Spotta Shine skor som en Gentlemandetta instructable kommer att lära dig hur man får finskor till har en nära spegel glans och vad du kommer att behöva göra detta. Det tar lite tid och lite övning men ger dig fantastisk letar finskor. Den sista bilden ovan visas skillnaden mellan en borste glans och ett spett glans.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Raka som en Gentleman

detta Instructable kommer att lära dig konsten att rakning som en gentleman. Det finns många sätt att raka men jag tror detta är den bästa metoden och kommer att undvika rakbränna och kommer att exfoliera huden. Jag säger konst eftersom visst du kan...

Hur man ska polera dina skor som en absolut psycho

nu jag ta väl hand om mina stövlar, eftersom jag var en armé kadett, en air kadetter och jag bära stövlar till döden, är det en sarkasm på uppåtsidan jag kan köra snabbare än de flesta i mina stövlar och barfota (på stranden till exempel) jag mina st...

Ryggsäck packväskor (som fortfarande ryggsäckar)

enkla sättet att göra ryggsäcken kan monteras på din cykel rack, utan att förlora någon ryggsäck funktionalitet.Vad du behöver:* ryggsäck* sadelgjord, eller tyg som du kan lita. Sadelgjord är överallt, dock. Du kan även trimma lite av en rem bort din...

Skor som Quak

När min dotter var i 4: e klass förra året (2014) hon gick med Lego Robotics laget för sin skola. Det var en alla flickor team bestående av 4: e och 5: e klassare. Laget hade valt namn Mico ungen att tävla. Så när året gått och mycket hårt arbete och...

Läkare som "Något blått" TARDIS skor!

Läkare som "Något blått" TARDIS bröllop skor!Varje bröllop behöver liteNågot gammalt, något nytt,Något lånat och något blått!Detta är ett perfekt komplement för blue för denna speciella dag..... .eller bara totalt läkare som Geekery att bära någ...

Mod Podge komiska skor/sandaler

Mod Podge komiska skor!Varje par är olika och fantastiska!Jag blev inspirerad av några skor någon postat upp på min newsfeed på facebook, och tänkte jag skulle prova det själv. Efter mycket googla hittade jag flera anpassningar av denna design. Men v...

Som polerat utseende-sko underhållsguide

det sägs att du bara har 7 sekunder att göra ett första intryck. En sak är säker och det är att det finns ingen andra chans att göra en. Så låt inte något hinder att göra ett gott första intryck... speciellt allt annat lika lätt att undvika som tillt...

DIY Elsa / Snow Queen inspirerade skor för cosplay

I denna mycket snabb och komplett tutorial jag visa dig hur man förvandlar ett par vanliga skor till frosty Elsa / Snow Queen inspirerade skor, som du kan använda för cosplay!Du behöverSkorPaint (vattentät föredras)TräkäpparGlitter ("stoft" och...

Alternativa sätt att knyta dina skor

i denna intructable kommer du lära dig flera olika sätt att knyta dina skor.Du behöver:Skor med skosnörenHändernaFötter eller tassarOch menyfliksområde för jellyshoesSteg 1: En enda slinga Detta är den sko tieing teknik som kallas, "The Single Loop&q...

Svart och guld två tonar Oxford skor

detta projekt kom om eftersom jag var ute efter ett par roliga "snyggt" skor för en kommande händelse. Jag kunde inte hitta några skor som denna som inte kostar ett öga, så jag gjorde dem. Om du gör ett par, njuta av dem så mycket som jag har.St...

Hur man gör superhjälte bevingade skor

Detta är från iLoveToCreate blogger Cheri Heaton av I Am Momma höra mig Roar!Jag har två små pojkar och de enorma superhero fans. För några månader sedan en av mina slag bloggläsare delat Denna länk med mig. Jag tyckte det var en fantastisk idé så ja...

Person som bar kostym

detta är en enkel kostym med en fantastisk effekt. Den totala kostnaden för kostym jag var gratis eftersom jag redan hade allt jag behövde.Men, om du vill prova detta, här är en lista:DuKläderna som du bärExtra byxor, skor och hoodieEn jackaEn skyltd...

18" docka skor

Ok så bläddra dockan kom med en uppsättning skor och dess likadana 23$ för att få ett andra set så jag prova och få ett par 3 månader gamla skor som jag tyckte skulle passa bara för att finna dem till storaSteg 1: Dra isär jag söm slet på baksidan oc...

Joker kniv skor

Hej alla!Jag är ett stort fan av Nolans batman-trilogi och älskar absolut Jokern spelas av Heath Ledger. Detta instructable gjorde jag en sko med en kniv i den, som en Joker hade i filmen (han använde den när han krossade till Waynes parti)Hoppas du...

Ett magiskt sätt lysa dina skor

En sak som varje collegestudent måste göra är att få ett jobb. För att få ett jobb, måste en först bevisa att en arbetsgivare att de bör hyras. Detta görs vanligen med hjälp av en intervju. Under den här intervjun är det viktigt att söka professionel...

Anti-bakteriell-lukt Tillbakadrivning skor

Vi vet allaHur strumpor hjälper oss att eliminera lukt och svett från våra skor, men vad omde andra skon varianter där vi generellt inte bära strumpor som sneakers,loafers etc eller de skor som vi inte kan tvätta? Att förhindra dessa skor frånatt bli...

Mario och Luigi majs hål väskor

en snabb sökning på internet hittar du hundratals webbplatser som beskriver hur man gör en böna väska för majs hål eller väska toss eller vad det är du kalla det. De flesta instruktioner är i princip samma. De använder samma material, samma vikt, sam...

Mysiga skor skär

Nyligen gick vi på en kopp mysiga hackathon, inspirerad av ett överflöd av cup cozies störning en kök låda. Vi hittade alla möjliga användningsområden för skum cozies, och när jag såg "Fötter" tävlingen, det slog mig att cozies faktiskt känner m...

En enkel idé att organisera ryggsäckar och väskor

Du och din familj har många ryggsäckar och väskor? Var och hur du organisera och lagra dem när de inte är på ryggen eller axlarna? Går de på dörrknoppar, dinning tabeller, studie skrivbord eller på golvet? Vill du att bättre organisera och lagra dem...