Sony Ericsson USB-HUBBgöra en USB-hubb för dig se telefonerna
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ändra Sony Ericsson MPS-70 högtalare till USB-högtalare

i denna snabba video, jag ger en steg för steg guide om hur man konvertera Sony Ericsson MPS-70 talare (som är exklusivt för Ericsson telefoner) in i USB-högtalare som kan arbeta med någon laptop eller dator....

Arduino & sony ericsson: gsm sköld hacka

Hej! Ett tag sedan jag ville fjärråtkomst till min arduino för att styra I/O pins, jag gillade verkligen arduino GSM sköld eftersom det skulle tillåta mig att kontrollera min arduino från var som helst i världen. Men sådan en sköld tyvärr kommer inte...

Med hjälp av din Bluetooth aktiverat Sony Ericsson telefon till kontroll din dator

jag har läst på instructables ett tag nu, och jag har alltid velat göra några av de saker att folk har skrev om, men har funnit mig själv titta på saker som är svåra att göra eftersom de är verkligen svårt att göra, eller det som krävs är svåra att f...

Laptop kylning Pad med 4-portars USB-hubb

jag har använt min laptop med en kylning pad och en 4-portars USB-hub men problemet är jag inte gillar det. att vara liggande blockerar CD-enhet eller andra portar eller ventiler för övrigt tyckte jag inte bära värmeskyddet och navet separat alla var...

DIY micro USB-hubb för Raspberry Pi Zero

Efter beställning nya Raspberry Pi noll insåg jag plötsligt hade jag en lämplig micro USB-kabeladapter ansluta ett tangentbord eller en mus till den. Nu sunt förnuft skulle ha varit att gå tillbaka on-line och beställa antingen passande kablar eller...

AT-ATX-bärbar bänk nätaggregat (med voltmeter och USB-hubb)

internet är full med instruktioner om hur man gör en makt leverans av en begagnad ATX dator strömförsörjning. Jag försökte att tänka på ett bra sätt att göra en bärbar ta mellan min arbetsplats i skjulet, min arbetsplats i min datorrum och min arbets...

Apple Watch Night Stand och USB-hubb Encaser

Varje barn har vissa Legos hemma, oavsett stor eller liten.När han eller hon växte upp, de gamla tid favorit leksaker som hamnade i en låda, i garderoben, doneras till de i behov, etc.Varje datornörd har några enheter, oavsett enkel eller fantasinamn...

Altoids Tin USB-hubb

detta är en 3 port USB-hubb med en flexibel manliga port leder ut. Hela är mycket enkelt att bygga och är en rolig hårdvara hacka. Navet är också inbyggda i en altoids tin, nu får du några lustiga ser från människor när de ser du ansluta din flash-en...

Mobiltelefon USB-hubb

fick jag uttråkad med att bära min usb drivar, bluetooth / wifi adaptrar runt i en Altoids kan, så jag bestämde mig att komma med en mer kreativ bärväska. När jag började, fortsatte att komma på idéer. Jag slutade med en riktigt cool sätt att bära ru...

Driv USB-hubb för Rtl-sdr

Powered USB-hubb. Jag använder det med ett batteripaket för rtl-sdr på min telefon, som inte levererar tillräckligt aktuella och det innebär att jag inte kan göra saker som ADS-B mottagning och stämma i världen.Steg 1: Samla material och verktyg På b...

Lägga till en extern strömkälla till en billig USB-hubb

En dag fann jag mig i behov av en USB-hubb med en evig strömkälla men när jag gick till en butik jag kontrollerat de kan vara ganska mycket dyrare än de som inte ha\ve extern strömförsörjning. Ingen big deal, jag ska bara genom en billig en och lägga...

Monterad USB-hubb för laptop

Hej, Jo jag fick en gammal värdelös laptop, ingen ville det eftersom det var mycket långsam, men jag trodde det kan vara bra för mig, speciellt för college verk eller presentationer, men ett problem som jag hittat är att det bara har två USB-portar,...

USB-ström Fan svalnat, inbyggd USB-hubb, Laptop väska Del1

Laptop väskor är dyra. de billiga som är totalt skit. De knappt anständigt som börjar som $69.99 och jag har svårt att spendera att kinda pengar när det inte är exakt vad jag vill i första hand, så jag bestämde mig att göra det själv och se vad jag k...

Arduino & sony ericsson: gsm sköld hack2

Hej! För ett tag sedan skrev jag en instructable om hur du använder en gammal sony ericsson med arduino att läsa ett inkommande sms och utför en åtgärd beroende på innehåll av meddelandet (länk). Eller helt enkelt visas i videon i den instructable: L...

Raspberry Pi noll USB-hubb & protoboard

Raspberry Pi entusiaster som tycker om att använda den awesome Raspberry Pi Zero som lanserades förra året prissätt på bara $5, kan vara intresserade av en ny bit av hårdvara som har skapats för att ge lite extra funktioner i form av RasPiBox.Den nya...

Fixa en USB-hubb utan verktyg eller märken

för min första Instructable jag valde något lätt, fixa en USB-hubb i trä utan verktyg eller repor.Innan fortsätter ni får ursäkta eventuella grammatiska fel, har jag inte många chanser att tala engelska i vardagen.Det är en flyttbar fastställande uta...

Glödande videoband USB-hubb

nuförtiden, USB-hubbar blir mindre och mindre (och då de faller bakom skrivbordet eftersom kabeln är tyngre än navet en så du har att huka bakom datorn för att återställa det)Så jag behövde något bättre (naturligtvis jag kunde ha bara limmade det på...

Göra en billig USB-hubb ljus för skrivbordet

om du är en packrat nörd som mig, du förmodligen har en gammal USB hub liggande. Detta instructable visar dig hur man sätter den gamla USB-hubben för bara några tior. Denna bild visar hur det ser ut i handling. Jag har utformat detta ljus har en egen...

Marmor USB-hubb

denna marmor USB hub tog ca 3 timmar för att göra... Här är de steg för steg:Jag började med en enkel 4-portars USB-hubb som min syster fick clearance någonstans. Jag tror hon betalade en dollar för den. Som med alla saker, det första steget är att t...