Space needle lunar orbiter bootlegtheres denna glass sak i restaurangen space needle, heter den lunar orbiter, och ett tag sedan jag var att äta en och jag trodde att dess så episka! Jag ville försöka göra min egen så heres en instructable! anteckningar fungerar inte på den dator jag använder så im ledsen. bilden nedan visar inte en bootleg men den faktiska sak på space needle.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Burning Man porträtt - Space Needle Edition

på ett infall, Ms. Zoid och jag beslöt att sälja våra Burning Man biljetter och huvud till Seattle i år. Vi verkligen "bränner" medan vi är här och hittade en grupp av Seattle brännare som har en Playa fest på en närliggande strand lördag kväll....

K'nex Seattle Space Needle V2

Hej, och tack för att ta en titt på min andra version av en K'nex (inte Lego) modell av Seattle Space Needle. Denna utgåva använder Mini-K'nex och klassiska K'nex tillsammans och faktiskt kan stå på sina egna. Tornet är lik sin Lego motsvarighet, och...

K'NEX-inte Lego - Seattle Space Needle

Hej! Detta är en modell av Seattle Space Needle som jag byggt från K'NEX. Det är mycket större än den Lego version som jag jämför den med, men inte ser så realistiskt. Jag kommer att publicera en kompatibel om folk frågar. Tack för visning!...

Seattle Space Needle replika

här är några bilder på de första 6 fot Space Needle replika jag byggt och några bilder på mig som arbetar på den. Som allt jag gör detta gjordes med återvunnet 100% material.En mycket stor majoritet av detta gjordes från verkliga delar av Space Needl...

LEGO Space polisen - Lunar Limo (5984) MOC

Hej där LEGO fans!Först ut, jag inte normalt lägga saker som detta, så anser er lycklig.Detta är en moc av LEGO ange 5984 Space polisen serien, Lunar Limousinen. Jag tror inte att någon annan har postat en moc för denna uppsättning-jag har inte hitta...

Göra någon leende med utrymme inspirerad konst

Förra året vid denna tid förlorade min son sin älskade hund Scooby till cancer. Detta projekt gjordes att lyfta sin sprit genom att utlösa fina minnen att Scooby kommit till vår familj. Min son räddade Scooby från pund när min son var bort på college...

DIY Homebrew utomhus Webcam instruktioner

jag använde en gammal Logitech webcam, en semi-pensionerad Thinkpad och en 6 X iPhone telesope lins från ThinkGeek för att bygga en utomhus webbkamera.Varför? Cuz jag har en * killer * utsikt över Seattle silhuett inklusive Space Needle och jag vill...

Mitt torn

detta är ett torn som byggde jag när jag var 11. Jag gjorde det på ett ganska ekologiskt sätt med idéer av andra inte direkt plagerizing men att lägga på en originell idé. Detta torn började som en ganska stor yo-yo rida då jag fick stora struktur by...

Gitarr mikrofon stativ

Hej där, detta är en gitarr mikrofon stativ jag byggt för en icke vinstdrivande organisation för att Lotta ut. Jag gjorde det av allt återvunnet material. Vissa delar är från Seattle Space Needle; som doneras till mig att bygga två 6 fot hög Space Ne...

Komponera & försköna en Scrapbook

detta instructable kommer att ge dig massor av idéer för hur du kan vilja till layout och försköna en sida i din gästbok. Jag har upptäckt att många av designerna, jag hämtade inspiration från föreställer sig när man beslutar hur man komponerar dem.I...

Att hitta norr riktningen och tid med månen p3-Moon ytstrukturen

av tonytran2015 (Melbourne, Australien)Detta är den sista delen på med månen för att hitta riktningen och tid. Ytstrukturen på månen kan användas som en kompass ros för jordens invånare.Steg 1: En naturlig, upp och ner naturliga kompassrosNära till f...

DEAD SPACE - Isaac Clarke nivå 3 kostym komplett Cosplay bygga

på grund av det stora svaret jag fick från min Dragon Age inkvisitionen Instructable hjälm bygga tråd. Jag har beslutat att göra en full Instructible på min DEAD SPACE Isaac Clarke nivå 3 Cosplay kostym!Detta bygga var i särklass den mest detaljerade...

Space Tower (Knex Ball maskin)

min nyaste ball maskin: Space Tower! 12 banor, 3 nätverk. Om du gillar det, snälla rösta på mig i "Leksak stavar och kopplingar Contest". Tack!Steg 1: Micro sökväg 3 rasade sökvägen, men gjord av micro delar istället för normal.Steg 2: Två rikta...

Världens minsta K'nex Orbital redskap församling

Välkommen till min Instuctable om hur man bygger den minsta möjliga orbital redskap församlingen ur k'nex!Jag ursprungligen byggdes för att vara en del av en överföring, men trots sin ringa storlek, den var för stor för mina behov. Jag trodde att and...

Bootleg Bailey's Irish Cream

I first had homemade Baileys almost a year ago at a girlfriends house. Mina vänner använde ett gammalt recept som de hade haft i år. Receptet innehöll vodka, whiskey, kondenserad mjölk, kaffe slipar & choklad sirap. Det var inte hemskt, men det var i...

Elektriska Orbit hjul: Sido framdrev Hub-mindre rullskridskor

medan på en college runt California, jag såg högskolestudenter rider uppför en backe på dessa konstiga hjul. De skulle flytta benen framåt och bakåt, som om de gick, men de magiskt skulle röra sig i sidled. När jag såg dem hoppa av och sätta hjulen i...

Space Viking dräkt

Jag blev inspirerad av det Metalocalypse avsnittet "Dethstars" att skapa mitt eget utrymme Viking dräkt.Klä upp som en Viking är öppen för massor av tolkning, plus kostym består av komponenter. Jag siffra innebär jag kan återanvända, ersätta, el...

Hur man gör kände konst med en needler verktyg

en needler verktyg (som jag kallar det) används för att sammanfoga två bitar av filt tyg tillsammans utan några andra en användning material som sträng. Första bilden är en bit gjord med nål och tråd. Andra bilden är gjord med verktyget needler. Dett...

Hur man får lägre priser på fake/bootleg objekt i Chinatown

8 steg för att få lägre priser på bootleg objekt i Downtown LA Chinatown.Steg 1:Gå till en något skissartad butik i Downtown LA Chinatown som du vet säljer fake/bootleg objekt (i princip nästan alla butik)Steg 2:Hitta ett objekt eller objekt som du v...