Space Ranger antimateria Hand pistol Pistoli fortsättning med min första prop pistol

och fortfarande inspirerad av dessa medlemmar: hardworkguts och gmjhowe

Här hittar du mitt andra försök

Se Steg
Relaterade Ämnen

8 skott KNEX HAND pistol REVOLVER

Hej alla im extrema builder och detta är min nya 8 skott hand pistol revolver. Detta är en av de första anständig revolver vapen jag har sett men im inte säker. Nu för spänna det skjuter någon gång 20 fot och andra 40 fot u vet aldrig. im kommer att...

Cyber/Steampunk Futuresque Sci-Fi Hand pistol

detta är ett projekt jag har jobbat på i några veckor nu. Jag ville i princip en cool hand pistol. Jag lust inte någon replika film rekvisita och lagen gör det svårt att köpa normala replika vapen. så jag gjorde min egen.Rösta om du gillar det!Tack v...

Min post apokalyptiska ånga punk hand pistol

detta en av en vänlig hand pistol heter brons ängeln. resonemanget bakom namnet är, under provningen vetenskapsman och post världen militären var att skapa en pistol. En pistol så mäktigt det kunde decimera en ängel med en blast. Tyvärr dagen av det...

KNEX fem runda Hand pistol--recension--

här ia en hand pistol som jag har gjort som innehar fem rundor, ser ut ungefär som en riktig hand pistol och är relativt korrekt. Har en enkel handtag mag mekanism, och sann trigger också. Också, på avtryckaren kan du ta ut mag mataren och fäst den s...

K'NEX mini Hand pistol KNEX

detta är min KNEX Mini Hand pistol som skjuter farely snabbt.Detta är min första instructable. Den har en block utlösare. Jag gjorde detta när jag var uttråkad och se hur man gör en instructable.Steg 1: Knex Mini Hand pistol Min Knex mini Hand pistol...

Revolver Hand pistol

detta är min första revolver 8 skott hand pistol. Det är mycket ljusa och bekväma och har en ture tigger plus det skott vita stavar ca 15 till 20 fot med ett bra gummiband och snälla KLASSAR det! :)Steg 1: hantera HandtagetSteg 2: Trigger Avtryckaren...

Mycket kraftfull Knex Hand pistol (uppgradering)

detta är inte en kopia av k'nex gunman pistol. Det är en uppgradering. Det är ännu mer kraftfull och exakt, nya handtag design och mycket lättare att dra slagstiftet tillbaka! Och utlösaren klickar automatiskt på plats när du drar tillbaka slagstifte...

Cyberpunk Futuresque Sci-Fi Hand pistol - Version 3: e

Ok, brunn här är mitt senaste projekt, en ny pistol, med detta försökte jag ta på alla råd från min tidigare handeldvapen den första, den andra en.Dock två in ryggen uppstod, för det första, jag förlorade först hälften av den "att göra av" bilde...

Supercool hög effekt knex hand pistol

liten, hög ström, supercool, knex pistol. Inte den mest exakta sak i världen, men kraftfull för sin storlek. Det är min andra instructable. Den använder mycket små bitar och inte för hårt att göra eter. Det skjuter röda kontakter bäst men kan skjuta...

K'nex Spining projektil Hand pistol

Hej! Detta är min första instructable. Jag erkänner att det är bara en attempet för mig att bli formiliar med att göra en instructable. Enda som är unikt med denna pistol är att skottet snurrar. Njut!Steg 1: Samla dessa delar2 röda stavar2 vita stava...

KNEX fem runda Hand-pistol instruktioner - FRH16

här är jag instruktionerna för min fem runda pistol eller FRH16. Cjester2 begärt instruktioner om min recension i kommentarerna. Jag vet i den översyn som sagt om jag fick fem instruktioner förfrågningar jag skulle lägga upp instruktioner, men jag sa...

Knex shooting range och mini pistol mål.

Hej detta är min skjutbana som har mål, som är lätt att slå över och jag har gjort en knex pistol som kan skjuta på olika hastigheter eller längder på längden på elastiskt band du använder. Min skjutbana har en rörliga luckan på baksidan, som kan anv...

SHG - liten Hand pistol

detta är en enkel pistol som har en mag av 14 skott och en sann utlösareSteg 1: Begärda artiklarnaConnecters3 enda grå2 dubbel grå12 orange4 vit4 röda4 gul1 beige4 Y kontakterStavar1 röd1 gul14 vit27greenBand1 liten4 medium1 storSteg 2: Bygga steg 1...

Mycket kraftfull Knex Hand pistol

Tja, detta är den allra första Knex pistol som jag har någonsin byggt bort av mitt sinne, och detta är mitt första inlägg på instructables. Icall detta awesome vapen RPKG-1 eller "Verkligen Powful Knex pistol Version 1" även om det kanske ser sm...

Auto load hand pistol

lätt att göra och skjuter bra.Steg 1: pistol frame build the frame.Steg 2: stöder bygga stöd.Steg 3: tidningen bygga tidningen.Steg 4: trigger build the trigger.Steg 5: magazine och gun ram. sammanställt pistol frame och magazine.Steg 6: ram rod att...

Mycket stark hand pistol

denna pistol har en 40-100 fot ringde (för att få 100 fot eller mer behöver du en hel del gummi band. (Jag har så många på jag kan knappt dra det tillbaka), det är 11 inches lång och mycket exakt.Steg 1: Barrle Du behöver2 långa grå stavar8 gul koppl...

Yanyboys Mini knex hand pistol (sant trigger!!!) v1.1

detta är en av de minsta vapen knex mini sant trigger. Den har en härlig grepp och har ganska god effekt.här är alla bitar som anges:7 gul kopplingar8 röda kopplingar1 vit kontakt7 mörk grå kopplingar2 två grå sätt kopplingar2 Y-anslutningar2 blå dis...

Knex dubbel sköt hand pistol

det har två fatmycket exakt och skjuter ganska långt om 50 om du men tillräckligt gummiband påhar ett utrymme för attDet har en mycket stark ram och kan hantera en hel del kraftSteg 1: hantera 20 röda 1/4 cirklar6 vita stavar4 gula stavarSteg 2: räck...

Gummiband "hand" pistol

material:din handett gummiband...