Space Viking dräktJag blev inspirerad av det Metalocalypse avsnittet "Dethstars" att skapa mitt eget utrymme Viking dräkt.

Klä upp som en Viking är öppen för massor av tolkning, plus kostym består av komponenter. Jag siffra innebär jag kan återanvända, ersätta, eller uppgradera olika delar av dräkten och få mer användning av den. I teorin.

Min Viking yttre rymden ursprung är mestadels ett berättande element att bortförklara syntetiska material, blinkenlights och onaturliga färger.

Jag bestämde mig för de väsentliga delarna var historiskt osannolika behornade hjälm, ett svärd, en furry Harnesk eller bröstplåt, och lika mycket EL tråd som jag kunde enkelt montera på min rekvisita.

LÄNK: Carleyy's awesome Xena kostym!

Se Steg
Relaterade Ämnen

TECHNO VIKING! LED hornen på en Viking utrymmehjälm: volymindikator + Transucent Viking hjälm

Ja! Detta är en hjälm för Space Vikings.Uppdatering, detta bör vara bytt namn Techno Viking hjälm ***Men dess oktober 2010 och jag bara lärt mig om Techno Viking idag. Väl bakom kurvan är meme. Whateva "Här är han med högre produktionsvärde.Kom ihåg...

Bygga en Viking stolpe svarv utan att använda Power

Jag har alltid haft en affinitet för traditionellt hantverk, och när jag såg "endast handverktyg" tävlingen visste jag det var dags att bryta ut trä arbetar redskap och göra något jag har velat bygga en lång tid. Med detta projekt tänkte jag jag...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

DIY Dead Space Isaac Costume

Denna handledning utforskar processen att göra en Isaac Clarke kostym från Dead Space TV-spelet. Detta projekt kan bli mycket tidskrävande, beroende på hur mycket detaljer du vill lägga till outfit.Steg 1: Samla leveranserFör denna dräkt behöver vi k...

Dead Space: Schofield verktyg 211-V Plasma Cutter

"Grattis till ditt köp av en Schofield verktyg 211-V riktad energi Plasma Cutter! 211-V kombinerar kraft och tillförlitlighet i en portabel formfaktor, vilket möjliggör enhandsfattning.Den Plasma Cutter levererar en sammanhängande puls-ström, eller &...

Gary Sterley 40 k Space Marine

detta är min Warhammer 40k Space Marine kostym. Det är en Crimson knytnäve och blev klar precis i tid för Halloween i år. Detta är min andra någonsin kostym bygga och jag har arbetat med det sedan mars 2013.Jag har en full bygga tråd ligger på RPF fo...

Grå Knight Space Marine

Min dräkt är en grå riddare Space Marine står det 10 fot lång. Jag hoppas du njuter.Steg 1: EVA Foam Använda EVA Foam för att skapa varje objektSteg 2: Måla objekt Måla varje bit.Steg 3: tillbehör Skapa din detalj bitar.Steg 4: Steg 3 ha kul med kost...

Nedskärningar ditt space

jag är ganska mycket visar du hur trappa ner och hantera ditt space så du använda mindre utrymme och energi. Några enkel sak du kan göra och det skulle inte kosta för mycket pengar.Den totala kostnaden för mitt projekt var gratisSteg 1: UtrymmetVi re...

Baby Viking dräkt

GeekBaby är en viking denna Halloween. Jag är riktigt nöjd med sin kostym, det ser bra. Form av en kombo mellan äkta och fiktiva klädsel.Jag sticka mössa från ett kit som finns från BellaKnitting.com jag gjorde detta hade för honom att bära på sjukhu...

Blood Ravens Space Marine kostym

detta är min Blood Ravens Space Marine kostym för Animethon 19 och Halloween 2012. Jag gjorde denna kostym från EVA skum golvmattor, varmt lim och lite husgeråd....

LÄTT VIKING kostym: Ingen sömnad inblandade

denna idé för Viking hjälm har flyter runt i min hjärna för ett par år nu och jag fick äntligen att försöka ut för denna Halloween.Tja, som ni ser, det ser fantastiskt och var verkligen mycket lätt att göra. Basen av hjälmen är mitt kök stål bunke. J...

Att göra en Viking / barbariska kriget hammare

detta instructable visar dig hur man gör en läder Wrapped Viking / barbariska krig Klubbat. Den jag har de flesta bilderna är prototypen. Jag gör dessa 3 i taget och alla är unika så om färger på läder eller handtagen inte matchar från bild till bild...

Baby Space Invader Hat

detta mönster passar 6-12 månaders gamla barn.Steg 1: materialSvart och vitt garn--jag använde Cascade varumärke 220 Superwash (100 gram / 3.5 oz 220 varv)Storlek 8 (US) rundstStorlek 8 (US) strumpstTre stygn markörerMätaren är 1,5 sts för 1 cm, elle...

Rabatt Viking hjälm

så du är på en razzia av Skottlands feodala samhällen, din longboat cruising genom de nordliga haven, krigare jublande som kusten kommer in i utsikten genom dimman när du inser (gasp!) att du har glömt din hjälm. Vad händer nu?Lyckligtvis, här är ins...

Bygga en Burning Man porträtt - Space Needle Edition

på ett infall, Ms. Zoid och jag beslöt att sälja våra Burning Man biljetter och huvud till Seattle i år. Vi verkligen "bränner" medan vi är här och hittade en grupp av Seattle brännare som har en Playa fest på en närliggande strand lördag kväll....

Grundläggande Spangenhelm (Viking hjälm)

hjälmen för denna tutorial vann TechShop Austins bästa i metall 2013!I den här guiden kommer vi göra en äkta Viking hjälm (Spangenhelm) med den primära hjälm ramen som bas. Efter avslutad stegen i denna tutorial, kommer att tillbaka här och vi avslut...

Dead Space markör

Bio:"Svart markör är en främmande artefakt som finns på jorden i 2214. Det utstrålar en signal som-beroende på din intelligens – antingen inducerar demens eller avtryck ritningar till din hjärna för att återge fler markörer. " (http://deadspace3...

Viking katapult

har du någonsin velat belägra ett efterlikna slott? Skrivbordet grannar i skolan? Eller på kontoret bredvid dig på jobbet? Ja nu kan du med Viking katapulten!VARNING! Jag är inte ansvarig för skador inte skjuter på ögonen. Använd sunt förnuft människ...

Android Appinventor handledning: Space Invaders App

I detta Instructable kommer jag att lära hur man gör en grundläggande Space Invaders spel på MIT App Inventor 2. Du kommer inte behöva ladda ner något för att göra app, och denna webbplats är fri. Den app du gör fungerar bäst på Android-enheter. Om d...