Soldriven trådlös tweeting fågelholk

A soldriven trådlös tweeting fågelholk.
Relaterade Ämnen

Tweeting fågelbordet

I sommar min 5 år gamla ville son och jag arbeta med ett projekt som skulle vara kul, utbildning och relaterade till naturen. Medan du njuter av en vacker Colorado sommarkväll på morfar och mormors däck titta på alla kolibrier slåss över 6 ställen på...

Säkerhet kameran fågelholk

Hej allaVåren blir snart och det är dags att sätta upp några birdhouses!Jag gjorde denna särskilda fågelholk för min far. Han blir lite äldre och detta går tillsammans med två kännetecken: 1) han blir lite paranoid och därmed rädd för ovälkomna gäste...

Fågelholk nattlampan

Min vän hade nyligen sitt första barn. Förberedelse för dagis målade hon ett vackra tropiska träd och fågel på plantskolan väggen. Som en del av min baby shower gåva ville jag göra en fågelholk nattlampa för dagis att hänga från trädet.Steg 1: Instäl...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...Detta projekt dokumenterar mina äventyr i att lära hur tråd upp mitt hem för trådlöst strömförsörjning övervakning. Jag bor i en hyrd lägenhet så jag inte har hacka-tillgång till panelen mätaren...

Linux dator tweeting.

Gjort detta för ett bra tag och jag älskar det. Riktiga datorn automation. Detta är en instructable att få din linux dator komma åt twiiter via kommandoraden för att både skicka och ta emot tweets. Fina med detta är det kommer att fungera på ett syst...

Tweeting bilder från webbkameran

Nu när vi har en lampa servaren set-up, kan vi skapa web-projekt! Det första projektet som vi kommer att göra är ett program som automatiskt kommer tweet en bild från vår webbkamera när vi trycker på "Nafsa foto".Steg 1: Komma igångInnan vi kan...

Tweeting Webcam bilder från din ZYBO

Detta Instructable kommer över hur du tweet bilder från en webbkamera på en ZYBO, när allt är klart, du kommer att kunna aktivera ZYBO och börja tweeting omedelbart.För detta instructable behöver du:ZYBO som har framgångsrikt startat upp med LinaroMo...

DIY: Fågelholk från pall skrot trä (video)

I denna video kan du se hur man gör enkla fågelholk från pall skrot trä.Från olika pallar projekt har vi alltid kvar några shorts trä bitar. De kan inte användas i framtiden och ofta kastas ut. Jag gillar alltid att använda material inf fullt de pote...

Bygga en fågelholk

Bygga en fågelholk· Material som krävs:(1) 1 "x 8" x 8 "cederträ1-¼" galvaniserat Finish naglarHammareGeringssåg eller skicklighet sågFläcken eller målaPenselMåttbandVinkelhakePennaBorr med 1 ½" och ¼" bit3" bit av plugg...

Bygga en dekorativ fågelholk

detta instructable handlar om att bygga dekorativa birdhouses från gamla böcker. Alla böcker jag använder kommer från sparsamhet lagra utförsäljningar. Jag vet att vissa människor kan tenderar att bli lite upphetsad över tanken på att förstöra en bok...

En enkel fågelholk, återvunnet material

fick jag uttråkad idag och eftersom det var så kul och soligt ute tänkte jag på att göra något trevligt för det kvittrar dussinet av birdies som alltid komma runt min trädgård att umgås, foder och spela.vad du behöver:gamla (5 liter) plastflaska, kan...

Tweet-a-pott: Twitter aktiverat kaffekanna

gillar tanken på att göra kaffe i farten? från din säng? Medan du är på bussen kommer hem? Då är Tweet-a-potten för dig!Tweet-a-pott är nästa i fancy twitter aktiverade enheter. Denna kaffekanna kan dess ägare att göra en kanna kaffe från någonstans...

Hur man bygger en fågelholk

Det här är en steg för steg instructable om hur man gör en fågelholk.Du behöver:Efterbehandling naglar3/8" plywoodWireBred skruvVerktyg:HammareSågMåttbandVerktyget Ritstift (egentligen inte en!)SkruvmejselDrill1 1/4" eller 1 1/8" hål sågSte...

Bara en fågelholk

Im alltid letar efter nya sätt att till nöd trä. Jag tänkte på den gamla barnwood look. Naglarna är falska (ett annat sätt att använda dessa pesky nailheads). Projektet innebär en tabell såg och en fackla, Använd sunt förnuft. Första bilden var utan...

Tweeting graviditetstest

Projektidé kom från detta harmlös twitter inlägg. Men Hej, varför inte prova att göra en? Jag läste någonstans att världen behöver mer löjlig smarta enheter. Så här är det.Jag har (vi har) bara någonsin använt icke-digital graviditetstest där du läsa...

Laserskurna fågelholk med fönster

Tja, är som ni ser gjorde jag en fågelholk i vår och om du gillar det, också, du välkommen att göra en själv :)Du behöver:en LasercutterPlywood (4mm)Akrylglas (4-6mm)Lim6 magneter: ⌀ 6 x 1 mm1 trä pluggWood fläckenSteg 1: LasercuttingFörst måste du s...

SawSquawk fågelholk (inspirerad av SawStop)

Jag gillar att bli kreativ med min birdhouses. Det är mycket roligt att titta på en fågel som flyger in i något underhållande. Denna gången gjorde jag en som ser ut som en SawStop tabell såg. Jag kallar det SawSquawk. Kolla in videon och följ sedan d...

Bygga en kalebass fågelholk

Denna kalebass Birdhouse var inspirerad av en Instructable Inlagd av Calischs. jag kunde infoga flera idéer föreslagits av andra Instructable användare som kommenterade det ursprungliga inlägget. Användaren Zacker föreslog att lägga till en överhänge...

1 timme fågelholk

Detta Instructable ger ett enkelt sätt att bygga en robust fågel hus som var utformad, byggd och målat i drygt 1 timme!Jag ville skapa en fågelholk som har mer fokus på arkitektonisk design då den traditionella fågelholk. Jag designade detta snabbt i...