Söta garn fjärilHej alla, prenumeranter och medlemmar lika! De flesta av er besöka denna webbplats ofta, som jag. Detta är min gå-till app, inte har jag skrivit något i över en månad! De av er tålmodiga tittare som har väntat på något, det är dags! Jag presenterar för er den söta garn fjärilen!

Du kan (eller inte) undrar hur jag kom över denna söta lilla tillbehör, men jag kommer att berätta historien på något sätt. Ungefär tre månader sedan, hade jag försökt göra en rund loomed hatt för min mors väns nyfödda dotter. Jag gav upp efter ett tag på grund av skolan säsongen igång igen och min begränsade tid. Så var i går kväll jag på Instructables, bara titta på en av mina favorit medlemmens sida, jessyratfink. Jag såg hennes bedårande slouchy mössa, och tänkte, Hej, jag skulle göra detta! Tja, efter en tid gjorde jag det! Och jag älskade det! Jag bestämde mig för att plocka upp en bortglömd tidsfördriv och gjorde en mindre hatt för nyfödda dotter till min mammas vän.

Jag slutade för några timmar sedan och efter att ha granskat hatten, jag tror inte det tillräckligt söt om det söta barnet. Naturligtvis gick jag in på Instructables ASAP, att hålla ögonen öppna för söta tillbehör för detta hat. Jag hittade så många, men skicklighetsnivå för virkning och stickning är en stor fet gås ägg (eller 0, kan man säga). Detta ledde till en liten liten farkost som bara dök in i mitt huvud. Så, efter en efterlängtade handledning från din verkligen, jag ger er alla söta garn butterfly, skicklighetsnivå 0. Njut!

PS jag har infogat länken för jessyratfink's slouchy mössa där texten "slouchy mössa" är i orange. Tack så mycket Jessy!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY söta garn fjärilar

En vän berättade för mig om dessa söta garn fjärilar men hon kunde inte Visa mig hur man gör dem eftersom vi inte hade garn eller gaffel med oss just då. När hon berättade om tekniken jag en söt, liten fjäril på bilden och var tvungen att ge det ett...

Fjäril, hur att virka det från en plastpåse

söt fjäril av plast eller vanliga garn, färdig inom en timme, inte att svårt att göra, och du kan använda den för att dekorera en många olika saker:-med en pärm eller ett järn tråd fäst vid den, kan du dekorera ditt hus eller påsk träd-Om du fixa det...

Hur man knyter en fjäril av Macrame

Kropp och vingar är gjorda med macrame square knot teknik, som kallas också "cobra Knut" eller "Salomos Knut"; och huvudet är en 2 strand diamond knut. Den är baserad på fjärilen i JD Lenzen bok: Paracord Critters: djur formade knop oc...

Virka-trimmade fjäril hängande

Köpte min moster en cirkulär fjäril mobil för länge sedan, och hon har det hängt upp i sin kemtvätt och förändringar butik. Hon frågade mig om jag kunde skapa en kamrat Fönsterdekoration som det hennes butik. Du ser, butiken har en liten vrå med gard...

DIY roligt garn Art

Jag köpte garn för att lära sig att virka och sticka men det fungerade inte så! Jag tror jag är för lat för virkning och stickning. Men garnerna var tvungen att vara bra så jag om att göra några garn konst. Jag har sett fiber konst, garn innan men vi...

Fjäril Cookies och The marmorering teknik

göra enkla och fantastiska fjäril cookies med hjälp av en isbildning marmorering. Det är lätt att göra och är användbar i en mängd olika utföranden. Jag har använt det själv på hjärtat cookies, strumpa cookies och nu fjäril cookies. Om du någonsin un...

3D fjäril Mini-Cupcakes

den gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gi...

3D fjäril Art

jag var med min mamma på Ikea för några dagar sedan och hon snubblade över en shadow box med 3D metal fjärilar. Hon ville köpa det men vi hade bara gått för att titta runt så hon inte hade tagit sin handväska med henne. Jag önskar jag hade haft min p...

En Jute garn lampskärm för billiga

För mindre än fyra spänn gjorde jag en spiffy lampskärm!Jag hade fått en sparsamhet butik lampa men det kom sans skugga. Efter flytta lampan runt huset, det fann sin plats och man börjar fråga om dess skugga, eller brist på sådan.Steg 1: Få leveranse...

Vacker fjäril Cape

Se denna vackra fjäril cape med bara ett mönster bit och en mycket lång maska. Nu kommer du att banan redo för hösten...Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverSymaskinE-6000 Fernström-FuseE-6000 Stitchless1 1/2 varv av 60" brett ty...

DIY: Tovade garn halsband

Garn är varm, trevlig på touch och det är eleganta, idag kommer jag visa dig hur man gör en snygg halsband från garn i några lätt att följa steg. Detta projekt kräver lite crafting färdigheter och några timmar en gång du har alla sak för det.Låt oss...

Kände bollar från skrot garn

Jag har stickning huvudsakligen med ull och alpacka garn nyligen. Det slog mig att jag inte har att kasta bort alla dessa små rester av garn eftersom de kommer kännas. Så jag började samla en hög med lös garn rester att göra i små kände bollar. De ka...

Klädde med filt koppling med garn tassles

det var verkligen enkelt att sy, det tog mig en timme eller så. Garn tassles tog 5 minuter. Jag flätad jingle bells in i den....

Beginner's Guide to Hand färgning garn

En nybörjares Guide till Hand färgning garnEtt FiberArtsy inläggHar du någonsin märkt att även med 1000-tals garn colorways och kombinationer, du på något sätt inte kan hitta precis den färg du vill för att vissa sticka eller virka projekt? Det har a...

Hur man läser en garn etikett... Plus en gratis utskrivbara diagram!

Har du någonsin sett symboler och instruktioner på ditt garn etikett och visste inte vad de alla menade?Det brukade se ut som ett främmande språk för mig i början! Men efter denna tutorial... kommer du aldrig att förvirrad igen om hur man läser en ga...

Hur man snurra ett Rainbow Gradient garn

Detta Instructable kommer att visa hur att snurra en gradient garn. En gradient garn är en där färger ändringen jämnt från en färg till nästa och varje färg presenteras en gång. I motsats till andra flerfärgade Garner där varje färg visas flera gånge...

Hur ' Väva ' garn med en borrmaskin

Denna tutorial ska show dig hur du kan göra sladd som kan användas för allt från armband och halsband till nyckelringar och wraping "båge". Det ser vävda till alla men mest skarpsinniga observatören och du kan göra miles av det i minuter.Vad du...

Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)

En FiberArtsy handledningHur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)Har du någonsin försökt att färga själv striping garn? Någonsin märker att du behöver komplicerade (och dyra) verktyg som en tänjning ombord används med en vävstol? Tja,...

Hur man färga ful garn

En FiberArtsy.com handledningSe hela röran här :)Någonsin har en av dessa Grand idéer där du bara vet att det kommer att bli super cool? Ja, jag hade en av de denna vecka.En Super Cool och rolig garn färgning Experiment! Woohoo! STÖRSTA FAIL! Åtminst...