Spara möbler och inreda nästan vad som helst för under 5 $du kommer ihåg det fula tapet där din mamma brukade sätta inne i skåpen? Väl bra nyheter! Nu kommer det i fina färger, med olika färgat trä ytskikt. Det är en mycket robust, tvättbara finish som är lätt att arbeta med, och kostar under 5$ per rulle.

Jag har nyligen börjat använda det att återställa billiga möbler som skadat finish, och för att täcka alla möjliga saker.

Tyvärr jag har inte bilder på den färdiga möbler ännu, så det är bara att ge dig en uppfattning om hur det fungerar, jag täckte en cookie låda med överblivna svart woodgrain mål och gjorde ett mönster av ljusa trä finish. Jag tycker verkligen att det skulle ha sett bättre med en ljusare bakgrundsfärg, som medium trä eller ett rödaktigt trä.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Komponent testare - testa nästan vad som helst!

Att vara elektronik student eller hobby, du kanske trodde att få en testare som kunde testa nästan vad som helst "ELEKTRONIKKOMPONENTER, naturligtvis!"Nu vad om jag berätta att man kan ha en och som också gjorde själv under INR 600 endast (USD 1...

Lätt poncho av nästan vad som helst.

Sjalar/Ponchos är tidlösa, och ett enkelt projekt som kan vara gjord av nästan vad som helst... duk, filt, täcken.Vita en på bilderna är en tung bordsduk som jag hittade på en loppmarknad och pink är en gammal afghan jag hittade vid en sparsamhet but...

Öppna en öl med nästan vad som helst

Trött på letar du efter en flasköppnare. Trött på människor ber du om en. Då denna Instuctable är för dig! Lär dig hur man öppnar en öl med nästan vad som helst. Sedan titta på ett roligt video gjorde jag visa min teknik. Hoppas du gillar.1. skaffa d...

Hur man karbonat nästan vad som helst: gör din egen kolsyrad frukt och läsk!

Sedan jag köpte en CO2 tank, jag har carbonating mina egna saker i år nu. Jag säger "saker", eftersom möjligheterna att vad kan vara kolsyrad är nästan obegränsade. Nästan allt som innehåller vatten kan vara snabbt och enkelt kolsyrat för några...

Lägga till en Pocket Clip till nästan vad som helst

Tjena,Min post för Pocket Sized Contest 2012!--[]--Här kommer jag visa dig hur du lägger till en pocket clip (som de på en kulspetspenna) vad som helst. Detta är en mycket snabb och billig metod men det håller upp starka och lägger port-möjligheten t...

Hur man dölja nästan vad som helst i slätt sikta

trött på lämnar pengar eller någon liten värdefulla objekt ute i fria eller dölja det och glömmer var du lagt det? Heres en snabb och relativt enkel lösning.Du behöver:En piska grädde eller någon aerosal kan (måste vara helt tom)En konservöppnareMagn...

Gör mugghållare för nästan vad som helst!

Hej alla! lång tid användare av instructables, men detta är den första tid ive blivit av utstationering något.så i princip min bil tyvärr inte kom med mugghållare, så när jag körde min drink (koks eller vatten, aldrig alkohol, barn Drick inte och kör...

Hur man kontrollerar nästan vad som helst med en 3D-kamera (inklusive din Arduino)

om du kontrollera din ansökan av tangentbordet, musen eller styrspaken då det är lätt att styra med gester med hjälp av en 3D-kamera. Denna tutorial ska show dig hur det kan göras med hjälp av Device Emulator, en snygg öppen källkod bit av programvar...

Göra nästan vad som helst till en lampa

Steg 1: Extrahera lampa fixturer Hitta en gammal lampa (jag använde en Lavalampa) och använda oavsett medel, dra ut elektriska bitar utan att skada dem. Du skulle förmodligen gå och köpa dessa delar men vad är roligt i det?Steg 2: Koppla bort kablar...

Sätt att ordna/Store smink (eller nästan vad som helst) på din spegel

i grunden är det en riktigt enkelt, snabbt (och vissa kanske säger magiska) sättet att organisera din makeup på din spegel (eller någon annan skit som du vill hålla fast vid din spegel)! Jag kom upp med detta när alla mitt smink var att vara trångt p...

Sy en klart skyddande hölje för nästan vad som helst

om du har något från din leaf samling till gamla vykort, eller ens en världskriget 1 ranson bok som du vill ha sparas, detta projekt är för dig. Det kommer att hålla dina projekt eller minnessaker från att förstöras, och det tar bara några minuter at...

Göra nästan vad som helst till en högtalare

du kan omvandla nästan alla objekt till en högtalare med hjälp av en piezo-skiva och en handfull ytterligare komponenter. Detta kan verka som magi, finns det faktiskt en ganska enkel teknisk förklaring. Genom att köra en piezo skiva med en förstärkar...

Cykelkärra som passar nästan vad som helst! :D

I build this for my rc planes because my parents don't want to drive me to the flying field. Detta var inspirerad av detta "kompatibel: Och jag hade (inte riktigt) en massa roliga bygga det.OK så jag skrev massor om detta och det bara bort everyhing....

Lägga till en Go-Pro Mount till precis vad som helst

visar hur till 3D-modellen en Go-Pro kamerafäste som kan läggas till någonting som är digitalt fabricerade, som omfattar nästan vad som helst. Även om du inte har möjlighet att skriva ut detta eller har det CNC skulle, det är fortfarande ett bra sätt...

Lägg till en fjärrkontroll till precis vad som helst!

i detta Instructable jag ska visa dig hur du lägger till en billig fjärrkontroll till precis vad som helst! som tar din fantasi.Förra året byggde jag en tryckluft raketgevär som var med i göra Magazine. Rocket launcher är en hög med roliga och mina b...

Akuta tips för efterlevande nästan hur som helst

Jag älskar att se andra skapa och dela sina kunskaper, det är därför jag gillar Instructables så mycket. Hittills har jag varit ganska nöjda att kolla in andra projekt och vara förvånad över spänna av ämnen visas här.Att ha tjänade mitt land som en C...

Enkelhet - en K'nex Ball maskin nästan vem som helst kan bygga!

Hej alla,Idag kommer jag visa dig hur man bygger en Simple K'nex Ball maskin, som alla kan bygga, därav varför det kallas "Enkelhet". Jag gjorde denna ball maskin i längre än 10 minuter (planering och byggnad). Jag publicerade här instuctable fö...

Vidarebefordra hjälpa Knex slangbella (den verkliga en! rösta för det i tävlingen eller vad som helst!)

OK... så... Jag vet att detta är ett enda skott gevär, och jag vet det är inte det enklaste att ladda, men lyssna på mig! Okej?Jag hade en idé om att göra en pistol som från början skulle slå en runda, sedan slog den igen (ungefär som en hammare pist...

Göra jätte Druids, spöken eller vad som helst och projektion karta på dem.

en av de bästa delarna om att ha en Techshop i ditt område är de coola projekt som du får jobba på med dina Tech-liknande-minded vänner. Jag paras ihop med en Karl techshop och vän att stötta dessa stora siffror för en lokal Pittsburgh show. Kolla em...