Spooky fönster silhuetter med följer-mig ögonHalloween är nästan här. Men du har fortfarande tid att sätta ihop några riktigt kusliga dekorationer. En bra typ av dekoration är fönstret silhuetten. Allt du behöver för att göra detta, ställer upp ett monster utklipp i ditt fönster. Detta blockerar vissa av ljuset bakom det och kastar en kuslig skugga. Du kan även lägga till ögon som följer en person som de går av.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kontroll och automatisera fönster nyanser med INSTEON

för så länge jag har varit i hem styr- och automationssystem, har jag velat kontrollera varje aspekt av mitt hem. Finns verkligen professionella lösningar för att automatisera din fönster nyanser, har ingen av dem någonsin kontaktat överkomliga prise...

Anpassade fönster winder med skateboard hjul

jag tröttnade på begränsade valet av dörr fönster rullar tillgängliga för min klassiska brittiska bil, så jag bestämde mig att designa min egen.Den "manliga" delen av winder mekanismen är en sexhörning med ett gängat hål i mitten så det var gans...

Inkscape: Vektorisera silhuetter (med Paint Bucket) för laserskärning

I denna tutorial vandrar vi genom en metod för att förvandla en siluett bild (i oavsett format, t.ex BMP, JPG, PNG, TIFF) till en vektorritning i Inkscape, så att du kan skicka det till laserskärare.Steg 1: Importera din bild till InkscapeTitta runt...

Fönster Decor med puffiga färg

Cool saker att lägga till ditt fönster!Steg 1: material Vad du behöver:Uppsvullna färgVax papperEtt fönster ;)Steg 2: Design På vax papper börja Rita mönster med puffiga färgen som stjärnor, solen, jorden, eller någon sak din vilja.Steg 3: Låta dem t...

Realistiska varulv Mask med lätta upp ögon

Min tidigare mask läraren förklarade hur man använder en befintlig Halloween varulv mask och ge den en extra touch av realism. Även om denna metod är bra för en mask som ska lätt används kanske en gång om året jag personligen gå till en massa kongres...

Halloween Ghost med glödande ledde ögon

Detta projekt är riktat mot K-3rd grade publiken. Det finns några första steg som en vuxen har att göra för att förbereda, men efter det, det är helt unge vänlig.Ett par Halloweens sedan, jag såg ett hus med ett spöke med LED ögon hängande i trädet a...

Hur man gör en vanlig bild bättre med enkel photoshop någon kan göra

jag har letat på denna webbplats för ungefär två år nu och äntligen sade, jag kommer att publicera något! Detta är min mycket enkel instructable om hur man gör en bild ser lite för att tilldela bättre använda photoshop eller liknande program.Alla kan...

Lätt följa mig ögon

Här är ett annat MonsterTutorials.com DIY Halloween projekt!Se till att titta på den bifogade video tutorials.I den här guiden kommer vi göra super enkel och snabb ögon som följer dig. Använda dessa för rekvisita, spell böcker eller lim för att prakt...

Ta en spöke bild med nästan någon kamera

Ha kul med bilder av spöken runt omkring dig med fireworks-läge! Bilderna jag gjorde är ett spöke av Dr Pepper och en bild av min själ när jag dog och det är att se ljuset. Kolla detta Instructable för att ta reda på hur du kan göra din egen.Inget Ph...

Hur följer någon på Tumblr Mobile App

Du kan följa människor på din mobila enhet med Tumblr app....

Gamla T-Shirt till fyllda Cthulhu

när jag såg veckans t-shirt utmaning tillkännagivandet mina ögon gick direkt till min låda med gamla skjortor jag hålla mening att göra något med. Sedan jag bröt ut min projekt pad och fick hjärnan stormningen när det slog mig. Jag kunde göra ett upp...

Återvunna kläder Haklapp med mångsidig mönster

mycket till min mans förtret, jag älskar återvinning. Problemet med det kommer när jag sparar en överskjutande artiklar som bara slutar ta utrymme eftersom de går på min "Someday" att göra-lista, och sitta i behållare i mitt hem och garage.En av...

DIY Smart Följ mig Drone med kamera (Arduino baserat)

Drönare är mycket populära leksaker och verktyg dessa dagar. Du kan hitta professional och även nybörjare drönare och flygande prylar på marknaden. Jag har fyra drönare (quadcopters och hexcopters), eftersom jag älskar allt som flyger, men 200 flyg ä...

A Följ mig robot med enkel krets

Dess en mycket enkel och lätt att göra följa mig robot. Det kan känna närvaron av objekt som skall följas med hjälp av infraröd (IR) sensor. Det finns en IR-Led och två IR fotodiod (med tillbaka IR-Filter). När IR får speglas från ett närliggande obj...

DIY Midi cirkel kjol med fickor: inget mönster!

Hösten är över oss.Allt du behöver för att få är en bra bekväma kjol med ställen att lägga dina saker (fickor!).Denna kjolen är gjord i midi-längd, som är längden ser du ner banor och i butikerna till hösten. PANTONEs färg på säsongen för hösten 2014...

Offentliga fönster med HTML5

innan vi börjar att förklara hur man ställer in din egen offentliga fönster, vill vi ge en kort introduktion i hur detta projekt igång och vilka vi är.Offentliga fönsterFönstret offentliga syftar till att främja interaktiv konst i offentliga utrymmen...

Halloween foto manipulation med Pixlr

har du någonsin försökt att knäppa den perfekta Halloween foton av din favorit Lilla spöket troll eller ghoul? Få en perfekt bild av din lilla prinsessa eller Ballerina för att semester Foto? Om du har, du snart att inse hur svårt det är att få din l...

Pepakura 101: Grunderna i cosplaying med Pepakura

Hej underhuggare!Jag älskar pepakura! Det är, enligt min mening en av de häftigaste sakerna att komma ut i 3D-modellering världen. Några av de skarpaste dräkter kommer från nackdelar nu för tiden görs med peps. Jag är övertygad om någon kan använda d...

Stroboscopen (zoetrope) med hjälp av Arduino och trasiga Xbox 360 DVD-enhet

Stroboscopen (AKA zoetrope) är en enhet som skapar en illusion av en rörlig bild som visar en snabb arv av ramar "slutat" för en bråkdel av en sekund persistence of vision (POV) verkställer tack vare. Det är en mycket gammal leksak; zoetropes ha...