Spelbara Smash Brothers kostymmina barn plockat tecken från Smash Brothers Wii du vara för Halloween i år och jag alltid klä upp för att matcha dem. Jag gillade verkligen förra årets kostym när jag var en spelbar pacman arcade spel. Den interaktiva delen av den var bra! Så ville jag verkligen vara spelbara igen.

Naturligtvis ville jag vara Wii U spel sedan dess var sina karaktärer kommer från, men du kan inte få en emulator för ett nytt spel och du kan inte enkelt och billigt ta Wii u systemet på språng.

Näst bästa var att få dolphin emulatorn på min laptop och kör super smash brothers brawl (Wii) eller smash bros mêlée (GameCube). Men, tyvärr, min laptop grafikkort var inte tillräckligt bra för att köra heller.

Som lämnade mig med bara ett val: krossa bröderna på Nintendo 64.
Så denna "vänners kompatibla är hur jag gjorde en spelbar Smash Brothers 64 kostym.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Little Mac kostym

Dess en Smash Brothers Halloween i år! Kaiden har valt ut de många tecken som finns på Wii u spelet, att vara lite Mac. Det är en mycket enkel kostym att göra som du kan använda redan gjort kläder. Det finns en länk någonstans i Google-sökning som äv...

Shulk kostym

Smash Brothers är vårt tema för Halloween i år och min 8 år gamla Zander har valt att vara Shulk. Jag visste inte vem denna karaktär som jag inte hade haft chansen att spela nya wii u spelet och var tvungna att slå honom upp. Han är en väldigt cool l...

Monado: Shulks svärd

vår Shulk kostym skulle inte vara komplett utan Monado.Denna kompatibel tar dig igenom hur jag gjorde denna Monado. Det finns definitivt utrymme för förbättringar. Jag liksom tänkte ut saker när jag gick snarare än plan framåt och planer ändrats på v...

Amiibo Display för $0.00

det är så lätt en blind apa kan göra detSteg 1: Få Amiibo Få Amiibo från Super Smash Brothers serien, Super Mario-serien eller den nya Splatoon-serienSteg 2: Ta ut Amiibo Ta den nämnda Amiibo ur förpackning (om du inte vill det förpackade)Steg 3: Ta...

Hur man installerar en Gamecube kabel på en multi konsolen Cthulhu

detta Instructable guidar dig genom installation av en Gamecube stil controller kabel på en multi konsolen "MC" Cthulhu.All information om Cthulhu-projektet är tillgänglig online i Shoryuken.com Forum:http://forums.shoryuken.com/showthread.php?t...

Raspberry Pi RetroPie Gaming Station (optimerad för N64)

Vill du återuppleva din N64 barndom dagar eller som äldre spel och vill spela Zork? Hur ska vi göra det du säger? Tja, är denna tutorial för dig!Vi kommer att bygga en RetroPie Gaming station med en Raspberry Pi. Det kommer att emulera nästan alla ga...

Hur du lär dig något nytt

FÖRSTA SAKERNA FÖRSTA! Detta kanske eller kanske inte fungerar för alla! Vänlig låt mig veta om det gör; denna process har fungerat gång på gång för mig, men detta är första gången jag någonsin har föreslagit något sådant till någon annan. Så långt,...

Spelbara jätte Gameboy kostym

Jag har länge tyckt att detta skulle vara en rolig kostym för att bygga och, även om jag bara hade 24 timmar att få det att hända, jag var övertygad om jag kunde få något som fungerar även om det inte var spelbara. Till slut gick det förvånansvärt sm...

Spelbara BMO kostym

Hej alla!Hur mycket är klockan?Du fick den,Adventure time!Min favorit karaktär från äventyr tid är BMO. Jag ville vara honom för Halloween, men inte bara en låda med färg på den, jag ville människor för att kunna spela spel på den också.efter lite fo...

Spelbara Pacman Arcade Game kostym

Denna Halloween mina barn bestämde de ville vara Pacman så jag bara inte kunde föra upp chansen att vara arkadspel att matcha. Nu en arcade game kostym är ganska cool på egen hand, men du kan faktiskt spela är oändligt mycket bättre inte skulle du sä...

Marvin på mars kostym (äntligen!)

jag har varit en upptagen pojke denna Halloween säsong, och min kostym var rätt på toppen av mina prioriteringar. Jag har velat göra en Marvin Martian kostym i år, och jag tog slutligen dyket! Att göra denna kostym var en resa av nya färdigheter och...

Metall Pacman kostym

Sist av våra trio av Pacman dräkter från Halloween i år: metall Pacman från Pacman äventyr.Se vårt spelbara pacman arcade spel här:och våra Pacman kostym här:Så, om du såg våra Pacman kostym, du såg hur man gör en helt 3D-Pacman kostym och den urspru...

Pacman äventyr Pacman kostym

PAC-man tema Halloween för oss i år. När mina pojkar sade först ville de Pacman, jag var alla så vill, ja, jag fick detta! Lätt! Jag ska ta tag i en kartong och några färg och vi är bra! Sedan var Zander vill, nej, mamma, inte att en! Jag vill ha en...

Spela in store kostym för halloween

i detta instructable jag vill dela med samhället i stort, hur man gör en skivaffär halloween kostym av * mestadels * skräp.När jag kommer tillbaka från Bus eller godis (trots ålder locket ingen av oss följer). Jag kommer lägga upp bilder på den färdi...

Headless kostym

detta instructable kommer att berätta hur man gör en kostym som gör att du ser ut så här. Det är ett bra projekt för barn och korta människor. Om du har material som behövs och, tar det bara 2-3 timmar att göra. Jag är 13 år gammal men jag kom upp me...

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

Skylanders träd Rex kostym

min son är verkligen i Skylanders och i år han ville klä upp som en av jättarna karaktärerna heter tree Rex. Leta på internet fanns det inte mycket att välja mellan. Det fanns alternativ på Walmart och mål men jag gillar verkligen inte kvaliteten av...

Minecraft Creeper kostym

dessa är elementärt creepers från Minecraft. Dess en mod som har olika rankor än de normala gröna rankor. Min son spelar detta spel och älskar creepers, så han ville ha en creeper kostym och inte för att vara överträffat min dotter ville ha en också....

Professionell & hållbara Giant Robot Kaiju kostym!

För de flesta av oss, växer upp tittar på monster film var en stapelvara i vår barndom. Vi älskade att titta på enorma Atom-eldsprutande bestar, stalking en stadsbild medan krossning både byggnader och livrädd innevånare både under fötterna. Vid ett...