Sprayfärg vägg citat!Hey, det!

Nästa läsår, jag kommer att få en lägenhet av min egen, och jag är sorten person som hatar att ha kala väggar. Så började jag tänka på olika saker jag kunde göra för att krydda upp plats. Här är vad jag slutade försöker ut!

Jag ville ha något med svart och vitt, och jag höll hörseln Sångtexter runt som jag älskade, så efter brainstorming och experimentera, jag äntligen kom på ett sätt som jag tyckte var coolt att kombinera dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Otroligt detaljerad vattendroppar från sprayfärg

I denna tutorial jag ska visa dig detaljerad hur man sprayfärg dessa otroligt vattendroppar!Det är en otroligt enkel process att måla ytor med dessa vattendroppar. Du är säker på att förvåna folk du Visa din målade saker till!Om du är någonting som j...

Enkelt sätt att sprayfärg skruvar

så var jag på att måla mitt nya metall leviton vägg plattor att gå i mitt rum när jag insåg min skruvar var förbehandlats som plattorna. BF var som... Hur tänker du besprutning som? Min lösning var fruktansvärt enkel, och jag har inte sett någon anna...

Vackra bilden citat för Social Media

Har du sett bilder med inspirerande citat cirkulerar runt Facebook, Twitter, Pinterest eller andra sociala medier webbplatser? Jag slår vad du har, och det är poängen. Dessa typer av bilder är populära eftersom de ger människor ett uppsving av inspir...

Gift citat om keramiska

Här är en enkel och lätt att göra billiga present. Det kostar mindre än 50 cent :)Steg 1: Material som behövsSteg 2: Förbered kakelTa den keramiska plattor och rengöra den med en servettSteg 3: Välj en offertPlocka ett citat som du skulle vilja skriv...

Lätt DIY sprayfärg Stash kan - 20 minuter (eller mindre!)

Skapa en dold stash plats ur en vanlig sprayfärg kan med en konservöppnare, skjorta kartong och Varmlimma.Samla in:KONSERVÖPPNARE som gör ett snitt på sidan av burken. Tom spray färg (eller similar_ kanLimpistolSaxSkjorta kartongExacto knivLinjalenoc...

Hur man sprayfärg en Nerf pistol

sprutmålning en nerf pistol kan vara svårt. Men slutresultatet är värt det. Dessa steg hjälper dig sprayfärg en nerf pistol framgångsrikt så som ser bra ut.Steg 1: Plocka isär ditt vapen Först ta ut alla skruvarna håller kroppen på plats. Detta kan v...

Hur man sprayfärg ps3 dual shock L1 L2 och R1 R2 knappar

Detta är mycket lätt att utföra och inte så dyrt att make.you bara behöva ta isär registeransvarige och ta bort knapparna L1 L2 och R1 R2. FÖRST applicera primer sprayfärg sedan efter det torkar färgen över pimer måla oavsett färg du want.its som lät...

DIY sprayfärg

att göra dina egna anpassade sprayfärg är lätt och ger några intressanta resultat. Kanske de säljer inte exakt färg du söker, eller vill du ha bara en användning för alla de gamla nästan tomt burkar färg du har dolt i ditt garage. Dags att lägga dem...

Hur till sätta fast, sand och polska sprayfärg

Vi gör alla misstag genom att vara hasteful :)Så jag har jobbat på slutfasen av den centerhögtalaren stå jag gör för min slutgiltiga teknik CS-8080HD center kanal enhet och jag betalade priset av rusande. Mitt garage var mycket kallt när jag måla met...

Boka citat Notebook

Som en ivrig läsare och HAMSTRARE av böcker hatar jag att skriva eller markera i böcker. Så för att hålla reda på alla intressanta citat, idéer och delar en jag tycker om en bok älskar jag att hålla praktiskt att skriva allt detta i en anteckningsbok...

Sprayfärg innehavaren

Jag hade en massa spray färg burkar i låda tar upp utrymme så jag beslöt att göra en hållare från dem att jag kunde hänga på väggen för att spara utrymme och ser cool. Jag gjorde det så att hyllorna hålla fyra sprayburkar varje. Du kan göra din håll...

Canvas citat art

Fick en duk med några gamla bleknat konst på det?Stort på en yardsale poäng?Upcycle det gamla väggen konst till något av din egen stil.Material:en offerten duk av valfri storlek2 olika färger av sprayfärgen limpistolbrytkniv eller exacto knivSteg 1:...

DIY rum inredning - 3 idéer till upcycle djur plastleksaker med sprayfärg!

i den här videon jag ge dig tre riktigt enkla idéer upp cykla denna leksaker och göra accent bitar att dekorera ditt rum.Den första är egentligen väldigt enkel och består endast i beläggning lejonet med några gyllene sprayfärg. Se bara till att göra...

Bunny sprayfärg idé!

Steg 1: Makeover Min kanin behöver en makeover! :) han är för min trädgård :)Steg 2: behöver Akrylfärg pensel plattan sprayfärgSteg 3: sprayfärg Sprayfärg honom ditt val av färgSteg 4: torr När alla färg låt honom torka i 15minSteg 5: akryl Du kommer...

Hur man förvandlar en golvlampa med sprayfärg och en lampskärm

gör du älskar nyttan av din torchiere golvlampa men hatar åsynen av det? Ja? Tja, kan jag relatera. Motvilligt, köpte jag en i år, främst eftersom jag inte vill punga ut stora pengar och jag verkligen behövde det lite läsning/uppgift ljus som är kopp...

Galaxen sprayfärg Art

Någonsin vill lära dig att spray måla som en gatukonstnär från New York? Detta är en steg för steg process på tekniker som används för att skapa en underbar utrymme scen full av stjärnor, planeter och galaxer. Det är mycket enklare än du tror och bar...

Sprayfärg Shaker

Jag var nyligen anställd för att arbeta på RobotZone LLC (skaparna av Actobotics och ägare av servocity.com). Min första utmaningen var att bygga en sprayfärg shaker (Tja... mer en rocker) som kommer att försiktigt svänga en sprayfärg kan agitera fär...

Billiga-o sprayfärg anpassade tangentbord

detta instructable omfattar hur du tar en $1 generiska tangentbord och förvandla det till ett arbete av art... eller kanske inte.Steg 1: Vad du behöver 1. Philips huvud skruvmejsel2. tidningen3. 1/4 trä skruv4. nål näsa tång5. två ark kortpapp6. plas...

DIY futuristiska örhängen med sprayfärg & hundhalsband

Om du inte vet, jag är en modefotograf och jag har ett skott som kommer upp med en bra modell och jag har skapat denna coola futuristiska koncept för henne. Jag har redan skapat ett pannsmycke, halsband och nu jag skapar örhängen! Jag hörde också om...