Stående silhuett, mat - hackaJag älskar absolut min stående craft cutter. Men jag hatar när min matta blir allt gunky och kan inte användas längre. Det finns saker du kan göra vill tvätta dem lätt med fingret täckt med dawn och försiktigt plocka på saker på det. Men så småningom du kommer att behöva köpa en ny matta. Jag var bara tvungen att göra att nyligen, jag betalade 12,99 för en ny och sedan var tvungen att vänta för att komma fram. Det är inte inklusive frakt och hantering.

Jag tyckte inte detta alls så jag kom med min egen lösning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mat Hack - det rätta sättet att äta musslor

En stor liten mat hacka som visar "rätt" sätt att äta musslor.En gång du titta på videon du kommer aldrig gå tillbaka till din gamla sättet igen - och du får se självbelåten framför dina vänner nästa gång du beställer en mussla maträtt!Kolla in...

Babes sallad mat Hack

i Texas, vi har en regional kedja av restauranger heter Babe. De är kända för familjen stil matsal, men en av mina favorit objekt på menyn är deras middag sallad. Det bara kommer med en dressing val (det är en söt vinägrett och det är underbart!) och...

Göra en såg från stillastående kniv - Life Hack

Om din sågbladet är bruten och du behöver minska något... eller du är för fattiga för att köpa dig en ny såg... ta denna LIFE Hack :-DDet är ganska cool och den arbeten stor!Här är min YouTube-Videolink: hur man gör en såg från en stationär knivSteg...

Mat Hack - Hassle fri "Förlorade" Scrambled ägg

Här är en lite annorlunda teknik du inte försökte göra din äggröra. Samtidigt som det blir klassisk metod på det är huvudet du slutar med ett fantastiskt resultat, detta är inte ett sätt att slarva och slutar upp med en sub standard resultatet.Detta...

Läcker mat Hacks

detta kommer att ge dig några läckra och lätta saker att göra hemma :)Hoppas du njuterSteg 1: Awesome drycker -Double chocolate chip frappe-Oreo Shake-vaniljstång frappe-kaka smet frappeSteg 2: Cake Balls Yum dessa ser fantastiskSteg 3: Apelsinskal g...

Blandning av ursprungliga & coola videor: liv-Hacks, matlagning, vetenskapliga experiment, DIY, Crafting, mat Hacks, mekanik & mycket mer!

Prenumerera på Fixitsamo kanal för nya filmer varje vecka!Prenumerera här: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=fixitsamoFler videor här: http://www.youtube.com/user/fixitsamo/videosFölj oss på:Instagram: https://www.instagram.com/fix...

Stående silhouette scrapbook cover

från min resa till Bristol jag ville göra en klippbok med alla bilder, lurade, och andra saker!Boken du ser är faktiskt en skissbok, inte en scrapbook-bok. Anledningen till att jag har valt den här är kartong-ser omslaget häxan jag kan dekorera själv...

Topp tio Life Hacks för att förbättra ditt liv

Min topp tio favorit vardagen hacks!När du är klar med detta instructable, om du skulle vilja se mer av mina videor eller kolla in några andra steg för steg tutorials, kolla in min YouTube-kanal och hemsida. Jag gör mitt bästa för att hålla det färsk...

Snabbaste / bästa sätt att huden en Mango: 10 andra Mango hacka

Skilja den söt frukten från sin hud i tio sekunder! Detta awesome liv-hack / mat-hacka kommer att spara dig tid och maximera mängden frukt du får från varje mango.Steg 1: Titta på denna Video!Titta på denna video att se mig visar första hand exakt hu...

Hur man lyckas med rådjur mat tomter: verklighet, rådgivning, Design, plantering och underhåll

WWW.BUCKADVISOR.COM: FOOD PLOT DESIGN, plantering och underhållDenna video visar dig processen för ett år av planering och inspiration för rådjur förvaltning:Särklass mest sökte, diskuteras, och genomfört form av viltvård, bestämt med rådjur förvaltn...

Introduktion till kretsloppsodling

När jag först hörde om kretsloppsodling, var jag ganska stoked. Det var ett främmande koncept på gång, att kunna växa fiskar och växter i harmoni. Det har tagit några år, men jag äntligen byggt ett system som uppfyller mina behov. Det var också masso...

Väggmonterad ständiga skrivbord

Jag föredrar att stå medan du arbetar, och har byggt flera stående och löpband skrivbord. Medan de var funktionella, varit min tidigare stående skrivbord verkligen hacka, med hjälp av oavsett skrot och slumpmässiga hårdvara jag hade till hands. När f...

Familjen Flinta inspirerade öknen reptil Dölj

Jag har nyligen uppgraderat min yngsta geckoödlor, Morticia och gudomliga, till en ny tank och insåg inredning inte var att göra det mesta av det tillagda vertikalt utrymmet. För att ge dem mer av en lekplats att utforska, jag expanderat på min tidig...

Katt utfodring Post

Hej alla!Har du katter och hundar?Jag har gjort en ny design som aldrig har gjorts innan, men det finns vissa mönster som har något som liknar vad jag har gjort. Jag har uppfunnit en helt ny katt post håller din katt aktiv och hålla andra djur ur din...

Billig WiFi Range Extender

jag har byggt och använt liknande signal förlängare för mina radiofrekvens projekt vid ett flertal tillfällen med stor framgång. Normalt jag använda dessa för punkt till punkt kommunikation mellan vissa ganska slingrande enheter, min spion skum kanon...

Hur man skriver in den hungriga tävlingen forskare

vi alla älskar att äta, men mat är bäst när du lägger till en bit av kreativitet! Hungriga vetenskapsman handbok firar att överlappningen av mat, vetenskap och teknik, så vi ger dig chansen att dela dina idéer, Vinn fina priser, och kanske även ingå...

Bärbar Laptop laddare (billigt och lätt)

Ladda din bärbara dator med billig 5 volt mobiltelefon batterier! Få crazy långvarig makt var som helst, flygplan, tåg, djungler! Det är också bara ca $5 mer än en vanlig mobiltelefon laddare. Den totala kostnaden är endast om $10-$30!Du behöver inte...

Använda mame / bygga en mame kabinett

väl efter några månader av tänker bygga en mame kabinett, jag är på väg. Jag trodde jag skulle lägga mina framsteg och sådant. Detta är en semi FULL handledning som kommer att bryta ner varje bit med att bygga ett skåp. Nedan är också en pdf-fil som...

Spaghettieis - glass Spaghetti

Detta instructable visar dig hur man gör Spaghettieis - en glad förberedelse metod att tjäna vanilj glass med jordgubbssås.Jag undrar varför det inte fanns redan en instructable om Spaghettieis - eftersom detta är en mat hacka mitt i en anda av instr...