SS YM - lego towerom du har en stor balja med lego är en riktigt rolig grupp aktivitet för alla åldrar.

Unga Maker
För min grupp unga beslutsfattare (14 år) utmanade vi dem till en kapplöpning för att göra en fristående lego struktur som startade från marken och nådde 11 fots taket.

Söndagsskolan
För min 9/10/11 åringar var utmaningen bara att göra en anslutna lego struktur som nådde taket. Du kan hoppa på en stol och bidra till att stödja den. Är Söndagsskolan du hade även att ha ett svärd (aka hockeyklubba) med dig hela tiden för att skydda dig från att attackeras av ammoniter. Lego strukturen representeras väggen i Jerusalem som stöds av Nehemja ... väl för mycket information :)

Jag tror du lära dig en hel del om teknik och strukturer som gör detta.

Relaterade Ämnen

LEGO Tower bil

detta är en liten Lego modell jag gjort. Det ser ut som den har ett torn på den, och det är en bil, så jag kallar det en Lego tower bil. Jag gjorde det två olika sätt, en är lättare att hitta bitar än den andra. Tornet på den första är en bit jag hit...

Mest värdelösa lego tower.

Denna värdelösa maskin använder en Digispark för att kontrollera servo.Innan du slösar din tid, ta en titt på hur det fungerar.http://www.youtube.com/watch?v=sp4q9Gl0KuU&feature=C4-Overview&List=UU53xZEgBce5oEcyNDEIld5wOm du är fortfarande intress...

Små Lego Tower

Jag lärde mig att göra detta som en liten pojke nu är jag bara en liten pojke som gör det bra.Steg 1: material-Gemensamma och slumpmässiga Lego-Lego BasplattorSteg 2: Stiftelsen-Placera Lego Basplattor-Sedan bygga upp en för väggarna och torn-Färger...

Min Legos!

Här är min Legos!Steg 1: Jag har en Lego Tow Truck RV Sunset Racer och en Skidoo! Alla i en rad lolSteg 2: Bye Bye! Se ya!...

9-steg Rube Goldberg-style is hink utmaning

Jag har alltid älskat Rube Goldberg karikatyrerna--visar en löjligt, alltför komplicerat sekvens av åtgärder för att ge vissa triviala resultatet.Vi beslöt att göra en Rube Goldberg bearbetar med maskin, som en del av "ALS is hink Challenge." Sl...

LEGO Willis/Sears Tower

Inspirerad av Lego arkitektur-serien har jag beslutat att göra Willis Tower.Jag hade inte alla rätt bitar så jag äventyras.Inkluderat är filen LDD av detta torn, ladda ner den och njuta av det.Total Hämtningsstorlek är 9.0kb så bör du kunna ladda ner...

Mini LEGO Airplay förstärkare Tower

minimalistisk media hylla för en musikstreaming förstärkare. koppla in den till högtalarna och du är bra att gå!Problem:1. behöver söta melodier i sovrum.2. kablar löper från laptop till amp irriterande och snubblar fara.Lösning:-LEGO-baserade mini b...

Clash Royale barbaren skål Arena Lego

Hi guys. Nyligen en ny spel kom ut kallas Clash Royale. Jag blev inspirerad av en av de arenor som kallas barbaren bowl. Jag beslutade att använda min omfattande samling av Legos för att replikera det. Du behöver:2 x svart 2 x 3 tegelstenar24 x vit e...

Trådlös LEGO Race bil Redux

den ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.Senare designade jag nya tre nya hardwares användas me...

R/C LEGO "Velocipede" Droid

jag byggde denna "Velocipede" Droid med hjälp av delar från befintliga LEGO® set - "Star War 7748, Clone Wars Corp alliansen Tank Droid" (2009) och några andra LEGO Technic tegelstenar, tallrikar.Den ursprungliga 7748 uppsättningen (se...

Hur man bygger S.N.O.T metod med Lego

För alla Lego fans runt, har du hört talas om S.N.O.T?Jag talar inte om gröna saker som kommer ur näsan när du är förkyld - jag talar om byggnadsmetoden "Dubbar inte på topp".Om du har hört om det (eller inte har hört talas om det) detta "v...

"12 tummen" R/C LEGO Dragster

imponerade av dessa två LEGO® Dragster uppsättningar, en 250 stycken LEGO TECHNIC® Dragster 8847 (utgiven 1983) och en 391 stycken topp bränsle Racing 5533 (släpptes 1999). Dessa två Dragsters inspirerade mig att bygga min egen LEGO® dragster, "12 tu...

LEGO stoppljus

Hej! I detta constructable jag kommer att visa dig hur man gör en Lego stoppljus.Steg 1: leveranser: Behöver du:•9 1 x 1 runda tegel•3 1 x 1 tegel med stud på sidan•6 1 x 1 runda plattor•4 1 x 2 plattor (ventiler)•3 1 x 1 runda plattor: röd, grön och...

Gör din egen lego Kalejdoskop

Hey guys, det är Katrina/katty/marshmallowkat/hurricat/violincrazed101/kit-kat(whichever you want to call me, i'm fine with)Detta är min första instructable, dock inte min första tid här, som jag har kommit ganska ofta för nya idéer. Så långt mina tv...

Fjärr kontroll insättning rigg (LEGO)

Förmågan att sätta in kontroller med telefonen har elimineras behovet av att gå till banken eller ATM för insättningar. Jag har dock ofta göra omtagningar eftersom skakningsoskärpa gör bilderna suddiga. Det är ännu mer frustrerande när man försöker a...

Fraktion Collector för kromatografi (Lego Wedo och "Scratch")

Siderits R, Swift M, Lecorchick W, Ouattara O, Siderits I, Malik F.Vi visar hur man gör en tillförlitlig och användbar vetenskapliga instrument som kallas en "bråkdel samlare" för användning med kolumn kromatografi program eller utbildningsveten...

LEGO fyrfotingen Robot

Visa på robot släpvagn video här eller se robotarna fullständiga video från min webbplats i avsnittet robot, källkoden finns även i det här avsnittet.http://www.itsalmostgenius.comEfter att ha avslutat en enkel baserade Arduino bil inom veckor var de...

Mage dice tower: laserskuret och 3D tryckta

Vi spelar en massa brädspel runt mitt hus, och om du har barn, då vet du hur det är att hämtar tärningar från golvet varje par varv. Så några månader tillbaka, min flickvän och jag började undersöka dice torn för att hålla tärningarna från att flyga...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...