Sprucing upp utemöblerRelaterade Ämnen

Skydda din trä utemöbler

våra utemöbler är gjord av ceder på grund av hur väl det tål elementen och mestadels vi älskar utseendet på det när den slutliga finishen har varit borstad på.Vill börja visar du hur dina utemöbler ska fortfarande se ut efter 2 säsonger i Missouri vä...

Gör din egen trä utemöbler

Några månader med tillbaka jag en artikel om att göra din egen designade utemöbler. Jag nämnde att detta var min dröm uteplats suite och att jag skulle göra min egen uteplats möbler när få tid och jag har nu avslutat den soffa som ingår i sviten.Jag...

Hur till återvinna utemöbler kuddar

bestämde jag mig att återvinna vissa gamla utemöbler för en vän... Visade sig inte illa... Jag hoppas att min hur man hjälper någon annan som måste göra ett liknande projekt.Steg 1: Det första steget är att tömma alla gamla beläggningar av dynorna......

Bred palett utemöbler

hållbar Blacksburg höll en tävling som kallas bredda lastpallen fokuserar på idén om återanvändning av kommersiella pallar. Vi beslutade att bygga några möbler för vår balkong av fyra pallar vi samlas in som en del av tävlingen.Steg 1: Designa din mö...

Återuppliva utemöbler

ibland en fin uppsättning trämöbler blir en grov behandling utomhus. Ensam i det kan börja att titta ganska shabby-element. Men historien har inte det. Det är lätt att ge möbler ett nytt liv och det är inte svårt att göra.Detta Instructable kom till...

Upcycled utemöbler set

detta är min första instructable. Jag har byggt med paletter för cirka fem år, njuter av sina låga kostnader, mångsidighet och cool vittrad/industriella utseende.Jag har beslutat att omvandla några av mina projekt till instructables - ber om ursäkt o...

Sprucing upp plast förvaring

jag är lite av en makeup knarkare. Nyligen började jag slutligen organisera det hela. Liksom många människor som inte har mycket pengar att investera i korrekt lagring för kosmetika, använder jag billiga, stapelbar plastkärl. Håller på att inställnin...

Fix-It-kanal

.step-hink h2 {visas: ingen;} #actionLinks {visas: ingen;} .stepsContainer {visas: ingen;} .nextprev {visas: ingen;} .stepTitle {visas: ingen;} .stepLabel {visas: ingen;} div.box {visas: none;}TräbänkMasken Cafe - kompost med daggmaskar rätt i din tr...

Återvunnet metr möbler

Detta är bara ett snabbprojekt tänkte jag skulle ta mig en dag eller så med torktid men med arbete och regnigt väder arbetade jag på hans lite här och där. de enda objekt som köpte var akryl måla allt annat jag hade hemma eller kom från mina föräldra...

Hur du förnyar teak trädgårdsmöbler

Trots att teak är en av de mest motståndskraftiga yttre timmer på grund av dess höga olje-innehåll, behöver detta trä också lite underhåll för att hålla trädgårdsmöblerna från vändningen grå och torr.Steg 1: Applicera förnyare produktVi kan hitta på...

Shopping Cart möbler! -Del 1 -

bor i staden har dess ups och den har sina nedgångar... en piggna är att det finns en uppsjö av övergivna material hängande om bara väntar på att tas hem vara upcycled! För dig som bor i en urban miljö, du är inte främmande för att se dessa urbana sk...

UPP-CYKLADE IRON UTEPLATS TABLE TOP

nyligen hade vi en dålig stormen och en träd lem föll på min järn bordsskivan bryta benen på den. Jag var så besviken! Jag älskade min utemöbler! Jag beslutat att upp-cycle bordsskivan genom att använda min fågelmatare för benen. Det kan användas som...

Jar sol ljus som inte kommer att fylla upp med vatten och äckliga saker!

Första saker först måste jag erkänna att jag faktiskt slutade inte med min mormors gamla mason burkar för detta projekt. Istället använde jag några av hennes andra burkar som var mycket mindre och lättare att få min hand. Du har förmodligen redan set...

Hur man förlänga livslängden på trädgårdsmöbler, även på vintern

Trädgårdsmöbler i princip tillverkade för att tåla väder; regn, snö, föroreningar... men det är uppenbart att hans liv beror en hel del hur vi hand det.I detta instructable jag vill erbjuda några viktiga rekommendationer när man tänker på livet för v...

Piffa upp plast arrangörer

Jag är säker på att de flesta alla har dessa plast arrangörer. Särskilt de som bor i lägenheter eller sovsalar som behöver enkelt flyttbar lagringsmedia lösningar för små utrymmen. Men ibland de bara är inte mycket attraktiv, särskilt om de är fyllda...

DIY utomhus trädgårdsmöbler

Med enkel tillgång till verktyg och material för DIY entusiaster, har att göra utomhus trädgårdsmöbler blivit en växande trend som många gillar att ta på som ett alternativ och prisvärt alternativ för utemöbler.Med några grundläggande elverktyg och p...

Home Office möbler väggytor

dessa instruktioner ska show dig hur till upcycle ditt hemmakontor i en trendig, organiserade utrymme!Vad du behöver:7-10 omaka möblerMåttbandSaw (vi använde en elektrisk såg)slipa pappernivå verktygfärgTillval:ritning eller redaktionella programvara...

Krydda upp! Lägg till chilipeppar till dessa grundläggande rätter!

Gillar det heta?Naturligtvis göra du! (Om inte, varför skulle du titta på detta instructable)När jag var i college, jag var som en massa människor i college... dålig, åh så mycket dålig.Den bästa valuta för pengarna var att fixa något som skulle pågå...

Hur man fixar upp en gammal cykel

Detta instructable visar dig hur att blåsa liv i en gammal cykel. I detta fall min mammas gamla cykel hon aldrig använt. Huvudfokus har du när sprucing upp en cykel målning, så ska jag fokusera mest på hur man korrekt måla en cykel ram, styret och st...