Som kan ses på Instructable - The Pocket slang hållareden är cheezy, det är töntigt, de lovar inte bara kommer det se bra ut som ny, men det smakar bra också!

Ja, jag talar om de wiz bang produkt annonser vi titta på 3, medan lödning våra senaste projekt och tycker

"Hej jag kan använda en av dessa"

Tja, jag köpte en "Pocket slang" på Home Depot och var nyfiken (men inte entusiastiska) som den skulle
"Arbete som annonserade" så jag gjorde mina egna experiment, och har gjort en Instructables om det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Mockingjay Pin: som kan ses på Hunger Games

Ok så detta instructable är väldigt enkel att göra men det tar mycket tid och tålamod. För att göra detta Mockingjay stift behöver du följande:-lera (som kan sättas i ugnen)-kniven-guld och svart färg (jag använde nagellack)-en PIN-kod-scolpting verk...

Tina Fey hatt som kan ses på 30 rock

jag stickade denna hatt för några dagar sedan och jag kan inte sluta bära det! Ända sedan jag såg Liz lemon bär den, jag var bara tvungen att göra min egen! Tur jag hittade mönstret på ravelry av sarah moore http://www.ravelry.com/patterns/library/hi...

Få till någon plats som kan vara blockerade - bara har tillgång till min dator

i detta instructable jag använder en slumpmässig webbsida - yes.google.com åt instructables.com när det är blockerad. Detta är möjligt på grund av domän remapping.Denna idé är också i instructable här.Steg 1: Vad du behöverEn Windows-dator (sorry Mac...

Magic Wand som kan förvandla bruksföremål på och av

vet du ett barn som tycker om att låtsas att de är en guide eller en fe prinsessa? Hur vill du ge dem en leksak trollstav som kan slå på/av elektroniska apparater som magi? Du kan även kunna lära dem en sak eller två om elektronik i processen.I detta...

En vattning controller som kan användas i hem nätverk

Ett par veckor sedan, jag publicerade en stor liten controller modul som tillhandahålls 6 reläer kan styras från en dator via ett nätverk. Efter att jag publicerat det, måste jag tänka att samma grundkonstruktion, med ett par ändringar kunde tryckas...

4 servo drive CellBot som kan fjärrstyras.

jag började med en idé om vad jag ville från början men ett försök efter den andra fick jag äntligen till där jag är nu. Denna robot distans kontrolleras från någonstans i världen och åkt runt huset. Jag kan se med sina ögon. Här är en kort körning n...

Gör din egen IR-fjärr som kan nå någonstans

Min hemmabio är långt borta från min säng och fjärrkontrollen kan inte nås där. Många gånger, tänkte jag styra hemmabiosystemet från min säng att njuta av musik när som helst (på grund av lathet förstås). Så jag gjorde en sökning och hittade denna fa...

Min 1€ antispionprogram som kan slå miljarder dollar statsunderstödd malware

Trött på dåliga regeringar spionerar på oskyldiga människor utan anledning?Trött för att se något sånt här?http://www.theguardian.com/World/2014/feb/27/GCHQ...Trött för att se hur lätt du kan hitta en råtta virus som kan (ab) använda webkameran (som...

Hur man gör en iphone/android/web kontrollerbar förlängningssladd som kan användas för att styra din crockpot, garageport, kaffebryggare, riskokare, smoothie mixer... fisk tank bubbelflaskan eller någon annan elektronisk enhet från var som helst med tillg

Detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en dator/iPhone/Android-kontrollerbara nätsladd som kan styra något elektriskt från var som helst med tillgång till internet. Bygget kostar 60$ och det är ganska lätt att göra. Det kommer förmodlig...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Förvandla Raspberry Pi till en Bluetooth-enhet som kan upptäckas av fjärranslutna bluetooth klient

IntroduktionJag har en Bluetooth Radio USB-enhet som samlar damm när jag snubblat på det. Så jag tänkte jag skulle ta den i bruk med Raspberry Pi. Detta instructable är om mitt lärande resa för att lägga till en bluetooth-gränssnitt till Raspberry Pi...

Hur man gör en robot som kan spela Tower of Hanoi

september, jag har byggt en robot som kan spela Tower of Hanoi av Makeblock. Och vi tog den till World Maker Faire New York 2013.Mer information kan du besöka här.Komma igångJag har nyligen byggts om en ny. Detta instructable, hur man gör en robot so...

Instructables Enhancer - en userscript som förbättrar instructables

Instructables Enhancer är en userscript som förbättrar din upplevelse när du använder instructables.FunktionerInställningar-menyn som en ny undermeny på sidan du-inställningarAuto-kontroll för uppdateringar och anmälan bubblaVisa kommentarer i det ga...

Liten footprint Arduino Nano med USB-laddning krets (Li-Ion eller LIPO) som kan stänga av sig själv (mjuk spärren power)

När jag började min första Arduino projekt, insåg jag att jag behövde använda ett litet format Arduino så att jag kan bifoga den i min enhet. Att vara ny på Arduino, visste inte jag att alla de utmaningar som jag skulle ha med batteri förvaltning!Eft...

Canbot (en robot som kan)

Hej vänner...Detta är min andra Instructables.Det är namn är Canbot (en robot som kan)Syftet med att göra denna robot ärJag vill göra en robot att gå någonstans.Denna robot kan sence färg, hinder, djup etc.Steg 1: Samla material 1: jag köper en rad k...

ANTAGONISTISKA böcker: Nyfikenhet - hur man gör en bok som kan bara öppnas en gång

detta är en instructable om hur man gör den andra boken i min antagonistiska böcker som (en som kan bara öppnas en gång). Här är ganska lätt (även om det kräver grundläggande kunskaper om svetsning). Förutom att ska theres bara en hicka som kan hända...

Bästa effekter som kan skapas med hjälp av photoshop

denna video innehåller listan över 20 bästa effekter som kan skapas med hjälp av photoshop. Dessa effekter tas från olika photoshop tutorial platser. Lär dig dessa effekter från http://www.bubblews.com/news/2260072-the-most-amazing-photoshop-effects...

3 tekniska prylar som kan förbättra din hälsa

Om du tror handlar att få frisk om att hålla saker naturligt - det inte är nödvändigtvis fallet. Sanningen är att tekniken kan hjälpa. Det finns massor av prylar ut där syftar till att göra just det - få dig frisk. Men hur vet du att välja mellan när...

3 enkla hemmagjorda verktyg som kan vara mycket användbar

Hey Guys!i denna video från nyfikenhet underhållning och DIY.Jag kommer att visa dig hur man gör 3 hemmagjorda verktyg som kan vara mycket användbart för dig.hoppas du njuter!...