SPELET AV TRONER - SKARP FAMILJ MAGNETER #2 | Hantverk för att ge

Hej du!
NY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!

Prenumerera här: http://www.youtube.com/craftofgiving1

Åh hur bra är Game of Thrones!? Jag obessed med att Visa! I den här videon visar jag dig hur du kan göra din alldeles egna Polymer lera Stark familj magneter. Göra dessa för någon som är Game of Thrones fan eller bara för dig själv. Hursomhelst, de är så lätt att göra, så kul och vem älskar inte familjen Stark!?

Kom ihåg att vara listig med din ge!

Tack för att titta på, Danrie från Craft för att ge xxx

HITTA MIG PÅ MIN SOCIALA MEDIER

Twitter: https://twitter.com/CraftofGiving

Facebook: https://www.facebook.com/craftofgiving

Pinterest: https://www.pinterest.com/craftofgiving

Om du gör dessa Polymer lera Stark familj magneter, vänligen använd hashtag #craftofgiving så att jag kan se dina skapelser också!

Relaterade Ämnen

Spelet av troner skarp House mantel

Jag är ett stort fan av Game of Thrones och de böcker som showen bygger på, men min pappa är den som introducerade mig till det i första hand! Han såg spelet av kläder jag hade gjort för mig själv och gillade det så mycket att jag bestämde mig att öv...

Spelet av troner skarp Sigil

Jag är ett stort fan av Game of Thrones. Jag kom sent till spelet och började titta på showen om mid igenom säsong 5. Jag omedelbart binge såg alla tidigare säsonger att komma ikapp. Sen läste jag alla böcker hoppas nästa bok skulle komma ut innan de...

Spelet av troner House Sigils Cupcakes med IPAD # 3 | Hantverk för att ge

Hej du!NY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!Prenumerera här: www.youtube.com/craftofgiving1?sub_confirmation=1...Med säsong 6 närmar sig slutet, verkade det passande att ha lite kul med spelet av troner House Sigils! Detta är ett roligt och enkelt sätt...

DIY Polymer lera spelet av troner Dragon halsband #4 | Hantverk för att ge

Hej du!NY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!Jag älskar bara drakar! Speciellt Drogon från spelet av troner! I den här videon Visa jag dig hur man gör denna Game of Thrones inspirerad drake av polymerlera!Prenumerera här: https://www.youtube.com/craftof...

Spelet av troner Sigil

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör enspelet av troner sigil särskilt skarp sigil men stegen kan användas för att skapa någon sigil valfri. För att göra detta instructable behöver du några verktyg och utrustning. Dessa inkluderar...

Spelet av troner Party

Förbered dig. 6 april kommer! (Säsong 4 Premier) Vill kasta troner klocka part eller ännu en namnsdag (födelsedag) part? Detta instructable kan förhoppningsvis ge dig några idéer.Jag och mina vänner älskar Game of Thrones. Detta var en trettionde föd...

Spelet av troner - potta tronen

Min guddotter vänder bara två och henne och hennes tvillingsyster startar bara potträning. Jag bestämde mig att kliva upp spelet genom att göra detta spelet av troner potta tron, en tron för en prinsessa.Materialet är ganska enkelt att samla in och j...

Spelet av troner Music Box

Game Of Thrones öppna tema är en av de några teman som jag lyssna på, så jag beslöt att göra en förvaringsbox som spelar den.Detta är ett projekt som jag hade i åtanke ett tag nu. Jag tillbringade en lång tid söker en MP3-spelare som spelar musik när...

Mini spelet av troner Dragon ägg Smyckesset

Hej alla!Idag ska jag visa dig hur man gör dessa super cool drake ägg örhängen från spelet av troner!Hoppas du gillar dem!Om du gör, Vänligen rösta på mig i tävlingen ägg!Steg 1: material För den här läraren behöver du:1. aluminiumfolie2. polymer ler...

Ser Artoo av Pennytree: A Star Wars/spelet av troner kostym Mash-up

detta var mitt försök att skapa en Star Wars / spelet av troner kostym mash-up för min lilla en. Varför? Eftersom jag älskar båda franchising och eftersom min son behövde något att matcha Boba Baratheon kostym gjorde jag för mig själv. Fina med kosty...

Winterfell Cake - från spelet av troner

Detta är en instructable att göra en snabb och ganska enkel Winterfell tårta. En annan måste för spelet av troner part!Full fest instructable kan ses här: Steg 1: Hitta en bild som referensJag använde bilder från 3ders.org. Detta var den bästa 3d-bil...

Spelet av troner hemlagad flipperspel

Hemgjord spelet av troner pinball. Gjort av MDF trä, och delar av sporra metal. Helt mekanisk.Första af alla, ledsen för min engelska, im från argentina och mitt modersmål är spanska, så jag försökte förklara arbetet mer med bilder än i orden.Det är...

Spelet av troner kakan

för att fira slutet av säsong 2 av Game of Thrones, jag erbjuder ett delikat recept: «The spelet av troner kaka».Har du redan ätit svärd förrän nu? Det är en riktig upplevelse, smaka!Obs: För icke franska användare, spelet av troner tårta videon har...

Spelet av troner - barn av skogen inspirerad Makeup

Helloo människor!Glöm inte att kolla på video på min youtube och säga hej :DI detta instructable jag ska visa hur jag återskapat barnen i skogen från spelet av troner.Steg 1: Detta är utseendet som ett fotoSteg 2: Lägga till en grön basJag använder e...

Dechiffrera vad gick bakom Cersei Lannister kostymer i spelet av troner

En enhällig favorit bland samtida TV-serien, spelet av troner säkert regler med sin egen utsökta tidstypiska karaktär. Mitt i den blodiga krig, våld och explicita scener, lie komplexiteten av tecken & ständig konflikt av deras intrikata känslor &...

HUR MAN GÖR GALAXY THICKSHAKES | Hantverk för att ge

Hej det! | Hantverk för att geHar du någonsin sett en Thickshake ser detta ganska? Var noga med att dela en med vänner och familj!Kom ihåg att vara listig med din ge!Tack för att titta på, Danrie från Craft för att ge xxx_____________________________...

DIY papper Uggla | Hantverk för att ge

Hej det! | Hantverk för att geNY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!Detta är sådant roligt DIY för att göra. En vacker DIY papper uggla, göra det som en dekoration för ett barns rum eller förskola. Eller bara ett roligt projekt att göra med små! Enkel o...

DIY Emoji magneter | Hantverk för att ge

Hej du!Jag älskar Emojis! Jag använder förmodligen det alldeles för mycket! Jag ville dela med dig en söt och rolig idé att göra dessa polymerlera emoji magneter som du kan ge till din familj och vänner.Kom ihåg att följa bakning instruktionerna för...

Spelet av troner ledde ljus akryl Base

Detta är ett enkelt sätt att etch på akryl med en stencil och en dremel.I den här videon gjorde jag en akryl bas med LED-belysning till göra skarp logotypen för Game of Thrones pop ut...Du behöver:-En stencil med bilden som du vill.-Dremel och Dremel...