Soldriven batteriladdaren för camping.Detta instructable visar hur man bygger en solar powered batteriladdaren för användning utanför hemorten.

Jag börjar ta mer och mer, flygande utflykter hemifrån. Några av dessa resor kan pågå i flera dagar. Laddning från planets batteri är inte en bra idé eftersom ett dead flygplan batteri skulle vara en stor besvikelse.

Som ett exempel, en vän till mig och jag flög till Oshkosh, WI i år för att delta i veckan lång monster airshow. Vi var hemma i fyra dagar och tre nätter - tält camping samtidigt. Innan vår stora resa visste jag att jag skulle behöver ett sätt att ladda alla våra elektroniska saker varje dag. Problemet är, vi använder våra elektroniska skräp under dagen och måste ladda det på natten. Nästa problem är, om vi ladda av ett batteri, batteripaketet förmodligen inte kommer att pågå.

Lösningen är att använda en solpanel ladda en huvudsakliga batteriet under dagen och sedan använda huvudsakliga batteriet för att ladda våra saker på natten. Denna lösning verkar fungera mycket bra och det är död enkel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

600/300 lumen li-ion camping lykta

Jag kunde inte hitta riktigt kraftfull camping lykta på marknaden. LED lyktor har lång arbetstid, men ljuset räcker inte (till exempel) till matlagning och uni riktad. Fluorescerande nödbelysning är tung, stor och förlora laddning vid lagring på grun...

Awesome Camp Half-Blood skjorta med back design.

Efter 8 spännande, roliga och awesome år av Percy Jackson och Olympus serie hjältar, har det slutligen kom till ett slut på den 7 oktober 2014, den sista boken av Heroes of Olympus-serien, The Blood of Olympus.Så, för att hylla denna stora berättelse...

Camping rocket spis

Jag något slags kärlek camping. Även älskar jag matlagning. Men jag gillar inte att bränna icke reversibel bränslen.Så vad för alternativ gör har du. Ja naturligtvis, du kan tända en eld varje gång, men det inte är tillåtet överallt och du också brän...

Pop kan Camp spis

Denna lätta Kaminen är perferct för backpacking eller bara camping. Koka vatten lätt för din MREs eller varm choklad eller waterever annat. Mycket enkel att göra!Ledsen avancerade i om all min bilderna visar sig i sidled...Om du gillar, skulle jag up...

Göra kniv slida och förvandla din kökskniv till en camping, fiske eller jaktkniv

I denna tutorial visar jag dig hur till att göra en steath för en kniv, det tar inte mer än 15-20 minuter. Jag tror alla har dessa grundläggande saker på deras hem, saker du måste göra denna kniv steath.Om du inte förstår något bara kommentera och ja...

Lär dig de bästa Knut för Camping

Den spända linje Hitch är bästa Knut för camping och enda Knut du behöver i de flesta situationer. Dess lätt att lära, lätt att komma ihåg, lätt för att knyta och lätt att knyta upp.Denna knut har en speciell funktion: du kan glida upp och ner för at...

En god Camping mat för alla årstider

När jag var engagerad i undersökning fungerar för nya vägbyggen i nordöstra Indien, par av min kollega ingenjörer och själv fann det svårt att göra matsäck med oss. Lunch kan inte förberedas på den tidiga timmen som vi brukade starta från vårt läger...

Lätt Peasy välsmakande Cheasy Pasta Pesto (även bra för kräsen, vegeterian småbarn på en camping)

OK Låt mig vara sundet: detta är inte exakt '' Haut-Quisine"eller god italiensk mat. Men jag antar att du tänkte att ut genom att läsa prick inte du?Men om du söker för en mycket enkel men smakrik pasta recept som även kräsna barn äter än denna kompa...

Camping med hundarna gjort lättare

älskar du din hund? Älskar du camping? Har du hittat att binda ett par hundar upp i litet område orsakar dig att lämna camping stolen ganska ofta och att knyta upp sina leder? Jag har, det verkade som jag spenderade halva min tid runt elden behöva ri...

1960-talet Camping Lantern elnätet Plug hacka

en 1960-talet camping lykta jag hittade vid en lokal välgörenhet butik för £6 brutna batterifack, tänkte om jag kunde hitta spänningen, jag kunde tråd det genom en transformator till elnätet och göra till en säng läslampa.Steg 1: Inspektera varor, rä...

Hur man gör 5 minuter sandwich för camping

detta är mycket enkel recepi som jag och mina vänner används för att förbereda under vår camping aktivitet. dess endast behöver 5-10 minuter att förbereda smörgås.Steg 1: Förbered ingrediensen Ingredienser är:1 burk sardin med tomatsåsgurka/tomat/sal...

En framgångsrik snö Camping resa

detta är min guide om hur du förbereder för en framgångsrik snö camping resa!Detta bygger på tidigare erfarenhet och kunskap. Jag har gjort detta och jag vet hur det fungerar!Några behövde saker:-Pengar (massor)-Tålamod (massor)-Kunskap (massor)-Snow...

Everlasting Solar Camping natten Lite

http://www.ledlights.greenwatts.info/ detta enkla projekt omvandlar två solar trädgård lites och några tunna muromgärdade centrala vacume PVC-röret i en ficka storlek LED solar powered lampa som kan användas som en natt/komfort ljus eller läslampa. D...

Camper Van termisk persienner

hemgjorda, budget thermal mörkar för våra VW T4 SWB camper van projektledare.Jag kollade på eBay och andra online butiker för att hitta en uppsättning för en T4. och prislappar var overkligt. £50 + så jag om att göra våra egna.Ursprungligen jag tänkt...

Felfri bil camping: fönstret täcker.

Förra året gjorde jag en säng i min Toyota Rav 4 för bil camping.Yukonstruct's Van Slam gav mig mig massor av idéer om hur man kan förbättra min bil-camping stil.Detta enkla projekt är en bugg skärm för ditt fönster, så att du kan sova inne med frisk...

Årsdagen Camping (i vår bakgård)

Det började med min fru vill ha en liten bakgård tillflyktsort på vår bröllopsdag. En idé, en liten doodle på närmaste bit av vad jag kunde hitta, och lite ambition.Steg 1: Det stora jobbet! En vision och en väl anlagd plan... Min fru frågade om vi k...

Bikesport Micro-Camper

Bikesport mikro-husbil är en liten husbil för att skjutas som en handkärra eller släpas bakom en cykel eller liten skoter. Det är lätta och är byggd på Aosom Elite II släpvagn ram: Aosom CykelkärraHusbilen är 2 fot brett och bilder till en 6 fot säng...

DIY lastbil Bed Camper!

Jag ville göra en husbil säng med utdragbara lådor för min bil. Efter att en lastbil mössa, jag samlade ihop några återvunnet trä från pallar och gamla frakt lådor och gick till stan bryta ner dem till användbara virke.Detta är ett snabbt och enkelt...

Eld Stoker-fläkt (camping eller hem eldgrop)

baserat på ett liknande koncept hade jag växa upp för vår spis, detta är ett verktyg för att blåsa luft i glöd att föra dem tillbaka till livet... piggna är att det sätter ditt ansikte 5.5 fötter från där du vill blåsa så du får behålla dina ögonbryn...