'Spara datumet"bröllop inbjuder - Vintage Style - post-stämpel - bagage etiketterJag ville skicka ut 'Spara datum' kort till våra bröllopsgäster innan du skickar ut faktiska inbjuder. Sätt människor vet datum och kan hålla den fri.

Jag gjorde mina ursprungliga och kära med hjälp av en anpassad gjorde färgstämpelavtryck och några köpta etiketter från eBay. Detta instructable emellertid lär du dig att göra dem hemma utan en anpassad bläck stämpel.

Datum gjort: Jan 2013
Ca kostnad: £1
Ca tid: 1 timme (beroende hur många du har att göra)
Svårighetsgrad: lätt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Wedding 'Spara datumet"disk med dolda budskap

min numera fru kom en underbart nördig idén att skicka ut 3,5-tums disketter som 'Spara datumet' påminnelser för vårt bröllop. Känner att min status som "nerdiest" i förhållandet hotades jag trodde..."Vore det inte bra om vi kunde sätta ett...

Video bröllopsinbjudan - två av oss älskar historien tidslinjen & spara datumet

Behöver du en inbjudan till din bröllopsfest? Vi två älskar historien tidslinjen & Spara datumet är en modern och romantisk video som kan användas för ditt bröllop tillkännagivande eller Visa din kärlekshistoria i original och roligt sätt under bröll...

35mm Film spara datumet

Observera: jag inte planerar att gifta sig någon gång snart, men jag är glad att kunna dela denna idé/teknik med folk som är!Folk som dras mot äldre media (jag är en av dessa föräldrar) har alltid en speciell plats i deras hjärtan för saker som kamer...

Handgjorda Pocketfold bröllop inbjuder

Detta är helt handgjorda bröllop inbjudningarJag använde Photoshop för att skapa den inbjuda och information korten liksom framsidans etikett.Om du planerar att använda photoshop rekommenderar jag laddar ner frimärken för photoshop, kan du google det...

Spara datumet!

Några av er har läst min förlovningsring instructable (här). Det naturliga nästa steget var rädda datum!Vi ville göra något vi inte hade sett förut, och jag alltid dumma ordlekar, så vi gick med att spara datum med liv i ringen.Liv-ringen runt datume...

Min 100% DIY bröllop bygga

Jag trodde det skulle vara en bra idé att ladda upp min komplett design paketet jag gjorde för ett bröllop som var alla 100% utformade från topp till botten själv DIY.Tyvärr kan jag inte ge det många kliver som det var allt gjort med min design färdi...

Vintage barn spela väggklocka för $4.

Hello all! Idag ville jag dela med mig av min favorit gåva spara idé! Jag vet att du har sett detta gjort en miljon gånger på internet men jag tror min är unikt genom att det görs från vintage barn poster som är vanligtvis mycket färgglada och kreati...

Hur man ger en eftertänksam bröllop/dusch gåva

detta instructable innebär idéer om hur att ge kreativa bröllop-relaterade gåvor utan att bryta banken. Göra det personliga är stora tipset!Dessa är några idéer som jag har använt som presenter till mina vänner eller gåvor som har getts till mig och...

Snabba, enkla och billiga bärbara bröllop idéer

om du eller någon du känner är intresserad av en Notebook tema bröllop, har du kommit till rätt ställe! Jag har funderat på olika sätt att dra bort The Notebook bröllop tema på en budget. Jag har försökt att återanvända saker som normalt skulle få ka...

Steampunk spara datum

Jag är ett stort fan av steampunk och jag älskar att se bilder av steampunk inspirerade bröllop och fest.Så fan jag ville skapa en cool steampunk kort som kan användas för en inbjudan eller ett bröllop spara datumet. Dessa stora kort kommer att vara...

Raspberry Pi styrs rumstemperatur övervakning med Gnuplot bild utgång och e-post alert förmåga

där jag arbetar, det finns ett mycket viktigt rum som rymmer massor av datorer. Den omgivande temperaturen i detta rum måste vara väldigt cool att optimera prestanda för dessa system.Jag blev ombedd att komma med ett övervakningssystem som har förmåg...

Hur man skickar e-post

IntroduktionAtt veta hur man använder e-post är en viktig form av kommunikation i dagens samhälle. Jämfört med den gamla mode post och post-stämpel, skicka ett e-postmeddelande är snabbare, billigare och bekvämt. Det är viktigt för att kunna skicka e...

Hur man skapar en vetenskap Hack Day

(Foto av Matt Biddulph)Vetenskapen Hack Day är en 48-timmars-all-natt händelse där någon entusiastiska över att göra konstiga, dum eller allvarliga saker med vetenskap kommer tillsammans i samma fysiska utrymme att se vad de kan prototyp inom 24 timm...

Insamlingar - Online-auktion

Jag deltar i en lokal ideell organisation. Debiterar vi ingen inträdesavgift för turer och all vår finansiering är genom donationer och volontärer.Detta Instructable kommer att dokumentera processen vi brukade vara värd vår första stora fundraiser. V...

Hur till skapa en ros

rose är en kraftfull symbol för kärlek i hela samhället, och det har varit sedan början av civilisationen. Visa din valentine att de är en kraftfull del av ditt liv genom att ge dem en smidd ros.Detta är ett ganska svårt, men med tålamod och hårt arb...

Fotografiska SaveTheDates

mina föräldrar var inte i idén om att Save-The-Date kort, men jag ville ha den typiska erfarenheten, så jag var tvungen att göra min egen att uppfylla som idé. Detta är för enkelt, och allt roligt. Hoppas du får några idéer av din egen!(Även om jag f...

Vuxen Star Wars part

min man är alltid häftigt för mig, så jag använda sina födelsedagar för att visa honom hur fantastisk han är, i gengäld. Han är en Star Wars mutter och alltid har varit, så jag ville göra sin födelsedag minnesvärd sista November.Sammanfattningsvis gj...

Barebone digitalklocka rev2

Hej stötarna...Här är en uppföljning för digital klocka projektet jag har skrivit om ett år sedan. Jag har inte funderat på drivan av modulen RTC! Jag har hittat den tendens att vara plus 1 RTC minut för varje 21 dagar passerat, det är enorma. Detta...

Hur man "ANTIKA" fotografier med hjälp av Microsoft PhotoDraw

Halloween säsongen är närmar sig snabbt och, som en ivrig hem haunter, jag är på jobbet på min nyaste projekt. I år jag var ute efter för att göra en serie vintage snygga fotografier, eller "antiqued" om du kommer. Jag hade redigerat liknande bi...