Spikade styrelsen klädhängareDet är en klädhängare från naglar och en styrelse...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Colonic bevattning styrelsen

inser jag att colonic bevattning är fortfarande lite kontroversiell, och inte alla är redo att ta emot information i ämnet. Men personligen har jag funnit det hjälp, som har andra människor jag känner, så detta erbjuds för dem som har ett intresse. M...

Slåss mot Bots

Slåss mot dina vänner med dessa Intel-baserad stridsrobotar. Dessa små robotar blast varandra med sprutar vatten och upptäcka träffar med vatten sensorer fodrad längs deras kroppar. Varje bot drivs av en Intel Galileos styrelse och trådlöst kontrolle...

Nexys-2 ljus Dodger spel

Minns du spendera hela eftermiddagen spela arkad stil spel som barn? Asteroider, Pac-Man, Galaga, Space Invaders, Breakout, Missile Command eller något annat. Har du någonsin velat återskapa spel som de av nostalgi, men visste inte var du ska börja?...

Kontrollera systemet grunderna

i första Robotics konkurrens, robot control system är unikt eftersom lagen har en uppsättning lista av delar som de måste använda för att driva och styra sina robot. Det finns variation i hur lag använda de tillåtna delarna, men i sin kärna, varje ro...

Arduino Watch Sport

Jag ber om ursäkt om du hittar stavfel eller meningslösa text, mitt språk är spanska och har inte varit lätt att översätta, jag kommer att förbättra min engelska fortsätt komponera instructables.I dagens teknik, särskilt elektronik har kommit långt,...

Potters sparka hjul

Här är några idéer för att bygga en kick rullar potters wheel.Tittade på en flera idéer på webben och i böcker och byggt detta kombinerar har bästa ännu att hålla det enkelt.Vad jag använde:2 1/2 50lb väskor av betongGarden kantning eller annat lämpl...

Fallande anka Target

Idag gjorde jag denna coola anka mål som faller när du skjuta den med en BB pistol, eller mest sannolikt en liten kaliber, som en.22. Det kostar bara ca 8$, bara för plywood och mässing gångjärn. Dess gjord av ett lager plywood, inte som den typ som...

Smartphone drivs House-Wide Audio System

Detta system löser till synes allestädes närvarande problemet att kunna lyssna på musik från var som helst i ditt hus. Säg adjö till en separat dockningsstation för iPod i varje rum! Detta instructable visar dig steg för steg hur man bygger ett hus b...

Återvunnet klädhängare Coat Rack

Vill du göra ett enkelt, roligt coat rack som alla kommer att älska? Prova detta Instructable och se vad du tycker!Steg 1: Vad jag använde:1. en 1 "x 6" x 48 "standard trä styrelsen kvar från ett annat projekt2. 8-12 trä galgar: dessa kan å...

Enkel, modulär, Pine våningssängar

jag har byggt projekt från Instructables i år men har aldrig riktigt haft tid att lägga upp någon av mina egna projekt. Jag har grunda mig själv med lite extra tid på senare tid ändå och det var dags att börja ge tillbaka till gemenskapen. Så, för mi...

Billiga bubbelpool/spa/pool solfångare

Detta instructable täcker solfångare jag gjort från delar finns på den lokala järnaffären eller bärgning för billigt. Jag har ännu att sanna empiriska mätningar på dess utgång/effektivitet, men det kommer att höja temp på min bubbelbad (~ 460gal) frå...

En liten breakout styrelsen för dopp ICs med utdata motstånd

Hej alla.Detta är min första instructable! Om du har förslag eller frågor, Välkommen att skicka mig ett PM.Efter att ha fått min billigt (fruktansvärt förpackade, det är vad du får för att vara en cheapskate) 74HC595 SKIFT register från Kina en kort...

Dekorativ klädhängare

Det finns absolut ingen anledning att gå och köpa en av dessa billiga, låg kvalitet klädhängare finns på den lokala stora låda butiken. Du kan göra din egen hemma, med mycket begränsade verktyg och det kommer att vara anpassade för att matcha din sti...

DIY drivs Pedal styrelsen med Input Jacks

vänligen bära med mig om detta är svårt att följa eller måste klargöras... Detta är min första Instructable. Om du har en fråga, fråga gärna i kommentarerna!Detta projekt startade som egentligen bara en kombination av flera idéer. Jag ville ha en ped...

Kina Laser Aux Trigger utgång K40 M2Nano styrelsen

Jag ville lägga till luft assist till min Kina k40 typ laser maskin. Jag ville köpa en luftpump och jag ville inte ha min butik kompressor igång hela tiden dumpning luften ur munstycket när det inte löpning/cutting.Så ställa jag för att hitta en "tri...

DIY Plywood pall styrelsen belyst garderoben

För detta projekt använde jag några pall styrelser 2 x 4 och vissa plywood för att skapa en garderob som jag desperat behov. Jag bor i ett litet utrymme så extra lagring är praktiskt. Jag skapade en liten hylla område med förvaring för skor under. Ja...

Gör din egen... {s} INGEN {w} styrelsen

vad är en nr-BOARD?Det är en snowboard med inga bindningar...Varför skulle någon göra det?Eftersom fötterna älskar att vara fri!Fråga bara någon surfer, skateboardåkare, bare-fotare, barn, etc...... Surfing har inga bindningar, skateboard har ingen.....

Billiga hemmabyggd enkla solfångare. I UnderBed fall (i progreess)

häromdagen plockade jag upp 2 pack 17.75 "x 6"x30"svart med klart top dragkedja fall för att lagra saker under sängar. Jag hade bara en användning för en, så jag var intresserad av att göra den andra en en liten solfångare för min verkstad....

16mm Bluetooth + 6/9 DOF gyroskop Wearable styrelsen tala till telefon och programmering med öppen källa redskapen

Du är förmodligen nog av stor volym Arduino validering prototyp och vill du hoppa till nästa steg--bygga en mini/micro storlek riktiga kläder.Dock bränner verktyg som AD att designa din egen PCB kan vara knepigt och iterationer som pengar och tid, es...