Spelbara BMO kostymHej alla!

Hur mycket är klockan?
Du fick den,
Adventure time!

Min favorit karaktär från äventyr tid är BMO. Jag ville vara honom för Halloween, men inte bara en låda med färg på den, jag ville människor för att kunna spela spel på den också.

efter lite forskning fann jag några "gameboy" stil kostymer som var funktionella använder en bärbar dator, och emulator programvara.

Jag hade inte en laptop att demontera, och jag ville så stor en skärm som jag kunde få. så här har jag sammanställt de flesta grundläggande bearbetning av min skapelse.

den främsta orsaken till detta projekt var ett Proof-of-concept, att visa det var möjligt att göra.

Detta är en låg Budget projekt. eftersom jag spenderar mindre ju mer jag har för andra projekt.
Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spelbara Pacman Arcade Game kostym

Denna Halloween mina barn bestämde de ville vara Pacman så jag bara inte kunde föra upp chansen att vara arkadspel att matcha. Nu en arcade game kostym är ganska cool på egen hand, men du kan faktiskt spela är oändligt mycket bättre inte skulle du sä...

Spelbara jätte Gameboy kostym

Jag har länge tyckt att detta skulle vara en rolig kostym för att bygga och, även om jag bara hade 24 timmar att få det att hända, jag var övertygad om jag kunde få något som fungerar även om det inte var spelbara. Till slut gick det förvånansvärt sm...

Spelbara Smash Brothers kostym

mina barn plockat tecken från Smash Brothers Wii du vara för Halloween i år och jag alltid klä upp för att matcha dem. Jag gillade verkligen förra årets kostym när jag var en spelbar pacman arcade spel. Den interaktiva delen av den var bra! Så ville...

Metall Pacman kostym

Sist av våra trio av Pacman dräkter från Halloween i år: metall Pacman från Pacman äventyr.Se vårt spelbara pacman arcade spel här:och våra Pacman kostym här:Så, om du såg våra Pacman kostym, du såg hur man gör en helt 3D-Pacman kostym och den urspru...

Pacman äventyr Pacman kostym

PAC-man tema Halloween för oss i år. När mina pojkar sade först ville de Pacman, jag var alla så vill, ja, jag fick detta! Lätt! Jag ska ta tag i en kartong och några färg och vi är bra! Sedan var Zander vill, nej, mamma, inte att en! Jag vill ha en...

Spela in store kostym för halloween

i detta instructable jag vill dela med samhället i stort, hur man gör en skivaffär halloween kostym av * mestadels * skräp.När jag kommer tillbaka från Bus eller godis (trots ålder locket ingen av oss följer). Jag kommer lägga upp bilder på den färdi...

Adventure Time: Animerade tovade BMO

Slammacow Instructabrarians! Tid för ett annat matematiska äventyr tidsprojekt! Ända sedan jag byggde min första BMO Gameboy fall mod tillbaka i 2011, det har varit en absolut spänningen! Min första stora elektroniska projekt, det har sedan dess vari...

Sugru blandas för huden på BMO'S arms

som en del av mitt BMO projekt (föremål för en kommande instructable) jag använde Sugru för att bilda en färgmatchade flexibla hud på armarna poseable tråd.På denna BMO modell använt jag 3 elektrisk kabel som gav mig inte bara flexibla armar och ben...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Barnens Thanos kostym

min son bestämde sig för att vara den galna Titan Thanos för Halloween och antagligen flera andra slumpmässiga dagar under nästa år. Detta är hur man gör en komisk/tecknad stil Thanos kostym.Steg 1: Saker som behövs Lim:SuperlimVarmlimma fastTyg limM...

Komisk tjej kostym

Detta var den absolut min favorit Halloween kostym. Någonsin. Jag tror att alla jag mött älskade det så mycket, vissa till och med mer, än mig! Jag blev inspirerad att göra komisk tjej klänningen från MAC smink POW! Halloween utseende, som jag använt...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...

DIY Captain America USO tjej kostym-No Sew!

Captain America är en av mina favorit super hjältar och när jag såg de USO flickor komma ut, jag var bara tvungen att replikera kostym! Jag ville visa dig allt hur du kan göra en härlig dräkt för billigt som är anpassningsbara till dina mått och knap...