Solar Light Wind Chimejag fick en idé flyter runt mitt huvud för länge nu, minst ett år om inte längre. Men jag var alltid upptagen med andra projekt för att göra det. En kväll i några veckor sedan som jag var ute på sedan balkong njuter av den varma brisen och trodde hur trevligt det skulle vara att äntligen göra mig en vind ringklockan med ljus. Det är en riktigt enkel idé, att kombinera bara en sol ljus med en wind chime och titta på lampor dansa i vinden i tid med klockspel.

Jag har bifogat en video, men tyvärr min kamera plocka inte upp ljuset väl :(

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rörelse aktiverat inomhus Wind Chime

jag ville ha en wind chime som skulle arbeta inomhus och utlöses av rörelse. Så trådbundna jag en PIR (IR rörelsesensor) att en 2n7000 MOSFET-transistor och ett fan som består av en 5 volts motor jag räddade från en gammal dvd-enhet och en RC propell...

Hink Solar Light & lagring behållare SUPER lätt

jag inte genom bort saker tills jag vet säkert det ut levt det är användbart och ett bra exempel är gamla sol trädgård ljus. Jag kom med två idéer och jag har redan publicerat en tänkte jag på mitt andra projekt eftersom jag fann att billiga sol träd...

Fairy ljus Wind Chime

Det finns inget riktigt gillar du njuter av en varm sommarnatt på verandan lyssna på syrsorna och vindspel medan du tittar på elden flyger lyser upp gården.Båda dessa "sommaren stämningar" fångas i Fairy ljus vindspel. Varje gång en av klockspel...

Kopparrör wind chime

den gångna julen jag hade en släkting be om en wind chime som deras nuvarande situation. Så, att vara den person som jag är, beslutat att göra en för dem. Njut och ha kul med detta enkla projekt.Steg 1: Verktyg & material OK, först och främst, materi...

Wind Chime gjorde med saker i ditt dagliga liv

wind chime var lite komplicerat. Det var gjort med hjälp av den övre delen av en plastflaska, glas färger, färgade pärlor, tuschpenna, glas pipe, nylon tråd och folie papper...Steg 1: måste du klippa flaskan på en vågig sätt...Steg 2: Nu dra någon ty...

Xylofon Wind Chime

Med höstens vindar snabbt närmar sig, ville jag ta lite tid att göra en av mina favorit utomhus dekorationer som drar nytta av vinden. Nu kan du göra vindspel ur en mängd olika material, men i stället för att använda den vanliga metall rör, jag kunde...

Trä hjärta Wind Chime

jag gjorde detta för min flickvän för alla hjärtans dag, men det finns aldrig en dålig tid att ge din flickvän (eller pojkvän, eller någon) en trä hjärta windchime. Jag ville göra henne något och hade några stumpar av aska liggande, och detta är vad...

Komprimerad Gas Cylinder Wind Chime

när jag var liten brukade jag resa med karnevalen och alltid såg kitschig grejer de sålde på den oberoende midway. En av de saker jag minns var en stor wind chime tillverkad av vad som såg ut som en av de stora helium tankarna. Jag trodde de var awes...

Wind chime av köksutrustning

Steg 1: Tänk på en design för wind chime. -Börja med att försöka göra en design för wind chime.-Svar på dessa frågor för en tydlig bild av design och för en god planering: vilken typ av material ska jag använda? Vilka verktyg behöver jag att göra det...

Vindrutan torkare Wind Chime

detta är en wind chime som görs nästan uteslutande från återanvända objekt. De enda material som inte börja livet i en annan form är fiskelina och den ögla som hänger från. Jag rekonstruera hur jag byggde det från minnet för min första instructable s...

Kock (återvunnet HDD) Wind Chime

vädret har varit helt underbart! Våren är i luften faktiskt.Jag hade några gamla HDD om runt, jag låta min son ta dem isär. Som han gjorde detta, jag plocka upp bitarna (naturligtvis)...Jag gjorde denna vind ringklockan använda endast delar från en H...

Kartong wind chime

en härlig handmålad wind chime skapad av avfall kartong rullar...Saker du behöver:1. kartong rullar från folie paketen2. trä beading3. akryl färger4. klockor, prydnadssaker, chimes5. färgglada trådar6. borr maskin7. såg8. tandpetare / matcha pinnar/...

High Powered LED Solar Lighting System

Även om jag älskar att göra bevis på konceptet sol projekt, eller sol projekt som jag kan använda om världen tar slut, föredrar jag att göra sol projekt som är användbara i mitt dagliga liv. (Jag älskar min sol FM-radio, men jag har aldrig haft behov...

UV LED Solar Light ändring

ändra en solar ljusbanan gult eller vitt ljus till en Ultra Violet sökvägen Light.Steg 1: Ta en solar path ljus och ta bort toppen från klart världen --Inte titta direkt i en UV led när det är på... NÅGONSIN. UV-ljus är farligt att oskyddade ögon så...

Att lägga till "Glans" trädgård Solar Light

trött på det svaga ljuset från din sol-uppladdningsbara trädgård lights? Du kan mer än tredubbla ljuseffekt med denna nya krets. Fungerar även med röd eller orange ljus - så länge går det bort ett enda AA-batteri!Steg 1: Ta bort gamla kretskortet. Kl...

Super grundläggande Solar Lighting under $75

Om du letar efter en enkel, är billig men tålig solar belysning setup för din byggnad eller ekonomibyggnad då denna handledning perfekt för dig. Det finns många tutorials på denna webbplats men vi ville göra vårt system så sparsamt som vi kunde och f...

Låg kostnad järnaffär hängande Wind Chime

än klockorna och swivel allt kom från järnaffären. Klockor och vridas kom från en sportaffär. Det tog mig ungefär tre timmar från start design till färdigställande och jag är nöjd med resultatet. Det gör inte en hel del buller eftersom jag monterat k...

Verkliga Solar Lighting

detta är ett enkelt sätt att lägga till ljus någonstans måste du det utan kör sladdar och behandlar alla de dyra sol utrustningen.Steg 1: Bygga den Ta en normal 20 uns Cola flaska och tvätta den. Fyll flaskan med vatten och tillsätt en kapsyl full av...

DIY Wind Chime/vind Charm

Jag bestämde mig att skapa denna vackra vind charm av inspiration jag hittade på internet. Jag ändrade det för att göra det mitt eget, och du kan göra samma sak. Följande instruktioner är egentligen tänkt att vara en riktlinje för att skapa din egen...