Söta Holiday Candy Jar hackaså jag hade dessa gamla mamma godis burkar jag gjort det senaste Halloween som jag bara insåg att jag hade efter den galna hus dekorera, ljus hängande frenesi har jag varit på, och jag hade glömt allt om dem, så jag bestämde mig med tanke på den begränsade tid (jul runt hörnet) jag bara arbetat w vad jag hade att göra några julig burkar...

MATERIAL:

Glasburkar
Bandage... dessa var i min gamla mamma burkar
Googly ögon
Akrylfärg
Glaspärlor
1 snöflinga
Papper
Tråd prydnad krokar (händer)
Bomullstussar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bokför Holiday Candy Cane kross

så heres hur man gör en rolig end-of-the-year godis kom shaker!Steg 1: Samla material Samla alla dessa oanvända polkagrisar! Samla ihop så många som du kan få.Du behöver:-Hammare-Quart-Gallon storlek Ziploc väska-CNADY KÄPPAR!!!-En salt eller peppar...

Terrakotta krukor?? -Gumball maskin Candy Jar

är inte detta ett söta sätt att Visa choklad? Eller gumballs? Or __________? (infoga din favorit godis här) Detta var en enkel roligt projekt. Det skulle vara en underbar gåva för alla godis älskare. Måla den valfri färg och fyll den med någon sak at...

Teardrop resa släpvagn (extra filmer!)

Obs: denna trailer är nu till salu! Kontakta mig om du är intresserad! Tack!Rättvis varning! Detta kommer att vara en biggie Instructable. Rättvis varning! Jag föreslår att du läser det hela innan du börjar bygga. Du kan också få några mer detaljerad...

Hur man Prank godis överraskning!

Jag lära dig hur man gör detta bra tilltag för du kul med din familj och vänner!Steg 1: Vi behöver för detta tilltag: Candy Jar (av hermetiska cover)BallongSkalpellKaramellfärgSteg 2: Tillsätt några droppar karamellfärg till ballongenSteg 3: Ballong...

Mudbench (steg 3 av 4)

detta är den 3: e 4 artiklar som jag kommer att utstationering om hur man bygger ditt eget mudbench. Förhoppningsvis är det tillräckligt tydligt. För varje av de fyra inlägg lägger jag upp en PDF med utskrifter. Förlåt det gleshet, jag kommer inte at...

"Chockerande" upptåg

detta är min post för 2010 April Fool's tävling. Dessa upptåg kommer att chockera offer du spela dem på. Du kan använda alla, några eller fler objekt än vad jag kommer att lista.Steg 1: material You Will Need:Chockerande laserpekare - http://www.deal...

Pumpa hasselnöt och kanel karamell godis barer

på grund av tid på året, jag har tänkt nyligen om recept med pumpa. Så småningom bestämde jag mig att göra en chokladkaka liknar en Snickers, men mer höst/pumpa orienterade. Dessa barer skulle ha en pumpa smaksatt nougat med hasselnötter och rostade...

Jordnötssmör sprött - mikrovågsugn Version, gjort på mindre än 10 minuter!

jag älskar att göra olika holiday candy, men ibland hela datakonverteringsprocess stående framför spis, tittar på jäkla godis termometer är så tröttsamt! Här är en läcker och enkel jordnötssmör sprött recept-gjord helt i mikrovågsugnen!Var noga med a...

Holiday ost bollen med soltorkade tomater

helgdagar är ofta mer kaotisk än avkopplande, men oavsett av förhöjda stressnivåer, finns det alltid god mat att göra. Har du ibland oväntade gäster förbi eftersom "det är semester" och hitta dig själv oförberedda, munchies-wise? Är du cookied u...

10 Hacks life med PVC #13

10 Hacks life med PVC #13[Se VIDEO]Här är den 13: e upplagan till vår "10 Hacks Life med PVC" serie. Vi byggt och testat dessa projekt med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hacks ingår:1. benskydd2. resa h...

19 oväntat Life Hacks med String

Det finns en uppsjö av kreativa livet hacks med string-- och vi pratar inte bara om att skära vinflaskor eller PVC-rör...Här är 19 awesome-- och oväntade!--life hacks att vi alla behöver i våra liv!Steg 1: Få en Ring loss från fingretVisste du att du...

10 Hacks life med PVC #10

10 Hacks life med PVC #10[TITTA PÅ VIDEO]Här är den 10: e upplagan till våra 10 Life Hacks videor. Vi byggt och testat dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hackor för:1. träd såg förlängning2. Vrid din h...

101 + Hacks life använder ätpinnar

Tänk ätpinnar kan bara östländerna? TROR IGEN :)Här är 101 + fantastiska (och ovanliga) saker du kan med pinnar i köket, matsal, butik/garage, "man cave," office, hemma bibliotek, trädgård och badrum. Också, för spädbarn, hjärnans utveckling och...

Holiday White Peppermint Star

är du redo för semester? De flesta av oss är inte riktigt någonsin redo (själv), men säsongen förändras och vintern smyger sakta sig på oss, vare sig vi vill det eller inte! Här är ett skrämmande faktum för dig ifall du var orolig för att ha att skyf...

Candy Bar paj (för Pi-dagen)

min matte lärare berättade att för pi-dagen (3-14-14) kunde vi göra en paj och ta det in för extra kredit. Bära med mig eftersom jag glömde att ta bilder medan jag gjorde det.Också det bara kosta mig 6$ att göra så om pengarna tryter är en stor öken!...

Hur till: Bygg en Holiday renar och släde för $15

många av de föreslagna holiday trä projekt ser vi på projektwebbplatser ta på en Julia Childs inställning till design - du vet, med material som du inte har, verktyg du har inte råd och planer som du inte kunde rita upp även om du var en raketforskar...

Candy kalla skär Aka söt korv

Detta instructable visar mig att lösa en av min otillfredsställda barndomen cravings ;)När jag var barn var jag alltid möjlighet att välja kakan skulle min mamma göra för min födelsedagsfest. Jag minns bläddra genom bakning recept boken, titta på bil...

Presidenter av julen förbi & närvarande: Vita huset 3D utskrift Holiday prydnad

1 av 5 vinnare i den första någonsin Vita huset 3D prydnad Design Challenge! Tack till alla för president- och historiska hurra för "Presidenter of Christmas Past & Present"!Se Vogue.com's uppskrivning på Vita husets "teknisk-savvy"...

Hacka ett kort

överraska dina vänner med denna ljudsystem som du kan dölja eller bära!Titta på den video: http://pbskids.org/designsquad/build/hack-greeting-card/Steg 1: Här är vad du behöver hacka ett gratulationskort! Musikaliska gratulationskort. Innan du köper...