'Lakes bibliotek Makerspace öppet hus, när vi höll vår bygga natt och uppmanade folk att spela med solar laddare...

Hemma gjort lödning station

som titeln säger detta görs hem lödning station, som regleras av Microcontroller Atmega8.Stationen har flera nycklar som reglerar den önskade temperaturen, och också har tre minnen.Ytterligare information om att göra detta projekt kommer att hitta:ht...

DIY: En Solar Driv leksakståg

DIY: en Solar Driv leksakståg:hade några flaskor, gjorde en sol tåg ur dem.varje SB är 1,4 volt och den 3: e är för förstärkning av båda.Låt mig veta om du hade några frågor, min emailadress är på min kanal,här är min andra projekt:http://www.youtube...

Hur man gör lödning Station

I detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen Lödning Station, det fungerar med dimmer.Steg 1: material Allt material du behöver:1.lödkolv stå2.något att bygga rutan (jag använde plywood)3.switch4.dimmer5.uttagetSteg 2: Formen av rutan Gö...

Hur man gör en variabel lödning Station

Med ett sätt att controle temperaturen i din lödkolv är det en bra sak att ha på en arbetsbänk, beroende vilken typ av arbete som du gör du kommer att behöva ändra detta inställningar.Om detta projekt kommer jag visa dig hur man gör en variabel lödni...

Solar Driv AA batteriladdare

Denna Solar Driv AA batteriladdare gjordes från vintage delar jag hade i lager. Solcellen är en början 1970-talet hobby solcell tas ut av internationella likriktare. Transistorerna är RCA 2N404 Germanium transistorer som tillverkades i 09/65. Dessa t...

Hur man gör en solar driv LED-julgran

någonsin varit uttråkad nog att försöka vända papper tillbaka in i träd? Vill nämnda träd att drivas av solljus? Gör en solar powered origami tall!Steg 1: Att göra elektronik Först samla in följande:Timer cap1381 cap2N 3904 capD1 diodPower lagring ko...

Lödning Station

detta är en enkel lödning station. Den har två klor för att hålla saker och en lysdiod att lysa upp ditt arbete.Material:-block av 4 x 4 x 4" trä-tunga gauge tråd-LED och 330 ohm motstånd-gamla USB-kabel för makt-värma shrink tubeVerktyg:-drill och o...

Solar Driv personlig fan

Solar Driv personlig fan gjort från följande delar:Två solar trädgård lampor med uppladdningsbara AA-batterier12 Volt dator fläktXL6009, Adj. 5-35V DC/DC uppsving omvandlare, del # 31397 PS, tillgängliga via Marlin Jones online på: http://www.mpja.co...

Gamla dvd / lödning station

jag hittade nyligen denna instructables webbplats en efter titta på alla coola grejer på här beslöt jag att skapa min egen instructables. Idén kom när jag försöker skapa en joule tjuv krets som jag hittade på denna webbplats och jag behövde för att l...

Hur man bygger en stationär lödning station

här är ett mycket användbart verktyg att använda om du vill ha möjlighet att inte bara löda platser än en verkstad men även om du behöver ett sätt för artiklar som lödda för att hållas på plats för en optimal lödning jobb.Steg 1: Samla leveranser och...

Lödning station gjort själv på grundval av Arduino

Hej! När jag talade om Lödstation på Arduino och omedelbart överväldigade mig frågor (hur? / var? / när?). Med tanke på massa förfrågningar, beslutat att skriva en översyn av enkla Lödstation (endast lödkolv) baserat på Arduino.Varför Arduino? Det fi...

Bärbar lödning Station för minimal arbetsytor

Hej it´s att killen från MAYER görEn liten tid sedan snubblade jag över ett ganska oroande problem.Jag bor i en mycket liten lägenhet och på grund av detta faktum jag har mycket begränsat arbetsutrymme.Mina projekt röran mestadels min enda matbord fö...

DIY kork ombord lödning Station

jag gjort denna lödning station som en hade köpt en hjälpande hand Skärmförstoraren och lödkolv stand men stativet var till höger och jag är vänsterhänta så var en smärta. Den är gjord med bara en hjälpande hand förstoringsglas och en kork anslagstav...