Söt rosa bonnet, tröja, filtjag gjorde denna uppsättning för min stora systerdotter. Hon var i tid men som bara var lite sent. Jag fick mönstret för filten från Internet och tröja och motorhuven kom från Michaels. Jag ändrade motorhuven och tröja att ha samma trim som filten.
Relaterade Ämnen

Söt rosa bonnet, tröja och filt

jag virkade detta för min stora systerdotter. Hon var på tiden, som var sent! Jag ville att hon skulle ha något som en suvenir och kanske använda på sitt barn. Jag har bara virkade filtar, detta är min första bonnet och tröja. Jag ändrade bonnet och...

Förbättra smaken av kaffe med den här metoden

Min man har druckit redo gjort kaffe från hörnet butiken. Jag började göra kaffe för honom med kranvatten för att spara pengar. Han sade hemlagad kaffet smakade bättre än den köpta, men inte markant bättre. Jag bestämde mig att problemet måste vara v...

Hushållens punkt Minion

Steg 1: material Burk ring gul kände fyllning sömnad levererar sax gamla jeans svart markör eller svart kände Electrical tape (svart) 2 knappar röda eller rosa string vit klibbig filtSteg 2: sömnad Ta en lång bit gult tyg och vik den och redo din söm...

Massa effekt virka: Tali'Zorah

här är min andra virkade Mass Effect trupp kompis Tali Sture vas Normandie. Bredvid Liara är hon min andra favorit trupp kompis att ta ut på uppdrag. Jag gjorde också henne försvar drone Chatika vas Paus. Du kan ofta höra henne skrika "gå för optik,...

DIY: Filt Rose Ring {Tutorial}

denna filt ros ring var ett projekt som jag för några år sedan och var första gången jag gör en ring med filt. Det var ursprungligen baserad på en ring som en vän köpte någon annanstans och jag trodde jag kunde betala för mindre och göra min egen. Så...

DIY gåva idéer mors dag, hur man gör filt blommor, ros, Lilja, nejlikor och mandel blosoms

Den mors dag kommer, och här visar jag en idé för gåvor utan att spendera en massa pengar, dess mycket billiga och din mamma kommer att älska det.I kan du steg för steg se hur man gör en rosa filt, nejlikor, lily och mandel blommar med filt.Detta är...

Mexikanska filt lappat och broderade Converse hög Top Sneakers

jag använde säljare prov mini mexikanska filtar och broderi floss att laga och reparera Converse sneakers. Allt detta gör en funky, en av ett slag par sneakers.Steg 1: Filtar och sneakers... en trevlig match jag har haft några "säljare prover" a...

Klädde med filt blomma gåva korthållaren

det är svårt att slå praktiskt i att ge ett presentkort. Men du behöver inte Linda in dem i generiska kuvert från butiken. Klä upp vanligt presentkort med dessa snabbt och enkelt filt blomma gåva kortinnehavare!Du behöver:Kände scraps (olika färger)D...

Hur man gör filt blombuketter med knappar och träpärlor

Söka efter blombuketter? Vad sägs om dessa DIY kände blombuketter? Den följande Pandahall läraren kommer att berätta hur man gör denna filt blombukett.Steg 1: Material och verktyg som behövs i DIY filt blombuketter:smycken att göra leveranser:15x2mm...

Hur man gör en söt mini kudde från filt

Hej detta är hur man gör en kudde (lite mindre än A4) med en söt fisk på den. Den är gjord av orange, mörka och ljusa blå filt.Det gör en stor gåva och är bra för barn. Du kan ändra det du vill. För alla hjärtans dag kan du använda rosa och rött och...

Avas filt

en Babyfilt med Lion Brand: Vanna's Choice i dammig lila, Dusty Rose, dammiga grönt och vitt. Yttre torget görs i utsäde sömmen med inre kvadraten är raka sticka.Rutorna var stickad i rader av 5 och sedan sys ihop till form filt.Projektet var enkel o...

COFFEE FILTER FLOWER TABLE-SCAPE

Här är en kaffe filterpapper blomma med flera olika center utsmyckningar.Den rosa utsmyckning ger inställningen en romantisk, våren eller sommaren känsla.Den samma kaffe filterpapper blomman med en målad yucca pod på en spets papper doily och vikta d...

Baby Bonnet Hat

Baby bonnet mössa med fleece tyg och virka pom pom dekoration.Steg 1: Saker krävsFleece tygRosa och vita garnSaxTråd och sy maskinMåttbandVirknålTyg limSäkerhetsnålSteg 2: Börja sy Mät och kapa fleece tyg 9 X 7 tum.Vik tyget till fel sida och stygn i...

Mors dag present – hur man gör en filt blombukett

Detta DIY projekt – filt blombukett för mors dag kan väcka din passion för crafting! Med färgglad filt papper och band, kan du också göra en.Steg 1: Leveranser att göra filt blombukett för mors dag:Rosa filt papperHot Pink kände papperGrön filt pappe...

Göra denna vackra rosa låda

denna box kan göras från rester av material och udda smycken, klistermärken, band etc. som ofta finns på gamla kort. Innan kasta dem, se till att du hämtar alla dekorationer, eftersom de gör bra tillägg till en farkost som detta.För det första ta en...

----- FELT ROSE ------

HUR MAN GÖR FILT RÖD ROS?Du behöver:-Filt-Nål-Sax-LimKassan videon om du vill ha mer detaljer....

Fleece sjöjungfru svans Lap filt/Baby säck, alla storlekar

detta roliga enkla sy projekt var inspirerad av en vacker virka mönster som jag hittade på nätet. Enkla och attraktiva men det var tidskrävande att göra. En ung vän föreslog jag försöker göra en med fleece och här är vi. Två lager av tyg gör denna co...

Red Rose armband - 27 cent

vilket nöje det är att bära en dyra smycken eller att bära din egen handgjorda smycken! När jag är på handgjorda, det måste vara billigare än vad jag kan få motsvarande på marknaden. Så är nyckeln att få billig eller gratis material. Här gör jag ett...

Tutorail: Marie Tsum Tsum Collab - nål filt

Hej alla Hannah från hörnet av Craft och jag trodde det skulle vara mycket roligt att göra en DIY Marie Tsum Tsum video. Så gjorde hon sin DIY av delica pärlor och jag använde nål filt. Jag hoppas du njuta av både av våra filmer!♥Find Hannnah video h...